Heeft mijn hottub een omheining nodig? Veiligheidsvoorschriften uitgelegd

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Dus je hebt besloten om in een bubbelbad te investeren - dat is geweldig! De beste bubbelbaden zijn een ideale plek om te ontspannen, tot rust te komen en te socializen. Maar voordat u er een mee naar huis neemt, moet u op de hoogte zijn van de nodige veiligheidsvoorschriften. Deze zijn wettelijk verplicht om onopzettelijke verdrinking te voorkomen en moeten dus in acht worden genomen wanneer u van plan bent een bubbelbad of spa te kopen en te plaatsen.

macbook air en macbook pro
  • Bekijk hoe u een opblaasbare hot tub schoonmaakt en onderhoudt
  • Welk type bubbelbad moet ik kopen? Alles wat je moet weten

De meest gestelde vragen zijn ‘heb ik een schutting nodig’ en ‘is een overkapping voldoende? Simpel gezegd, dit hangt af van de staat waarin u woont, aangezien de regels kunnen variëren. U heeft minimaal een afsluitbare slagboom nodig die voldoet aan de ASTM F 1346-eisen. U moet echter contact opnemen met uw lokale overheid en, indien van toepassing, uw Vereniging van Eigenaren om de specifieke voorschriften te weten te komen. Hier is een overzicht van de verplichte belemmeringen die nodig kunnen zijn:  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Schutting: Een hek is in veel staten een normale vereiste. Het moet minimaal 1,20 meter lang zijn en weerbestendig genoeg zijn om harde wind en zware regen te weerstaan. Sommige staten vereisen ook dat de poorten buiten de hot tub opengaan en automatisch moeten sluiten en vergrendelen wanneer ze niet in gebruik zijn. Het hek mag ook niet schaalbaar zijn.

Afsluitbare deksel: Dit is de minimale vereiste bij wet in sommige staten. De afdekking moet afsluitbaar zijn - een veelgebruikte methode is door middel van riemen, en deze moet het oppervlak van de hot tub volledig bedekken. Het moet ook het gewicht van een mens kunnen dragen zonder in te storten.

Muur: Strengere voorschriften kunnen een bakstenen of betonnen muur vereisen in plaats van een hek. Het mag geen extra toegangspunten hebben, zoals ramen, en mag niet beklimbaar zijn. De poort moet vanuit de hottub naar buiten opengaan en idealiter automatisch sluiten en vergrendelen. Deze zijn van nature duurzamer dan hekken.

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Ook als uw gemeente geen hek of muur nodig heeft, is het een goede voorzorgsmaatregel om naast de afsluitbare overkapping te nemen, zeker als u met jonge kinderen woont. Omdat ze van nature nieuwsgierig zijn, houden kinderen en peuters ervan om te verkennen en je moet altijd maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat gevaarlijke gebieden ontoegankelijk zijn. Een hek kan ook voorkomen dat dieren uw hottub beschadigen. Het voegt ook privacy toe, dus er is weinig om tegen te pleiten.

ipad air 4 256 gb wifi

Afhankelijk van waar je woont, kan voor een hek of muur een vergunning nodig zijn, wat de moeite waard is om in gedachten te houden als je een krappe deadline hebt om je hot tub te laten installeren. Deze barrières zullen ook meer toevoegen aan de totale kosten van het installeren van een bubbelbad, wat in uw budget moet worden opgenomen, maar ze zijn wettelijk verplicht en moeten worden geïnstalleerd.

De beste Coleman SaluSpa Hawaii-deals van vandaag Coleman 90454 SaluSpa Hawaï... Amazone $ 619,99 Visie Coleman SaluSpa Hawaii Doel $ 799 Visie We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen