Verwacht Starfield-gameplay in de zomer van 2022

(Afbeelding tegoed: Bethesda)

Het kan een goede acht maanden duren voordat we daadwerkelijke gamebeelden zien van Starfield , de langverwachte sci-fi-game van Skyrim-ontwikkelaar Bethesda.

Dat zegt Todd Howard, regisseur van Bethesda Games Studios, die in een Reddit-vraag-me-iets thread, zei dat Bethesda, in plaats van specifieke game-elementen aan te spreken, wil dat mensen de game in actie zien. 'We laten het liever gewoon zien, dat zou volgende zomer moeten zijn', zei Howard. 'We zijn blij met de vorderingen die we hebben kunnen maken, waarvan je sommige kunt zien in de trailer die in het spel is opgenomen.'(Afbeelding tegoed: Bethesda)

Volgende zomer verwijst waarschijnlijk naar E3 2022, die in juni volgend jaar zal plaatsvinden. Dat komt omdat Bethesda al lang een conferentie heeft gehouden op de games-expo, met het evenement van vorig jaar in samenwerking met de nieuwe eigenaar, Microsoft, wat als een groot succes werd beschouwd.

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

In sommige opzichten zou dat vrij laat in het jaar zijn om te pronken met Starfield-gamebeelden, aangezien het op 11 november 2022 wordt gelanceerd. Maar we krijgen de indruk dat Bethesda alleen met Starfield wil pronken als het weet dat het een nogal complete game, vooral omdat dit een gloednieuw IP-adres is voor de ontwikkelaar.

ik herinner me de eerste gameplay-onthullingstrailer voor the Elder Scrolls V: Skyrim , die een zeer gepolijste selectie van gamebeelden presenteerde, onderbroken door een simpelweg enorme soundtrack. We zouden verwachten dat Bethesda hetzelfde zou doen voor Starfield, alleen met een meer sci-fi-dan-filharmonische fantasy-soundtrack.

Aangezien er waarschijnlijk veel van Skyrim's verkennings-DNA in Starfield zal zijn, zou het ons niet verbazen dat de lancering in de voetsporen treedt van wat misschien wel Bethesda's magnum opus is; tot The Elder Scrolls 6 komt aan.

Over gelijkenis met Skyrim gesproken, Howard zei ook hoe Starfield volledige mod-ondersteuning zal hebben: 'Ons plan is om volledige mod-ondersteuning te hebben zoals onze vorige games. Onze modding-community bestaat al 20 jaar,' he zei . 'We houden van wat ze doen en hopen dat er meer mensen hun beroep van kunnen maken.'

Dit is heel goed nieuws, gezien mod-ondersteuning is wat maakt Skyrim is nog steeds erg speelbaar vandaag , tien jaar na de release op 11 november 2011. Dit betekent natuurlijk dat er zeer hoge verwachtingen zijn voor Starfield, vooral omdat het 'exclusief' zal zijn voor Xbox Series X, Xbox-serie S en pc.

De beste Deathloop-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagen12uur13minuten40droog Deathloop Amazone $ 3,99 Visie Korting Deathloop-pc CDKeys $ 68,48 $ 23,29 Visie Deathloop, Arkane Lyon... Walmart $ 59,99 Visie Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen