Cyberpunk 2077 hotfix maakt mods veilig - dit zijn de beste

Krediet: CD Projekt Red

Sommige Cyberpunk 2077 bugs zijn gewoon grappig , maar andere hebben potentieel verwoestende gevolgen. Eerder deze week hebben ontwikkelaars CD Projekt Red waarschuwde spelers om geen mods van derden of aangepaste opslagbestanden te installeren vanwege een onoplettendheid waardoor hackers vervelende uitvoerbare malware op uw pc hadden kunnen plaatsen.

Destijds beloofde CD Projekt Red om zo snel mogelijk een oplossing uit te brengen, en het blijkt dat ze zich aan hun woord hebben gehouden, aangezien er slechts drie dagen later een patch is verschenen.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hotfix 1.12 is, volgens de ontwikkelaars , een extreem gerichte patch die het beveiligingsrisico aanpakt door zowel een bufferoverloopprobleem op te lossen als niet-ASLR DLL-bestanden te verwijderen of te vervangen.

Je zou het platform van je keuze moeten vinden dat de update automatisch toepast, maar zorg ervoor dat je versie 1.12 gebruikt voordat je mods of opgeslagen bestanden downloadt, hoe interessant ze er ook uitzien. Eenmaal toegepast, zou je redelijk veilig moeten zijn om alles te downloaden wat je leuk vindt, hoewel het altijd de moeite waard is om te kijken naar wat anderen zeggen voordat je de knoop doorhakt.

De beste Cyberpunk 2077-mods

Zoals je zou verwachten voor een game die eerder 13 miljoen exemplaren wist te verkopen de hel barstte los , is de modding-scene voor Cyberpunk 2077 behoorlijk levendig, met allerlei add-ons om je (pc)-game leuker te maken. Sommige modi verbeteren de algemene ervaring door: ervoor zorgen dat menigten zich geloofwaardiger gedragen , de minikaart verbeteren of waardoor de auto's en fietsen comfortabeler te besturen zijn .

Anderen Cyberpunk 2077-mods maken een erg goed uitziende game (opnieuw, op pc) nog beter door HDR toevoegen , het verbeteren van de trekafstanden of het weer deprimerend realistischer maken .

Of als je zin hebt in een geheel nieuwe look, dan deze cel-shaded reskin geeft Night City en al zijn bewoners een Borderlands-achtige sfeer. Veteranen van The Witcher willen misschien nog een stap verder gaan en maak het spel derde persoon , zoals de vorige hit van CD Projekt Red.

Het punt is dat er genoeg keuze is, nu CD Projekt Red heeft aangekondigd dat het veilig is om weer op verkenning te gaan. Als je daarentegen liever officiële patches hebt dan zelf je handen vuil maken, wacht dan niet te lang. De ontwikkelaars hebben deze maand al een nieuwe substantiële patch voor het oplossen van bugs beloofd, en er zijn ook plannen voor gratis DLC later.

Jij kan bekijk hier het volledige stappenplan , hoewel PS5- en Xbox Series X-bezitters teleurgesteld zullen zijn om te zien hoe ver hun gratis next-gen upgrades zijn gepusht.

De beste Cyberpunk 2077-deals van vandaag 92 Walmart-klantenrecensies Cyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen18uur28minuten27droog Cyberpunk 2077 Amazone $ 0,99 Visie Korting Cyberpunk 2077, Warner Bros,... Walmart $ 49,94 $ 26,99 Visie Cyberpunk 2077 Standaard... Beste koop $ 29,99 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen