Dell XPS 27 7760 Review: hetzelfde geweldige geluid, nog betere specificaties

Ons oordeel

De Dell XPS 27 klinkt geweldig, zelfs voordat je zijn indrukwekkende luidsprekers hoort, dankzij Intel Core i7-verwerking en een AMD Radeon RX 570 grafische kaart.

Voor

 • Geweldig geluid
 • Uitstekend 4K-aanraakscherm
 • Sterke prestaties
 • Prima toetsenbord en muis.

Tegen

 • Groot en zwaar ontwerp
 • Bijna ontoegankelijke poorten
 • Onhandige plaatsing van de webcam

TemplateStudio Oordeel

De Dell XPS 27 klinkt geweldig, zelfs voordat je zijn indrukwekkende luidsprekers hoort, dankzij Intel Core i7-verwerking en een AMD Radeon RX 570 grafische kaart.

Pluspunten

 • +Geweldig geluid
 • +Uitstekend 4K-aanraakscherm
 • +Sterke prestaties
 • +Prima toetsenbord en muis.

nadelen

 • -Groot en zwaar ontwerp
 • -Bijna ontoegankelijke poorten
 • -Onhandige plaatsing van de webcam

Wanneer het publiek na een show uit zijn dak gaat, blijven de meeste groepen hangen voor een toegift, en het lijkt erop dat Dell dat precies heeft gedaan met de XPS 27 ($ 1.399 om te beginnen, $ 2.599 zoals geconfigureerd), een van onze favoriete systemen van eerder dit jaar .De Dell XPS 27 maakte de eerste keer indruk op ons met zijn uitstekende audio, uitzonderlijke 4K-scherm en solide prestaties. Het nieuwe model gaat verder met een betere processor, AMD's nieuwste grafische kaart en de terugkeer van elke andere functie waar we de eerste keer van hielden. Het doet niets om zijn grootste gebreken op te lossen, maar we betwijfelen of je veel zult horen klagen over het geluid van de indrukwekkende luidsprekers. Het is onze Editor's Choice voor de best klinkende alles-in-één en een van de beste alles-in-één computers die we hebben beoordeeld.

 • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Ontwerp

De Dell XPS 27 heeft hetzelfde ontwerp dat we in zijn vorige iteratie zagen, met een chassis van CNC-gefreesd aluminium, een breed 27-inch scherm, een prominente rij luidsprekers net onder het scherm en een stevige standaard. Het aluminium op het chassis en de standaard heeft een donkergrijze afwerking, die in combinatie met de zwarte bekleding een aantrekkelijk (hoewel enigszins imposant) uiterlijk geeft.

Met een afmeting van 24,6 x 17 x 3,16 inch is de XPS 27 niet veel groter dan concurrerende alles-in-één pc's, maar met 38,2 pond is hij een stuk zwaarder. Dat is bijna twee keer zo zwaar als de Apple iMac 27-inch met 5K-scherm (20,3 x 25,6 x 8 inch, 20,8 pond) of de Microsoft Surface Studio (25,1 x 17,3 x 8,7 inch, 21 pond).

beste smartphones met een beperkt budget

De standaard biedt twee scharnierpunten, zodat u zowel de hoek als de hoogte van het scherm kunt aanpassen. U kunt hem zelfs in een lage, horizontale positie plaatsen voor comfortabel gebruik van het aanraakscherm. Dat is vergelijkbaar met de standaard op de Microsoft Surface Studio, hoewel hij niet zo plat zal liggen. Het is een enorme verbetering ten opzichte van de standaards in voetstukstijl die worden gebruikt op de Apple iMac en vele andere AIO-systemen, die helemaal geen hoogteverstelling hebben.

Poorten

De XPS 27 heeft veel poorten en aansluitingen, hoewel de meeste aan de achterkant van het systeem zijn weggestopt. Aan de zijkant van het chassis vind je één USB 3.0-poort met PowerShare voor het opladen van apparaten, een SD-kaartslot en een audio-aansluiting om je koptelefoon in te pluggen. De aan de zijkant gemonteerde poorten zijn buitengewoon handig, en eerlijk gezegd zou ik willen dat meer fabrikanten dit voorbeeld zouden volgen door veelgebruikte poorten op een toegankelijke plaats te plaatsen.

Helaas zijn de meeste poorten beslist minder handig, verzameld op een enkel verzonken I/O-paneel aan de achterkant van het systeem. Daar vind je twee Thunderbolt 3-poorten met USB Type-C-connectoren, vier USB 3.0-poorten, een HDMI-uitgang, een full-size DisplayPort en een Gigabit Ethernet-verbinding. Om iets aan te sluiten op de aan de achterkant gemonteerde poorten, moet de hele pc fysiek worden gedraaid, en zelfs dan moet je de apparaten nog steeds grotendeels op gevoel aansluiten, omdat de standaard je zicht blokkeert. Dit alles wordt nog verergerd door het feit dat de pc bijna 40 pond weegt.

Weergave

De XPS 27 heeft een 27-inch touchscreen met 10-punts aanraakondersteuning en 4K-resolutie. Hoewel dat 3840 x 2160-scherm er geweldig uitziet, is de resolutie niet zo indrukwekkend als het ooit was. We hebben veel 4K-schermen gezien in deze prijsklasse en zelfs een paar die de 4K-standaard overtreffen, zoals de Surface Studio (28-inch, 4500 x 3000) en de Apple iMac met Retina 5K-scherm (27-inch, 5120 x2880). Toen ik de 4K-trailer voor Justice League bekeek, was een shot van Batman die 's nachts uitkeek over het stadsbeeld van Gotham, gevuld met gloeiende straatverlichting en ramen, en het pantser van de Flash was rood met schitterende blauwe knetterende bliksem terwijl hij op supersnelheid rondreed. Terwijl Wonder Woman een kogel ontweek, kon ik individuele haren op haar hoofd onderscheiden.

De Dell XPS 27 rockt met het soort bonzende, bonzende, turn-it-up-to-11 soort geluid dat de buren wakker zal maken.

De XPS 27 heeft een bovengemiddelde helderheid, meet 344 nits volgens onze colorimeter. Helaas blijft dat achter bij zowel de Apple iMac (463 nits) als de Microsoft Surface Studio (354 nits), hoewel het een verbetering is ten opzichte van de vorige versie van de XPS 27 (316 nits).

Kleur is ook indrukwekkend op het scherm, waarbij het paneel 172 procent van het sRGB-kleurenspectrum produceert. Dit plaatst het iets voor op de Apple iMac (167 procent) maar iets achter de Surface Studio (181 procent) en de vorige XPS 27 (187 procent).

Het display is ook zeer kleurnauwkeurig. Bij onze tests had de XPS 27 een Delta-E-score van 0,11 (nul is een perfecte score). Dit plaatst het naast de Apple iMac als een van de meest nauwkeurige schermen die we hebben getest, met een betere nauwkeurigheid dan zowel de Surface Studio als de vorige XPS 27.

Audio

Als er één ding is dat dit systeem met kop en schouders boven de rest uitsteekt, dan is het wel degelijk. Simpel gezegd, de Dell XPS 27 rockt met het soort bonzende, bonzende, turn-it-up-to-11 soort geluid dat de buren wakker zal maken. Het doet dit dankzij een combinatie van 10 luidsprekers die zich in het alles-in-één-chassis bevinden: een paar tweeters voor hoge tonen, vier drivers met volledig bereik voor middentonen, twee passieve radiatoren voor rommelende bas en een paar naar beneden gerichte luidsprekers, allemaal aangedreven met 50 watt per kanaal. De resultaten zijn luid, duidelijk en booming.

We hebben de audio getest met een trio rockklassiekers - 'Heart of Rock and Roll' van Huey Lewis and the News, 'Simply Irresistible' van Robert Palmer en 'My Sharona' van The Knack - en het vulde niet alleen de kamer, het was door gesloten deuren in de hal te horen. Het geluid was helder en vol, met het soort diepte dat je zelden op een pc krijgt. Diepe bas schudde het bureau, en toen ik het volume echt hard aanzette, werd het luid genoeg dat ik achteruit deed om uit de vuurlinie te komen. Of je nu professioneel met audio werkt of gewoon je favoriete muziek wilt laten knallen, je doet het niet beter dan de Dell XPS 27.

Toetsenbord muis

De all-in-one wordt geleverd met een draadloos toetsenbord en draadloze muis, maar in plaats van het gebruikelijke goedkope gebundelde toetsenbord dat je zou verwachten, heeft Dell zijn Premiere Wireless Keyboard and Mouse KM717 Combo toegevoegd, die normaal gesproken apart wordt verkocht voor $ 89,99. Het slanke toetsenbord en de muis delen een enkele USB-dongle voor plug-and-play-installatie, en werken op AAA-batterijen (meegeleverd).

De onopvallende toetsen van het toetsenbord zijn niet zo oppervlakkig als die op het Apple Magic Keyboard dat bij de iMac wordt geleverd, en je krijgt een toetsenbord van volledig formaat met numeriek toetsenblok en alle functies die je op een desktop mag verwachten toetsenbord. Extra sneltoetsen regelen het volume en het afspelen van media, terwijl u met een schuifschakelaar op het toetsenbord het toetsenbord via Bluetooth met twee andere apparaten kunt koppelen. De muis kan ook worden gekoppeld aan andere apparaten via Bluetooth, en je kunt ertussen fietsen met een middelste knop die zich achter het scrollwiel bevindt.

Terwijl ik op het toetsenbord typte, had ik geen moeite om mijn gemiddelde van 80 woorden per minuut te halen, en de muis is comfortabel en nauwkeurig, hoewel hij een beetje licht aanvoelt. Het toetsenbord is redelijk comfortabel en een van de weinige gebundelde opties die ik heb gebruikt die niet onmiddellijk zou worden vervangen door mijn favoriete mechanische toetsenbord.

Prestatie

De XPS 27 is meer dan alleen een mooi gezicht en een mooie set luidsprekers, en ons testsysteem was uitgerust met een 3,6-GHz Intel Core i7-7700 CPU met 16 GB geheugen en een 512 GB solid-state drive. Tijdens het testen van de machine had ik vaak 10 tot 20 browsertabbladen open, streaming muziek of video, en zag het nooit traag.

t mobiel 5g inruilen

In Geekbench 4 scoorde het 15.749, voor de Microsoft Surface Studio (13.197; Intel Core i7-6820HQ) en het alles-in-één categoriegemiddelde (14.180,3). Hij is ook sneller dan de vorige Dell XPS 27 (14.586; Intel Core i7-6700), hoewel hij achterbleef bij Apple's 27-inch iMac (19.588; Intel Core i7-7700K).

De XPS 27 had 3 minuten nodig om 20.000 namen en adressen te koppelen in onze spreadsheet-macrotest, en eindigde voor de Microsoft Surface Studio (3:48) en de vorige Dell XPS 27 (3:17). De Apple iMac heeft echter meer rekenkracht (1:57). Aangezien het categoriegemiddelde veel langzamer is (4:37), zijn dit allemaal zeer capabele systemen.

Dell heeft onze testunit uitgerust met een Samsung 512 GB PCIe NVMe M.2 SSD, die onze test voor bestandsoverdracht in een zinderende 4,21 seconden voltooide, voor een snelheid van 1.208 MBps. Zelfs de snelste all-in-ones blijven achter, zoals de Apple iMac (710 MBps) en de Surface Studio (848 MBps).

Grafische afbeeldingen

De XPS 27 heeft ook serieuze grafische kracht, dankzij een AMD Radeon RX 570 grafische kaart met 8 GB toegewezen geheugen. Dat is niet alleen genoeg voor mediabewerking en licht gamen, maar het ondersteunt ook VR, met een score van 6,2 in de SteamVR-prestatietest. In 3DMark Fire Strike scoorde het 9.393, beter dan zowel de vorige Dell XPS, die 3.975 scoorde met een oudere AMD RX 470X-kaart, als de Microsoft Surface Studio (Nvidia GeForce GTX 980M, 8.177).

In onze low-end gaming-test Dirt 3 produceerde de XPS 27 208 frames per seconde (fps) bij 1080p, en 96 fps bij een hogere resolutie tot 4K. Dat zijn indrukwekkende cijfers, maar het is geen bijzonder veeleisende game. In Rise of the Tomb Raider produceerde het een zeer speelbare 71 fps bij 1080p, maar toen het werd gekozen tot 4K zakte het naar 25 fps, onder de drempel van 30 fps voor basis speelbaarheid. Je kunt verwachten dat je enkele van de huidige games speelt, maar je krijgt niet de glorieuze 4K-games die je zou kunnen krijgen met een doelbewust gebouwde speelautomaat.

webcam

De webcam van de XPS 27 controleert alle juiste vakjes met een resolutie van 720p, nauwkeurige kleuren en fatsoenlijke details, maar net als bij onroerendgoedwaarden draait het allemaal om locatie.

De ontwerpers bij Dell hebben de webcam onder het scherm langs de onderkant van de luidsprekerbalk geplaatst, wat een minder flatterende hoek biedt voor iedereen die de webcam gebruikt. De resulterende hoek biedt een prachtig zicht op zowel de neusgaten als het vlezige deel waar nek en kin samenkomen.

Naast de webcam zit een infraroodcamera, die met Windows Hello gebruikt kan worden voor logins met gezichtsherkenning. Een kwartet microfoons zorgt voor een goede spraakopname voor het gebruik van Cortana en helder spreken via Skype en soortgelijke diensten.

Software en garantie

beste nike hardloopschoenen dames

Er is een flinke hoeveelheid software op de XPS 27, variërend van apps als Netflix, Skype en Plex tot trialware-games zoals Asphalt 8: Airborne, Bubble Witch Saga 3 en CandyCrush Soda Saga.

Dell heeft nog meer handige apps, zoals AutoDesk Sketchbook en Drawboard PDF, en de XPS 27 wordt geleverd met een gratis proefversie van 12 maanden van McAfee LiveSafe Security en een gratis Dropbox-opslag van 20 GB. Dell bevat ook hulpprogramma's zoals Dell ColorPremiere en Waves MaxxAudioPro, voor het verfijnen van respectievelijk de weergave en audio van het systeem.

Dell dekt de XPS 27 met een standaard garantie van één jaar.

Configuratie

De Dell XPS 27 is verkrijgbaar in verschillende configuraties, te beginnen met een basismodel voor $ 1.399 met een Intel Core i5-7400-processor, 8 GB RAM, Intel HD Graphics en een 4K non-touch display. De low-end biedt niet de gearticuleerde standaard die in onze review wordt benadrukt.

Met midrange-configuraties kunt u functies mixen en matchen, met een keuze uit Core i5- of Core i7-processor, tot 32 GB RAM, tot 2 TB HDD-opslag met 32 ​​GB SSD-cache, aanraak- en niet-aanraakschermen en een AMD RX 570 grafische kaart .

Onze review-eenheid is de duurste van de configuratie-opties, met zijn Intel Core i7-7700-processor, 16 GB geheugen, een AMD Radeon RX 570 grafische kaart met 8 GB geheugen, een 512 GB solid-state drive, een 4K-aanraakscherm en een gelede standaard. Zoals geconfigureerd, wordt het verkocht voor $ 2.599,99.

Bottom Line

We waren dol op de Dell XPS 27 de eerste keer dat we hem testten, en deze nieuwe iteratie geeft ons alleen maar meer om van te houden, met verbeterde verwerking en betere graphics. Het heeft zeker zijn gebreken, zoals een slecht geplaatste webcam en bijna ontoegankelijke poorten aan de achterkant. Maar over het algemeen is de Dell XPS 27 een geweldige alles-in-één pc. Bovendien heeft hij nog steeds de beste audio van alle all-in-one die we hebben gezien of gehoord, waardoor het een must-buy is voor iedereen die een uitstekend en krachtig volume wil.

Als je de best beschikbare beelden wilt, is het nog steeds de moeite waard om de Apple iMac te gebruiken, hoewel je elke aanraakondersteuning opgeeft door met een Mac te gaan. Voor een beter dan 4K-scherm dat verder gaat dan de reguliere aanraakondersteuning, biedt de Microsoft Surface Studio een helderder scherm met een hogere resolutie met zowel aanraak- als penondersteuning. Als u echter het beste geluid wilt dat een alles-in-één pc kan bieden, zult u geen beter vinden dan de Dell XPS 27.

Krediet: TemplateStudio

De beste Dell XPS 27 7760-deals van vandaag Bekijk vergelijkbare Amazon US Amazone Geen prijsinformatie Controleer Amazon Dell XPS 27 7760 Geen prijsinformatie Voor meer informatie bezoek hun website We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen