Cyberpunk 2077 1.1-patch is hier - en het krijgt gemengde beoordelingen

Krediet: CD Projekt Red

de eerste major Cyberpunk 2077 pleister is hier. Versie 1.1 belooft fixes en prestatie-tweaks op alle platforms, en het officiële Twitter-account voegde eraan toe dat het de basis legt voor aankomende patches.

Dat omvat de 1.2-update van februari, die ontwikkelaar CD Projekt Red al heeft beschreven als een grotere, belangrijkere patch.ik kijk naar Black Friday-deals
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Jij kan lees hier de volledige patch notes , waar een aantal specifieke quests en bugs in de open wereld een naam hebben gekregen, maar het belangrijkste onderdeel van de update lijkt te zijn in termen van prestaties (met verbeteringen in het geheugengebruik) en stabiliteit - met bekende crashpunten opgelost.

Bekijk meer

Naast deze verbeteringen die over de hele linie verschijnen, zijn er bepaalde fixes die specifiek van toepassing zijn op bepaalde platforms, die aan het einde van de opmerkingen worden beschreven. En hier lijkt het erop dat PlayStation-gebruikers er een betere tijd van krijgen dan Xboxers, waarbij het bedrijf de nadruk legt op prestatie-optimalisatie van drukte op PlayStation 4 Pro en PlayStation 5, zonder een dergelijke pariteit voor Xbox One X of Xbox Series X.

De Xbox-specifieke patch van zijn kant benadrukt op verschillende punten verbeterd geheugengebruik, maar er is geen woord van verbeteringen voor de snellere leden van de Xbox-familie.

Hoe groot de patch is, hangt af van je formaat, waarbij de GOG-versie binnenkomt op 1 GB, vergeleken met 5-9 GB op Steam (vermoedelijk vanwege verschillende patchmechanismen) en ongeveer 16 GB op console.

Dus, als je wacht tot je download klaar is - of misschien op het hek staat om de game voor de eerste keer te kopen - wat kun je dan verwachten van de gepatchte versie?

slagveld versus plicht

Cyberpunk 2077-patchreacties: goed op pc en PS4

Reactie op de Cyberpunk 2077-patch lijkt vooral positief op pc, wat al veruit de beste manier was om het te spelen. Ik kon letterlijk niet op max-instellingen rijden voor de patch, nu kan ik zonder enig probleem rijden, schreef een Reddit-gebruiker . En dat is op instellingen die ver boven mijn pc-specificaties zouden moeten zijn. Een ander merkte op dat, zonder hun instellingen te wijzigen, delen van de stad die vroeger naar 25 fps daalden, nu gestaag in de 31-35-zone bleven. Een goede verbetering.

De PlayStation-prestaties lijken ook voldoende te zijn verbeterd om voorzichtige duimen omhoog te krijgen van spelers. FPS ging ZEKER omhoog en is wat stabieler, vooral tijdens het rijden, schreef een PS4 Slim-gebruiker met een uur speeltijd van versie 1.1 op zak. Voor wat ik speelde, was het speelbaar, maar het heeft nog steeds veel ruwe randen, maar dit zijn twee of drie stappen in de goede richting.

Een ander PS4 Pro-gebruiker (zij het met een SSD-upgrade) was even onder de indruk en merkte op dat acties die het spel zonder falen crashten dat niet meer zouden doen, en dat de prestaties veel verbeterd waren. Het doet me beseffen hoeveel van de stad ik niet heb gezien, omdat ik actief grotere gebieden vermeed voor het geval het zou crashen.

Cyberpunk 2077 Xbox One-patch: gamers zijn niet blij

Helaas is het moeilijk om even positieve recensies van de Xbox One-versie van de game te vinden, met de meeste gebruikers melden dat het hetzelfde voelt . Inderdaad, de onderstaande video waarin beelden van 1.06 worden vergeleken met 1.1 op een Xbox One S All Digital-console, lijkt helemaal niet veel verschil te vertonen.

tesla model x releasedatum

Misschien was de PlayStation-versie deze keer de prioriteit voor CD Projekt Red, in een poging om Sony ertoe te brengen de game terug te brengen naar de PlayStation Store nadat het is vorig jaar opgestart . Of misschien was de PlayStation-versie gewoon makkelijker te optimaliseren. In ieder geval geven vroege indrukken aan dat de Xbox One-versie - althans op hardware van de laatste generatie - niet het niveau van verbetering laat zien waar fans op hoopten.

Er is nog tijd, natuurlijk. Wanneer CD Projekt Red onthulde zijn bijgewerkte Cyberpunk 2077-tijdlijn , werd de patch van februari bestempeld als een grotere, belangrijkere update. Vingers gekruist dat alle versies de game in de goede richting blijven brengen - en dat Xbox-bezitters niet achterblijven.

De beste Cyberpunk 2077-deals van vandaag 92 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over02dagen00uurVier vijfminuten01droog Cyberpunk 2077 Amazone $ 0,99 Weergave Korting Cyberpunk 2077 Standaard... Beste koop $ 29,99 $ 19,99 Weergave Korting Cyberpunk 2077, Warner Bros,... Walmart $ 49,94 $ 26,99 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen