Breath of the Wild 2: Release-venster, trailer, pre-orders en het laatste nieuws

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

De Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 is een van de meest langverwachte games op Nintendo-schakelaar . En dankzij een Nintendo Direct op E3 ​​2021 hebben we er nu een paar solide details over, waaronder een releasevenster. Het vervolg op de beste videogame van het afgelopen decennium komt uit in 2022 en bevat tempels in de lucht die Link kan verkennen.

Afgezien daarvan weten we dat Breath of the Wild's herhalingen van Link en Zelda terug zijn, we weten dat het verhaal verder zal gaan waar de eerste game eindigde, en we weten dat de game zal uitkomen voor de Nintendo Switch.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Lees verder om alles te weten te komen wat we tot nu toe over BotW2 weten - hoewel er voor zo'n langverwachte game maar weinig informatie te vinden is.

Breath of the Wild 2 releasedatum venster

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

Op de E3 2021 Nintendo Direct gaf Nintendo ons een releasevenster voor Breath of the Wild 2: 2022. Een venster van 12 maanden is weliswaar behoorlijk groot, maar het is in ieder geval specifieker dan wat we eerder hadden (wat niet veel was) .

Historisch gezien hebben we gezien dat er in maart, juni en november nieuwe Zelda-games uitkwamen — er is geen specifiek patroon. Aangezien de originele Breath of the Wild in maart uitkwam, is het leuk om te denken dat BotW2 dit voorbeeld zou kunnen volgen. Maar zowat elke grote game kreeg te maken met ontwikkelingsachterstanden als gevolg van de volksgezondheidscrisis van 2020, dus eind 2022 is misschien realistischer.

Breath of the Wild 2 pre-orders

Je leest het goed: Breath of the Wild 2, een game waarvoor we nog geen officiële titel hebben, is beschikbaar om te pre-orderen bij Amazon VS en Beste koop . Beide winkels hebben voorlopig alleen tijdelijke afbeeldingen en releasedatums, maar als je je $ 60 vroeg wilt laten vastleggen voor een exemplaar, ben je vrij om dat te doen.

Breath of the Wild 2 trailer

De eerste Breath of the Wild 2-trailer debuteerde op E3 ​​2019. Hier is hij, voor het geval je hem nog niet hebt gezien:

Vanaf juni 2021 is er nu ook een nieuwere, veel gedetailleerdere trailer om te bekijken. Deze bestrijkt een deel van hetzelfde gebied, maar pronkt ook met gedetailleerde gameplay-functies, waaronder een nieuw traversal-mechanisme waarmee Link naar locaties in de lucht kan reizen.

Breath of the Wild 2 verhaal

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

Hoewel Nintendo geen extra context heeft gegeven voor de Breath of the Wild 2-trailers, weten we wel een paar belangrijke dingen van hen. Ten eerste zal dit een direct vervolg zijn op Breath of the Wild, met in de hoofdrollen dezelfde iteraties van Link en Zelda. Dit is een relatieve zeldzaamheid voor Zelda-spellen, die de neiging hebben om Link, Zelda en Ganon opnieuw te bedenken voor elke nieuwe grote aflevering. Het is echter niet helemaal ongehoord; Zelda II en Majora's Mask deden hetzelfde.

We weten ook dat Link en Zelda een soort vreemde geest-energie zullen onderzoeken, die blijkbaar de doden kan reanimeren. Een rustige opname van Hyrule met een onheilspellend gerommel suggereert dat deze geestenergie de heldere landen van Hyrule kan bederven en ze in een donkere spiegel van zichzelf kan veranderen. Het doorkruisen van lichte en donkere werelden is ouderwets voor de Zelda-franchise, in alles van A Link to the Past tot Twilight Princess.

De opzet lijkt dus te zijn dat Link en Zelda op een nieuwe reis vertrekken na Breath of the Wild, zoals ze beloofden te doen in de epiloog. Ze doen een vreemde ontdekking en deze kwade macht bedreigt heel Hyrule. De enige vraag is of Zelda een actieve speler zal zijn voor het grootste deel van het verhaal, zoals in Wind Waker, of dat ze meteen moet worden gered, zoals in de eerste Breath of the Wild.

Als je in de tussentijd meer wilt weten over de wereld van Breath of the Wild, is er een prequel genaamd Hyrule Warriors: Age of Calamity kan uw vragen beantwoorden. De game debuteerde in november en het is een lange, substantiële game - zij het een hack-and-slash-actietitel, geen open-wereldavontuur. Het is geen Breath of the Wild 2, maar het is een nieuwe kans om jezelf onder te dompelen in dezelfde setting.

Hoewel Nintendo de mond vol heeft gehouden over Breath of the Wild 2 in het algemeen, kun je voor het einde van het jaar enkele updates verwachten. Het is tenslotte nog steeds Zelda's 35e verjaardag , wat betekent dat het nu het perfecte moment is voor Nintendo om ons op de hoogte te houden van onze favoriete Hylian-krijger.

Breath of the Wild 2 laatste nieuws

Het laatste Breath of the Wild 2-nieuws komt van E3 2021, waar Nintendo een gloednieuwe trailer en een releasevenster deelde tijdens een Nintendo Direct-livestream. De trailer is hierboven ingebed.

De beste The Legend of Zelda: Breath of the Wild-deals van vandaag 606 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over08uur51minuten48droogKorting The Legend of Zelda: Adem... Amazone Prime $ 59,99 $ 35 Visie Korting The Legend of Zelda: Adem... Walmart $ 59,99 $ 35 Visie Korting The Legend of Zelda: Adem... Beste koop $ 59,99 $ 39,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen