Cyberpunk 2077 DLC-details ontdekt - en er komt nog veel aan

Krediet: CD Projekt Red

CD Projekt RED kan tot 10 nieuwe brokken downloadbare content (DLC) voorbereiden voor Cyberpunk 2077 , meer leven inblazen in het toch al grote maar gebrekkige spel.

Dat blijkt uit een lek van dataminer Stekelige Moordenaar op Reddit die beweerde dat de Epic Games Store (EGS) onlangs de toegewezen servercapaciteit voor Cyberpunk 2077 heeft bijgewerkt van 100 GB naar 500 GB, wat meestal suggereert dat de server zich voorbereidt op de lancering van nieuwe updates of extra DLC-inhoud. Het lek vermeldde ook dat EGS naar verluidt 18 gratis DLC's in februari had vermeld, die eerder deze week werden teruggebracht tot 10.55 inch smart tv aanbiedingen
 • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Prickly Assassin leverde ook meerdere screenshots als bewijs , wat de aankomende DLC's aangeeft. De leaker zou deze informatie al sinds februari kennen, maar heeft pas besloten deze nu openbaar te maken.

Volgens de dataminer worden de komende DLC's als volgt weergegeven:

 • Ripperdocs-uitbreiding
 • Uitbreiding van carrosseriebedrijven
 • Fashion Forward-uitbreiding
 • Gangs of Night City
 • Lichaam van chroom
 • Ritten van de donkere toekomst
 • de relikwie
 • Tot je nek
 • Nachtstadsuitbreiding
 • naamloos

De leaker vermeldde ook dat er ook drie betaalde DLC's aan de lijst zijn toegevoegd, hoewel er nog geen prijzen of namen beschikbaar zijn. Wat merkwaardig is, is dat twee van de gratis DLC-updates dezelfde naam hebben als de twee officiële promovideo's die zijn uitgebracht vóór de lancering van Cyberpunk 2077. Prickly Assassin suggereert dat de twee DLC's waarschijnlijk bedoeld waren om samen met de basisgame in december 2020 te worden uitgebracht , maar de ontwikkelaars hadden naar verluidt 'geen tijd' om dit te doen.

iphone 13 pro max prijs

Het lek kreeg veel kritiek, waarbij velen twijfelden aan de betrouwbaarheid van de oorspronkelijke bron. De leaker plaatste later een update van hun vorige bericht, waarin de 'miscommunicatie' werd aangepakt. In een van de opmerkingen werd de leaker gevraagd te onthullen hoe ze 'aan deze informatie zijn gekomen', waarop Prickly Assassin antwoordde: 'voor een prijs, ja'. De leaker verduidelijkte vervolgens dat het antwoord niet betekende 'om geld te vragen'.

'Met 'prijs' bedoelde ik alle risico's die gepaard gaan met het openbaar maken van gevoelige informatie. Ik heb en zal geen enkele betaling ontvangen om de gevoelige informatie te delen', aldus de dataminer.

Prickly Assassin werd ook beschuldigd van het photoshoppen van de screenshots die waren aangeleverd als bewijs van het lek, waarop de leaker antwoordde dat de gedeelde afbeeldingen het enige waren dat ze op dat moment konden leveren zonder gevoelige informatie te delen.

macbook m1 air vs pro

Op de vraag over het verkrijgen van de informatie antwoordde de dataminer als volgt:
'Epic gebruikt AES-sleutels om de meeste van hun servers te versleutelen. Wanneer de juiste AES-sleutel is gevonden en het encryptieslot is omzeild, wordt informatie die beschikbaar zou moeten zijn voor ontwikkelaars zichtbaar in een vroege preview van EGS-storefront.'

CD Projekt RED heeft niets van het bovenstaande bevestigd, maar we weten een paar dingen zeker. Het bedrijf moet het beloofde nog leveren vertraagde patch 1.2 voor eind maart, en aangezien dat nog maar twee dagen duurt, kan de lancering van de tweede grote patch op handen zijn.

De beste Cyberpunk 2077-deals van vandaag 92 Walmart-klantenrecensies Cyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen17uur25minutenVier vijfdroog Cyberpunk 2077 Amazone $ 0,99 Visie Korting Cyberpunk 2077, Warner Bros,... Walmart $ 49,94 $ 26,99 Visie Cyberpunk 2077 Standaard... Beste koop $ 29,99 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen