The Book of Boba Fett releasedatum, trailer, cast en alles wat we tot nu toe weten

Krediet: Lucasfilm via StarWars.com

We zijn minder dan een half jaar verwijderd van de opening van The Book of Boba Fett. Ja, het nieuwste hoofdstuk van The Mandalorian-saga komt over enkele maanden naar Disney Plus. En we hebben eindelijk de Book of Boba Fett-trailer, bekijk hem hieronder!

Dus, hoe zullen Disney en Lucasfilm de grootste cliffhanger sinds Empire Strikes Back opvolgen? Ja, deze serie moet de vaart erin houden na de terugkeer van Luke Skywalker en de scheiding van Grogu en Mando.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

En ja, dit is slechts een van de vele aankomende Disney Plus Star Wars-shows. Star Wars: Ahsoka en Star Wars: Andor zijn twee van de grotere aangekondigde shows, naast The Mandalorian seizoen 3 .

Laatste The Book of Boba Fett-nieuws (bijgewerkt op 1 november)

  • De eerste trailer van The Book of Boba Fett is er!
  • Disney's heeft zojuist onthuld dat The Book of Boba Fett op 29 december uitkomt.
  • Ming-Na Wen onthulde dat ze niet wist dat ze twee weken aan Book of Boba Fett werkte, in plaats daarvan dacht ze dat ze meer Mandalorian opnamen.

The Book of Boba Fett releasedatum bevestigd

Disney heeft dat zojuist aangekondigd The Book of Boba Fett releasedatum 29 december 2021.

Oorspronkelijk wisten we alleen dat The Book of Boba Fett's in december zou aankomen. We hebben veel geleerd over wat er gaat komen in The Mandalorian showrunner Jon Favreau's recente Goedemorgen Amerika interview .

Tijdens het interview heeft Favreau zich blijkbaar vergist toen hij 'Kerstmis' zei (vier dagen eerder dan de werkelijke datum) voordat hij zichzelf corrigeerde om 'december 2021' te zeggen. Hij onthulde ook het nieuwe logo van de show (die we hieronder hebben) en onthulde vervolgens dat The Mandalorian seizoen 3 'vrij snel na' The Book of Boba Fett in productie zal gaan.

Het boek van Boba Fett cast

Het zal niemand schrikken dat Temuera Morrison (als Boba Fett) in de serie zal schitteren. Morrison maakte zijn Star Wars-debuut in Episode II - Attack of the Clones uit 2002, als Jango Fett, Boba's lieve vader. En aangezien Jango het sjabloon was voor de Clone Troopers, kijkt niemand er naar dat zijn zoon zo'n identieke gelijkenis heeft (aan de andere kant hebben maar weinigen waarschijnlijk beide ontmaskerd gezien).

Ming-Na Wen zal ook terugkeren, als Fennec Shand, de rechterhand van Fett. De actrice is meer dan bekend met de wereld van nerdy tv-eigenschappen, aangezien ze onlangs Agent May speelde in Agents of SHIELD van Marvel. Interessant genoeg zal het verhaal van Fennec worden beïnvloed door wat er gaande is in The Bad Batch, waar Wen een jongere versie van het personage — volgens een interview met de actrice in Digitale spion .

Wen legde ook uit dat ze eerst niets van The Book of Boba Fett afwist, in eerste instantie dacht ze dat ze in seizoen 3 van The Mandalorian zou spelen. In datzelfde interview zei ze dat we zo geheimzinnig zijn over alles, toch? We noemen de shows niet, de shows. De contracten staan ​​altijd onder verschillende namen. De show staat onder verschillende namen. 'Toen mij werd verteld dat ik een vaste serie zou worden, ging ik er automatisch vanuit dat het voor seizoen drie van The Mandalorian was. En toen de scripts uitkwamen, stond er 301, 302, 303, 304. Dus ik nam aan dat ik me aanmeldde – want er staat niet The Mandalorian op mijn contracten.'

En ze had geen idee dat ze die show twee hele weken aan het filmen was, samen met Temuera Morrison en Robert Rodriguez. Dit doet ons afvragen hoe vergelijkbaar The Book of Boba Fett is met The Mandalorian, als zelfs een ster geen verschil heeft opgemerkt.

Een bericht gedeeld door Star Wars (@starwars)

vizio p-serie x g1

Een foto geplaatst door op

Dat zijn alle castingdetails, maar we weten ook dat het geweldige team van The Mandalorian, bestaande uit Jon Favreau en Dave Filoni, weer aan boord is als uitvoerende producenten, samen met Robert Rodriguez. De regisseur van Grindhouse kwam in de Star Wars-fold en regisseerde aflevering 14 van The Mandalorian — as een last-second vervanging .

lg 4k 43 inch tv

The Book of Boba Fett's Mandalorian tie-in

Voor Cinelinx , beweren meerdere onafhankelijke bronnen dat Din Djarin (ook bekend als Mando zelf) zal verschijnen in The Book of Boba Fett. Dit is heel logisch, aangezien Disney The Book of Boba Fett omlijstte als 'het volgende hoofdstuk' in het Mandaloriaanse verhaal.

Het boek van Boba Fett afleveringen

Omdat het nog vrij vroeg is, zijn de details klein. Maar Klein scherm beweert dat iemand hen heeft verteld 'dat The Book Of Boba Fett maar vier afleveringen lang zal zijn'. Dat gezegd hebbende, gok ik niet op die claim, aangezien de site geen bewezen staat van dienst heeft.

Een bestelling van 8 afleveringen, zoals het geval was voor de Mando-seizoenen, lijkt net zo waarschijnlijk.

Het boek van Boba Fett-trailer

De eerste trailer van The Book of Boba Fett is hier, en het heeft een heel coole sfeer. Fett lijkt een betere misdaadbaas te zijn, maar de rest van de onderwereld om hem heen lijkt hem niet op de troon te willen hebben.

Bekijk het zelf:

Er is op dit moment geen trailer voor The Book of Boba Fett. Aangezien de opnames in juni 2021 zijn afgelopen (via een tweet van Ming-Na Wen ), en in december wordt verwacht, zouden we zeggen dat trailers waarschijnlijk pas op zijn vroegst in september 2021 verschijnen, mogelijk later. Post-productie moet worden gedaan om het beeldmateriaal tot snuif te krijgen.

Het enige wat we hebben gekregen in termen van beeldmateriaal was de tease van de serie aan het einde van The Mandalorian seizoen 2. Het kwam samen met Fennec Shands terugkeer naar Jabba's oude hut.

Het boek van Boba Fett-plot

De verhaaldetails van The Book of Boba Fett zijn goed bewaard gebleven geheimen, waardoor velen denken dat de show waarschijnlijk is gericht op de situatie van Fett en Shand die de louche misdaadwereld van Tatooine heeft overgenomen. We verwachten dat ze leren dat het aanbieden van premies niet zo eenvoudig is als het claimen ervan.

Het ontbreken van Bib Fortuna kruist een van de honderd of meer namen die gemakkelijk cameo's zouden kunnen maken in de nieuwe serie. En zoals de Mando S2-finale liet zien, grijpen de Disney Plus Star Wars-series graag van die kansen.

The Book of Boba Fett seizoen 2 speculatie

Book of Boba Fett wrap-gifts (uitgegeven aan cast en crew na voltooiing van een project) gedeeld door Ming-Na Wen geven mensen reden om te geloven dat dit niet de enige reeks afleveringen is die we voor het seizoen krijgen.

Merk op dat op de kaart 'The Book of Boba Fett S.1' staat, waarbij 'S.1' staat voor seizoen 1, wat suggereert dat er mogelijk een tweede seizoen plaatsvindt.

Krediet: Ming-Na Wen/Twitter

De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 88 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen09uur39minuten01droogKorting Roku-première | HD/4K/HDR... Amazone Prime $ 39,99 $ 24,99 Visie Roku Streaming Stick + BHPhoto $ 29,99 Visie Van het jaar van première | 4K / HDR ... Walmart $ 34,86 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen