Crash Bandicoot 4: It's About Time trailer, releasedatum en pre-orders

(Afbeelding tegoed: Activision)

hbo max serie om naar te kijken

Crash Bandicoot 4 geeft ons het gevoel alsof we terug zijn in de jaren 90, maar met veel betere graphics. Ja, Crash Bandicoot is terug op een grote manier, met een titel uit de hoofdreeks die zojuist is onthuld.

We hebben alles wat je moet weten over de grote terugkeer van het buideldier.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Om te beginnen lijkt Crash 4 een volledig en compleet hoofdstuk te zijn van de saga van het platformhoppende personage. We komen zo bij het verhaal, maar Crash 4 belooft niet alleen de trailer, maar ook het feit dat het afkomstig is van ontwikkelaar Toys for Bob, die ons onlangs de goed ontvangen Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-remasters gaf, evenals de Spyro Reignited-trilogie.

Crash Bandicoot 4: It's About Time-trailer

De aankondigingstrailer van Crash Bandicoot 4: It's About Time staat hieronder, en het begint met de bekende stem van Neo Cortex, dreigend onheil en somberheid over Crash. In de trailer zien we gameplaybeelden die onthullen dat we deze keer niet alleen als Crash zullen spelen, maar ook als Cortex (zijn aartsvijand).

En aangezien het zo lang geleden is dat we een echte Crash Bandicoot-game hadden, ziet It's About Time er een stuk beter uit dan de originelen. In de trailer zie je een veel grotere speelruimte voor Crash, dus zijn wereld voelt minder als een smalle gang dan als een echte levende en ademende realiteit.

Crash Bandicoot 4: It's About Time releasedatum

Crash 4 zal op 2 oktober op PS4 en Xbox One landen, aan de vooravond van de releasedatums van de feestdagen van de PS5 en Xbox Series X. We hebben niets gehoord over Xbox Smart Delivery-ondersteuning, hoewel we hopen dat het deze manier van upgraden biedt.

Ook geen woord over afzonderlijke PS5- en Xbox Series X-releases.

beste externe oplader voor iphone

Crash Bandicoot 4: It's About Time pre-orders

Op dit moment kun je pre-orderen Crash 4 (PS4) voor $ 60 en Crash 4 (Xbox One) voor $ 60 van Best Buy (die om de een of andere reden een releasedatum van 9 oktober claimt). Het spel is ook beschikbaar op Amazone .

Wie Crash 4 pre-ordert, krijgt de retro 'Totally Tubular'-skins voor Crash en Coco.

(Afbeelding tegoed: PlayStation via YouTube)

Crash Bandicoot 4: It's About Time-verhaal

Volgens Veelhoek , vindt Crash 4 plaats in de onmiddellijke nasleep van Crash Bandicoot: Warped uit 1998, en dat de slechteriken Neo Cortex, Dr. N. Tropy en Uka Uka zijn ontsnapt van de planeet waarnaar ze werden gestuurd en nu bedreigen (wat nog meer?) om het multiversum over te nemen.

Spelers hebben de mogelijkheid om in de snelle schoenen van zowel Crash als Coco te springen om Cortex en zijn bende te stoppen, hoewel je op specifieke niveaus als Cortex zelf moet spelen.

Om het kwaad opnieuw te verslaan, zullen onze helden vier kwantummaskers uitrusten die hen nieuwe krachten geven die nieuwe speltechnieken ontgrendelen. Die maskers zijn de bewakers van het universum. Eén masker zorgt voor tijdgerelateerde krachten, om het proces te vertragen. Een andere, geplaagd in de bovenstaande trailer, laat Crash de zwaartekracht omdraaien zodat hij over plafonds kan lopen.

De beste PlayStation Plus-deals van vandaag 268 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt overelfuur33minuten51droog Slagschip (Sony Playstation... Amazone $ 39,99 Visie Korting 3 Maanden Playstation Plus... CDKeys $ 27,38 $ 20,49 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen