Geannuleerde Pixel 4a XL is zojuist gelekt - dit is wat we hadden kunnen hebben

Een onofficieel ontwerp voor de Google Pixel 4a. Krediet: Concept Creator/LetsGoDigital

De Google Pixel 4a heeft tijdens de ontwikkeling misschien ooit een XL-versie gehad, maar het lijkt erop dat die versie er absoluut niet komt. Je kunt in ieder geval de onderdelen voor dit geannuleerde model schijnbaar online kopen.

Dit is gebaseerd op een eBay-aanbieding (via 9to5Google ) die beweert een 'Google Pixel 4a XL Replacement New Battery Back Cover Door' te verkopen. De verkoper is gevestigd in Shenzhen, China, de locatie van een Foxconn-productiefaciliteit. Aangezien Foxconn de partner van Google is bij het maken van de Pixel-handsets, is het zeker mogelijk dat sommige onderdelen de fabriek verlaten en in particuliere handen zijn gekomen.(Afbeelding tegoed: eBay)

Deze vermelding beweert niet alleen voor een grotere Pixel 4a te zijn, en komt overeen met de ‘Barely Blue’-kleuroptie die te zien was in eerdere lekken, de binnenkant ziet er niet uit zoals je zou verwachten op basis van de specificaties van de Pixel 4a. We verwachten slechts één camera en een flitsmodule aan de achterkant van de 4a, terwijl deze achterkant drie uitsparingen heeft in de vierkante camerabobbel (het gemakkelijkst te zien aan de binnenkant van de behuizing), wat zou wijzen op een tweede sensor.

  • Black Friday-deals: bekijk hier de beste vroege aanbiedingen.

De Pixel 4 heeft twee camera's - een hoofdsensor en een telelenssensor. Hoewel we niet per se een optische zoomcamera verwachten op een telefoon van deze prijs, had Google een ander soort camera kunnen toevoegen, zoals een dieptesensor.

De Pixel 3a, de telefoon die de Pixel 4a zal vervangen, wordt geleverd in standaard- en XL-varianten, maar hoewel we ervan uitgingen dat de Pixel 4a ook een XL-versie zou krijgen, hebben de geruchten dit niet ondersteund. Wat deze eBay-aanbieding suggereert, ervan uitgaande dat het echt is, is dat Google pas op het laatste moment besloot om de Pixel 4a XL te schrappen, terwijl sommige componenten al worden vervaardigd.

In het enkele Pixel 4a-model dat we verwachten te krijgen, kun je een enkele camera aan de achterkant verwachten, een selfiecamera aan de voorkant in een geperforeerde inkeping, een middenklasse Snapdragon 730 CPU, een 5,8-inch OLED-scherm en een koptelefoonaansluiting, allemaal verpakt in een vergelijkbare schaal van polycarbonaat als de Pixel 3a.

We hopen dat de Pixel 4a in mei wordt onthuld, wanneer Google naar verwachting zijn Google I/O 2020-evenement zal houden. Dit fysieke evenement is geannuleerd vanwege de pandemie van het coronavirus, maar we moeten er rekening mee houden dat Google in plaats daarvan een digitale presentatie houdt, waarbij de telefoon kort nadat hij is aangenomen dat er geen productievertragingen zijn veroorzaakt door de uitbraak, in de verkoop zal gaan.

2 spelers playstation 4 games

De Pixel 4a zal echter buiten de poort van Apple te maken krijgen met stevige concurrentie, aangezien het gerucht gaat dat het binnenkort een mid-range release zal uitbrengen. iPhone 9 om te concurreren in dezelfde prijsklasse van minder dan $ 400.

De beste Google Pixel 3a-deals van vandaag 7 Amazon-klantrecensies Vroege Black Friday Sale eindigt over18uur01minuten49droogKorting Google Pixel 3a Zwart Walmart $ 399 $ 259,99 Visie Korting Google - Pixel 3a X-Large... Amazone Prime $ 299 $ 279,99 Visie Google Pixel 3a 64GB Geheugen... Focuscamera $ 379 Visie Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen