Black Panther 2: Wakanda Forever cast, releasedatum en alles wat we tot nu toe weten

Krediet: Marvel Studios

Black Panther 2 (ook bekend als Black Panther: Wakanda Forever) heeft er net een gekregen grootste , en dat bedoelen we letterlijk, sterren terug. En als je het al geraden had, weet je dat we zullen lachen als we door alle gevoelens van de komende Marvel-film gaan.

En verwacht dat de set-lekken beginnen, aangezien Black Panther 2 net met de productie is begonnen, vanuit de Pinewood Studios in Atlanta. het onderwerp van veel fandiscussies deze dagen. Momenteel gaan geruchten dat er een grote MCU-held in de film zal verschijnen (maar de bron is niet precies bewezen). Dat gezegd hebbende, het grootste deel van het gesprek rond Black Panther 2 is speculatie over hoe de gigantische leegte in de MCU kan worden opgevuld nadat hij vorig jaar ster Chadwick Boseman verloor aan darmkanker. • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Regisseur Ryan Coogler zei onlangs: 'Ik weet dat Chad niet had gewild dat we zouden stoppen.' Dat gezegd hebbende, heeft Coogler ook gegarandeerd dat Boseman niet terug zal komen in een CGI-cameo, alleen om het gesprek te voeren om de kwestie van de mogelijke terugkeer van Michael B. Jordan te bespreken. Dus hoe zal Black Panther 2 een nieuwe koning vinden? Of zal het een koningin kronen? Ja, alle ogen zijn gericht op Shuri, (Letitia Wright), T'Challa's zus en prinses van Wakanda, die in de strips als de Black Panther heeft gediend.

 • Hoe de . te bekijken Marvel-films in volgorde
 • Wat is er aan de hand met de Star Wars: Lando-show?
 • Meer:We zijn klaar om The Marvels (Captain Marvel 2) te ontmoeten

Of Wright de nieuwe Black Panther wordt, is onduidelijk, maar Shuri zal naar verluidt een grotere rol op zich nemen in het vervolg. Ook Lupita Nyong'o, Angela Bassett, Winston Duke en Martin Freeman zullen naar verwachting terugkeren.

De verhaaldetails rond Black Panther: Wakanda Forever worden door Coogler en Marvel (geen verrassing) goed verborgen gehouden. Het enige dat Disney tijdens de Investor Day in december te zeggen had, was dat de film 'de onvergelijkbare wereld van Wakanda en alle rijke en gevarieerde personages uit de eerste film zou blijven verkennen'.

Hier is alles wat we tot nu toe weten over Black Panther 2, een van de aankomende Marvel-films en Disney Plus-shows om in de gaten te houden.

Laatste Black Panther 2-nieuws (bijgewerkt op 18 oktober)

 • Een reeks vertragingen in de releasedatums van Disney hebben Black Panther 2 naar 11 november 2022 geduwd.
 • M'Baku komt terug in Wakanda Forever. Winston Duke bevestigde zijn terugkeer voor het vervolg.
 • Michael B. Jordan, hot van een cameo in Space Jam 2, ontweek de kwestie van als hij zal in een ander interview in Black Panther 2 zijn.

Black Panther 2 releasedatum

Marvel heeft zojuist Black Panther 2: Wakanda Forever naar 11 november 2022 geschoven. Het is een van een reeks vertragingen, waarbij Thor: Love and Thunder de oorspronkelijke datum van 8 juli 2022 inneemt. Dit duwt The Marvels naar 2023.

De film zal vrijwel zeker in de bioscoop draaien en er is zeer weinig kans dat deze tegelijkertijd op Disney Plus wordt gestreamd. Marvel doet een gelijktijdige release met Zwarte weduwe deze zomer, maar alleen vanwege de aanhoudende pandemie van het coronavirus. Met vaccins die beschikbaar zijn en meer theaters openen, lijkt de zomer van 2022 terug te keren naar de 'normale' bioscoopervaring.

Black Panther 2 trailer speculatie

We verwachten dat de Black Panther 2-trailer begin 2022 arriveert, volgens de productie die in juni 2021 begint.

En hoewel we nog geen officiële trailer hebben, moeten we er rekening mee houden dat de Black Panther 2-titel werd onthuld als 'Black Panther: Wakanda Forever' in deze onderstaande teaserclip, waarin alle grote MCU Phase 4-films worden gepromoot. Deze reeks previews voor aankomende Marvel-films zou je moeten afvragen wanneer je klaar bent om terug te gaan naar de film.

Black Panther 2-cast en Michael B. Jordan

Het vroegtijdige overlijden van Boseman heeft een enorm gat achtergelaten in het centrum van Black Panther: Wakanda Forever. Coogler en Marvel hebben hun mond gehouden over hoe ze van plan zijn de afwezigheid van T'Challa, ook bekend als de Black Panther, aan te pakken. Ze hebben echter onvermurwbaar verklaard dat de rol niet zal worden herschikt en dat CGI ook niet zal worden gebruikt om Boseman terug te halen.

oculus quest 2 beste games

Fans hebben gespeculeerd dat Letitia Wright haar rol als prinses Shuri zou kunnen opvoeren. Misschien wordt het vervolg meer een ensemble; Disney legde immers de nadruk op alle 'rijke en gevarieerde karakters' om verder onderzocht te worden.

Een nieuw gerucht, van Gigantische Freakin' Robot , beweert dat Sam Wilson (als Captain America) in Black Panther 2 zal zijn. Dat is niet zo raar, aangezien zijn vriend Bucky veel tijd in Wakanda heeft doorgebracht. Misschien wil Sam er ook naar kijken.

In juli 2021 bevestigde Winston Duke dat hij M'Baku opnieuw zal spelen in Black Panther: Wakanda Forever. De acteur vertelde Collider dat 'Het was heel emotioneel om het script te lezen. Het was emotioneel om in te pakken om terug te gaan naar de set. Maar we zijn nu allemaal een beetje een familie en we rouwen samen, en we maken er iets heel speciaals van', zei Duke.

Oh, en er is ook de vreemde vraag van: Mogelijke terugkeer van Michael B. Jordan . De acteur heeft herhaaldelijk vragen gesteld over het al dan niet terugbrengen van Killmonger naar het scherm, en hij sluit het niet uit - ook al is het personage dood. Jordan ontweek de vraag in een interview op de podcast van Jemele Hill (via Hypebeast ), en zei: 'Als er iemand is die erachter komt, dan zal Ryan [Coogler] het uitzoeken. ... Ik heb de informatie op de een of andere manier niet gekregen, dus ik weet het niet zeker. Maar wat het ook is, zij zijn de juiste mensen om het uit te zoeken.'

galaxy a52 versus pixel 4a

Naast Wright zijn de castleden die naar verwachting terugkeren voor Black Panther 2:

  Lupita Nyong'o als Nakia, een oorlogshond (undercover spion) uit de rivierstamAngela Bassett als Ramonda, de koningin-moeder van Wakanda en de moeder van T'Challa en ShuriWinston Duke als M'Baku, leider van de Jabari-bergstamNoem Gurira als Okoye, generaal van de speciale troepen van Dora MilajeDaniel Kaluuya als W'Kabi, hoofd beveiliging van de Border TribeBos Whitaker als Zuri,een oudere staatsmanMartin Freeman als Everett K. Ross, een CIA-agentFlorence Kasumba als Ayo,een Dora Milaje krijger

Freeman is de minst waarschijnlijke van het bovenstaande, omdat zijn verhaal misschien compleet is als het betrekking heeft op Wakanda. We zullen zien.

Het is ook mogelijk dat sommige gebeurtenissen uit de Marvel Disney Plus-serie The Falcon and the Winter Soldier leiden tot Black Panther: Wakanda Forever. Ayo en verschillende Dora Milaje-leden verschijnen in de show. Ze hebben eindelijk Baron Zemo (Daniel Bruhl) teruggebracht naar Wakanda voor gerechtigheid. De Winter Soldier zelf, Bucky Barnes (Sebastian Stan), bekend als de Witte Wolf in Wakanda, kan ook een terugreis maken.

Ook zullen enkele nieuwe gezichten de cast van Black Panther 2 vervoegen. Tenoch Huerta (Narcos: Mexico) zal naar verluidt een van de schurken spelen.

Black Panther 2 schurken

Aangezien Black Panther twee schurken had (Ulysses Klaue en Erik Killmonger), is het geen verrassing dat Black Panther 2 ook meerdere schurken kan hebben. We weten niet welke rol Tenoch Huerta gaat spelen, maar die regisseur kennen we wel Ryan Coogler wilde Kraven The Hunter in Black Panther.

Het personage was niet beschikbaar vanwege Sony's eigendom van Spider-Man-gerelateerde IP, maar misschien is de relatie sindsdien verbeterd omdat Marvel en Sony dingen over de Tom Holland Spider-Man-films hebben opgelapt.

Namor the Submariner is nog een gekletst slechterik voor Black Panther 2, maar ook daar hebben we geen bevestiging.

Black Panther 2 plot speculatie

Er is bijna niets bekend over het verhaal of de plot van Black Panther 2. Mogelijk schrijft Coogler het script nog. Volgens The Hollywood Reporter , beginnen de opnames voor het vervolg pas in juli.

Feige heeft enkele weetjes laten vallen die meer op mijmeringen lijken dan op hints. Zo liet hij doorschemeren dat toekomstige projecten Wakanda's verleden zouden kunnen onderzoeken.

'Er is dat moment waarop alle voorouders achter T'Chaka komen', herinnerde hij zich Wekelijks amusement . 'We maakten grapjes en zeiden: 'Ik wil zien... wat is hun verhaal? Wat is dat verhaal? Wie was Bashenga, de eerste koning van Wakanda? Wie is die derde links, achter T'Chaka? Wat was hun verhaal in Wakanda in 1938? Dat zou cool zijn'.'

Maar nogmaals, dat zou het tijdperk kunnen zijn dat wordt verkend in de Wakanda-tv-serie die Disney Plus aan het ontwikkelen is.

Voorlopig weten we niet veel, maar houd ons in de gaten, want de komende maanden filteren er langzaam meer details uit.

Black Panther 2 bevat geen T'Challa

Het onderwerp van T'Challa's verschijning in Black Panther: Wakanda Forever is het laatste discussiepunt online. Terug in december 2020, Marvel Studios hoofd honcho Kevin Feige zei dat de rol van T'Challa niet zal worden herschikt, na het overlijden van Chadwick Boseman.

Recenter, Producent Nate Moore de geruchten ontkracht van een CGI-cameo met de gelijkenis van wijlen Chadwick Boseman.

Sommige fans willen echter dat de rol opnieuw wordt gecast. EEN Change.org petitie die alleen dat eist heeft momenteel meer dan 4.000 handtekeningen.

  Volgende:De beste streamingapparaten om je favoriete programma's te bekijken
De beste streamingbox-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen06uur35minuten40droog Fire TV-stick 4K Amazone $ 24 Weergave Deal eindigtma 29 novKorting Roku 3930R Express HD... Walmart $ 34,99 $ 29,80 Weergave Roku Express Dell $ 29,99 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen