The Boys seizoen 3 — Jensen Ackles’ Solider Boy-pantser onthuld

Krediet: Albert L. Ortega / Getty

Veel van de hype rond The Boys seizoen 3 draait om het nieuwe castlid Jensen Ackles, die Soldier Boy gaat spelen. En we hebben net onze eerste blik op zijn nieuwe uitrusting en schild gezien.

Vandaag plaatste het Twitter-account van The Boys twee foto's van Ackles in versnelling. Dit volgt Ackles ' post die een close-up van het schild van Solider Boy liet zien. We wisten dat de volledige look eraan zat te komen, toen Ackles de post ondertitelde met een nog grotere plagerij, en zei dat de 'Volledige karakteronthulling' 'morgen!!!' komt. (dat is, nu, vandaag).Apple Watch 6 te koop

De Solider Boy-uitrusting heeft een groen en zwarte look, wat een beetje vreemd is. Het personage zou een riff zijn op Captain America, maar deze look schreeuwt niet om Amerikaans patriottisme.

Krediet: Amazon via Twitter

Maar over dat schild. Ackles' tweet zegt: 'Elke deuk, elke kras, elk merkteken vertelt een verhaal. Een verhaal dat eindigt bij mij, winnen. #SoldierBoy #SoldierBoyShield' met een grijnzend gezicht emoji.

smart fire tv vs roku

Krediet: Jensen Ackles via Twitter

Die uitrusting en schild vergelijken met die in de strips , het ziet er behoorlijk echt uit, maar zonder de rode tinten die daar te zien zijn.

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

The Boys, ontegensprekelijk een van Amazon Prime-video 's grootste shows, moet nog onthullen wanneer het derde seizoen zal arriveren. En hoewel Karl Urban en de bende ons al twee hele seizoenen in vervoering brengen, is de komst van Ackles als Soldier Boy net zo opwindend als de afgelopen tijd voor de show is geworden. Ackles, die net na 15 seizoenen het werk aan Supernatural heeft beëindigd, heeft een rol die veel weegt in de geschiedenis van het universum van The Boys.

Soldier Boy (in de strips) was een grote oude lafaard, maar ook een ontvanger van Compound V. Hij vocht tijdens de Tweede Wereldoorlog en kreeg het serum omdat Frederick Vought tegen die tijd van kant was gewisseld om met de geallieerden te werken. Soldier Boy maakte deel uit van een groep genaamd Payback, wat klinkt als The Seven before The Seven. En Stormfront was lid. Interessant, toch?

tv met bluetooth audio-uitgang

We wachten nog steeds op een releasedatum voor The Boys seizoen 3, dat nog steeds aan het filmen is. Begin juni hoorden we dat de show halverwege de productie was en dat Ackles net was begonnen met het filmen van zijn scènes. In dit tempo weten we niet zeker wanneer een releasedatum bekend zal worden gemaakt.

    Volgende:De beste streamingapparaten om je favoriete programma's te bekijken
De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 88 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt overeenentwintiguur24minuten24droogKorting Roku-première | HD/4K/HDR... Amazone Prime $ 39,99 $ 19,99 Visie Roku 4K-streamingapparaat met... Lowe's $ 29,99 Visie Van het jaar van première | 4K / HDR ... Walmart $ 33,85 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen