De schotel is dood: Sky Glass is een 4K-tv met Sky Q ingebouwd

(Afbeelding tegoed: Hemel)

Sky is misschien wel een van de grootste omroepen die er zijn, maar buiten Sky-boxen en merkrouters is het niet echt gedoken in het maken van tv-hardware; dat is vandaag veranderd.

Sky Glass is een nieuwe tv die in feite alle dingen met Sky in één pakket brengt en de noodzaak van een schotelantenne omzeilt. Sky Glass is verkrijgbaar in de maten 43, 55 en 64 inch en is geen re-branded discount-tv, maar een redelijk goed uitgerust systeem.(Afbeelding tegoed: Hemel)

Het heeft een 4K Quantum Dot-display - dat is het type paneel dat je in sommige van de beste Samsung-tv's — die ondersteuning biedt voor 10-bit Dolby Vision. En geluid zal ook niet ontbreken, want er is een ingebouwde Dolby Atmos-soundbar.

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Dat is al een solide reeks functies, maar het leuke hier is dat alles wat je nodig hebt om Sky-services te krijgen al in Sky Glass is ingebouwd. Zoals gezegd hoef je geen Sky-schotel buiten je huis te monteren, maar ook geen externe Sky Q-box. In feite heeft de tv een enkele draad om al zijn mogelijkheden te leveren, waarbij het stomen plaatsvindt via een Wi-Fi-verbinding.

grubhub vs doordash vs ubereats

Kortom, Sky Glass lijkt het ideale toestel voor mensen die gewoon zonder poespas aan de slag willen met Sky. We vermoeden dat om echt het meeste uit de tv te halen, je een behoorlijk robuuste internetverbinding nodig hebt, aangezien het streamen van 4K-video moeilijk kan zijn voor mensen met langzamere verbindingen, zoals het geval kan zijn in het VK en andere landen.

De interface zal zeer Sky-centrisch zijn, maar er zal ondersteuning zijn voor enkele van de beste streamingdiensten zoals Netflix, BBC iPlayer en Disney Plus. En andere slimme functies zoals spraakbesturing worden ook aangeboden.

Wat betreft esthetiek, ondanks het proppen van al deze tv-technologie, lijkt de Sky Glass nog steeds een nogal slanke set en heeft hij een platte achterkant voor wandmontage. Het onderste segment, waar de soundbar zich bevindt, is verkrijgbaar in verschillende kleuren: oceaanblauw, keramisch wit, racegroen, oudroze of antracietzwart. We zouden dit zelf in het metaal en glas moeten zien, maar van de afbeeldingen tot nu toe ziet Sky Glass er redelijk netjes uit.

Bovendien komt het binnenkort, met een Britse release voor 18 oktober. Je kunt Sky Glass alleen kopen vanaf £ 649. Maar de strekking van Sky Glass is dat het net als smartphones moet worden verkocht, in die zin dat je de tv- en Sky-abonnementen krijgt voor een maandelijkse prijs; die beginnen bij £ 13 per maand. En na verloop van tijd heb je de mogelijkheid om te upgraden naar nieuwere Sky Glass-modellen zodra deze beschikbaar komen.

Het is onduidelijk of Sky Glass zijn weg naar de VS zal vinden in een of andere vorm van pakket van Comcast, dat een groot belang heeft in Sky. Maar het hele concept van Sky Glass is er een waar een Amerikaanse omroep misschien door geïntrigeerd is en probeert te volgen.

En wat hier het meest intrigerend is, als onderdeel van een groter beeld, is hoe Sky zelf een tv heeft gemaakt die in theorie de behoefte aan een satellietschotel zou kunnen wegnemen. De noodzaak om een ​​externe schijf te repareren en vervolgens kabels door of langs muren te leiden, kan voor sommigen als lastig worden beschouwd en een reden zijn om Sky niet te krijgen; bovendien kunnen de kosten van zo'n Sky-installatie flink oplopen.

Betekent dit de dood van het gerecht? Mogelijk. Met zoveel internetgebaseerde streamingdiensten en grote omroepen die meer inhoud en shows in online diensten stoppen, lijkt het tijdperk van het snijden van kabels goed en echt aangebroken.

Voor mensen die nog niet in de wereld van Sky TV zijn ondergedompeld en misschien hun tv-opstelling willen upgraden, zou Sky Glass heel aantrekkelijk kunnen zijn als een eenvoudige manier om veel thuisbioscooptechnologie in een enkel stuk hardware te krijgen .

appel serie 5 vs 6

We zullen Sky Glass voor onszelf diepgaander bekijken, dus kom terug met Tom's Guide voor een meer gedetailleerde indruk.

    Meer:Hoe Riverdale seizoen 5 finale online en zonder kabel te bekijken
De beste Roku Streambar-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen03uur35minuten42droogKorting Roku Streambar 4K/HD/HDR... Amazone $ 129,99 $ 79,98 Visie Deal eindigtzo 5 decKorting Roku 9102R Streambar-stereo... Bed Bad & Verder $ 129,99 $ 79,99 Visie Korting Roku 9102R Streambar-stereo... Walmart $ 129,99 $ 91,98 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen
  • Categorie Tv