Call of Duty: Modern Warfare seizoen 5 releasedatum, trailer, wapens en meer

(Afbeelding tegoed: Activision)

Call of Duty: Modern Warfare seizoen 5 staat voor de deur nu seizoen 4 ten einde loopt. Spelers hebben hoge verwachtingen van het nieuwe seizoen, aangezien Infinity Ward grote kaartveranderingen voor Warzone plaagt. Kaartwijzigingen zijn iets dat regelmatig is gebeurd in Fortnite en andere Battle Royales, dus spelers zijn enthousiast om te zien hoe Call of Duty omgaat met de eerste geografische verschuiving van Verdansk.

Hier is alles wat we tot nu toe weten over Call of Duty: Modern Warfare seizoen 5.  • De beste pc-games om nu te spelen
  • Wat we weten over de Harry Potter RPG-game
  • Livestream Dodgers vs Padres: hoe de MLB-game online te bekijken

Call of Duty: Modern Warfare Seizoen 5 releasedatum

(Afbeelding tegoed: Activision)

Call of Duty: Modern Warfare seizoen 5 begint op 5 augustus, volgens een officiële tweet van het Call of Duty Twitter-account.

Bekijk meer

Call of Duty: Modern Warfare seizoen 5 trailer

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De trailer van Modern Warfare Seizoen 5 onthult de nieuwe stadionlocatie, een actieve trein op de kaart en enkele andere leuke toevoegingen aan de Warzone-modus. Bekijk het hier.

Call of Duty: Modern Warfare Seizoen 5 lekken, wapens en operator

(Afbeelding tegoed: Activision)

Call of Duty-dataminers hebben een paar stukjes en beetjes ontdekt van wat seizoen 5 zal bevatten, waaronder de M200, R700 Sniper Rifle en de SPAS-12, hoewel wapens zijn gedatamined en daarna niet eerder zijn opgenomen.

Er is een nieuwe operator genaamd Wood, die lijkt op de naam van het hoofdpersonage in Black Ops, data gedolven door spelers die hen doen geloven dat Warzone vanaf het komende seizoen een brug zal slaan tussen de werelden van Modern Warfare en Black Ops. Er gaan ook geruchten over Soap MacTavish, al lang favoriet bij fans.

Scrapyard en Highrise, twee bekende maps uit eerdere games, zouden ook terugkeren nadat fans bestanden hebben gevonden die verwijzen naar beide locaties.

Call of Duty: Warzone seizoen 5 updates

Allerlei geruchten, afkomstig van datamining en Infinity Ward-plagen, duiden op grote kaartveranderingen die in het nieuwe seizoen naar Verdansk komen. Verschillende rapporten geven aan dat Activision probeert Warzone af te stemmen op de volgende hoofdtitel van Call of Duty, een andere Black Ops-game.

De afgelopen maanden hebben spelers op sporen gezocht, Russische telefoontjes ontcijferd en bunkers opengebroken in de aanloop naar wat volgens velen een nucleaire explosie zal zijn waardoor de kaart lijkt op een Koude Oorlog-omgeving. Opmerkelijke wijzigingen aan de huidige kaart zijn onder meer: het openen van het stadion en de toevoeging van een buittrein die de kaart omcirkelt, vergelijkbaar met die in Apex Legends.

Fans dachten dat sommige van deze veranderingen in seizoen 4 zouden komen, dus we zullen moeten afwachten wat er daadwerkelijk in augustus gebeurt.

Call of Duty: Modern Warfare seizoen 5 battle pass

(Afbeelding tegoed: Activision)

Call of Duty: Modern Warfare Seizoen 5's battle pass zal naar verwachting een vergelijkbaar prijskaartje hebben als voorgaande seizoenen: $ 9,99 (£ 8,39 / AU $ 15) of 1.000 COD-punten. Het bevat hoogstwaarschijnlijk 100 ontgrendelbare niveaus die je nieuwe wapenskins, operators, items en COD-punten geven, zodat je andere cosmetische items kunt kopen. Er zullen ook opties zijn om een ​​bundel te kopen (een is momenteel beschikbaar voor $ 19,99) met extra COD-punten en een Battle Pass-abonnement.

ritmische gymnastiek olympische spelen 2021 schema
De beste Sony PlayStation Plus-deals van vandaag 268 Amazon-klantrecensies Lage voorraad Sony PlayStation Plus 3 maand... Walmart $ 24,88 Visie Slagschip (Sony Playstation... Amazone $ 49,99 Visie Korting 3 Maanden Playstation Plus... CDKeys $ 27,38 $ 20,49 Visie We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen