Chromecast met Google TV vs Fire TV Stick 4K: welk streamingapparaat moet je kopen?

(Afbeelding tegoed: Google; Amazon)

De oorlogen van het streamingapparaat hebben zojuist een nieuwe concurrent op het toneel gekregen: de Chromecast met Google TV. En met zijn streaming met hoge resolutie, spraakgestuurde afstandsbediening en relatief betaalbare prijs, lijkt het gericht op een van de meest populaire streamers.

Als je dacht dat dat veel op de Fire TV Stick 4K leek, heb je gelijk. En beide staan ​​​​nu op onze lijst met de beste streaming-apparaten. Maar er zijn enkele belangrijke softwarefuncties die ze scheiden (inclusief ondersteuning voor een van de nieuwste streamingdiensten). Daarom hebben we besloten om de Chromecast te testen met Google TV vs Fire TV Stick 4K in ronde voor ronde face-off.beste glijbaan in gasfornuis
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Zoals onze Chromecast met Google TV-recensie laat zien, is het een sterke optie in de laaggeprijsde markt voor streaming-apparaten. Maar zoals we hebben geleerd met onze Fire TV Stick 4K-recensie, heeft Amazon een eigen top UHD-streamingapparaat.

Laten we eens kijken hoe ze zich opstapelen:

iPhone 12 zijknopfuncties

Chromecast met Google TV vs Fire TV Stick 4K-specificaties

Chromecast met Google TV Fire TV-stick 4K
Beginprijs $ 49,99$ 49,99
Oplossing Tot 4K UHD bij 60 fpsTot 4K UHD bij 60 fps
Dimensies 6,4 x 2,4 x 0,5 inch3,9 x 1,2 x 0,6 inch
kleuren Sneeuw, Zonsopgang, Luchtzwart
Ondersteunde audioformaten Dolby Atmos, Dolby Digital, Dolby Digital PlusDolby Atmos, 7.1 surround sound, 2-kanaals stereo en HDMI-audio gaan door tot 5.1.
Ondersteunde videoformaten: HDR10, HDR10+, Dolby VisionHDR10, HDR10+, Dolby Vision

Chromecast met Google TV versus Fire TV Stick 4K: prijs en waarde

De nieuwe Chromecast met Google TV-prijs is $ 49,99, wat hetzelfde is als de Fire TV Stick 4K.

Zoals we hieronder schetsen, bieden beide 4K UHD- en Dolby Atmos-audio-ondersteuning. En beide worden geleverd met spraakgestuurde afstandsbedieningen.

Winnaar: Stropdas

De beste Chromecast van vandaag met Google TV en Amazon Fire TV Stick 4K-dealsBlack Friday Sale eindigt over02dagen07uur00minuten39droog Fire TV-stick 4K Amazone $ 24 Visie Deal eindigtzo 28 novemberKorting Chromecast met Google TV Walmart $ 49,98 $ 39 Visie Chromecast met Google TV Google winkel $ 49,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen