Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore releasedatum, cast en meer

Krediet: Warner Bros.

Fantastic Beasts 3 komt sneller dan verwacht in de bioscoop — en het vervolg heeft eindelijk een titel. De film, genaamd The Secrets of Dumbledore, is verplaatst naar een release in april 2022.

Het volgende deel van de Fantastic Beasts-franchise herschikt Grindelwald, waarbij Johnny Depp wordt vervangen door Mads Mikkelson. De rest van de cast komt terug, waaronder Eddie Redmayne als Newt Scamander en Jude Law als Albus Perkamentus. • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Fantastic Beasts and Where to Find Them 3 volgt de eerste film uit 2016 en Crimes of Grindelwald uit 2018. De franchise volgt de avonturen van Newt en magische vrienden in het Harry Potter-universum, enkele decennia voordat de Boy Who Lived ontdekte dat hij een tovenaar was.

De spin-offs waren een succes, met een brutowinst van bijna $ 1,5 miljard aan de wereldwijde box office. En ze hebben bewezen dat het Harry Potter-universum verder kan worden uitgebreid dan aanpassingen van de originele boekenreeks.

Hier is alles wat we tot nu toe weten over Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore.

Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore releasedatum

De huidige releasedatum van Fantastic Beasts 3 is 15 april 2022.

Dat betekent dat er bijna drie en een half jaar is verstreken sinds de tweede film, Crimes of Grindelwald.

De eerste releasedatum van de film was 12 november 2021. Warner Bros.' Het besluit om Depp te herschikken, evenals de pandemie van het coronavirus, brachten de studio ertoe de datum terug te schuiven naar 15 juli 2022. Toen verplaatste Warner Bros het naar het paasweekend.

Fantastic Beasts 3: The Secrets of Perkamentus cast

De cast van Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore wordt geleid door Eddie Redmayne als Newt Scamander, een medewerker van het Britse Ministerie van Toverkunst in de Beasts Division van het Department for the Regulation and Control of Magical Creatures.

Jude Law schittert ook als een jongere Albus Perkamentus, die werd gespeeld door Richard Harris en Michael Gambon in de Harry Potter-films. De versie van Law is een professor in Verweer tegen de Zwarte Kunsten aan Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus.

Ze worden vergezeld door Mads Mikkelsen, een nieuw castlid, als Gellert Grindelwald. Hieronder meer over hem.

spider man 3 2021 cast

Andere leden van de cast van Fantastic Beasts 3 zijn:

 • Katherine Waterston als Tina Goldstein, een schouwer met het Magische Congres van de Verenigde Staten van Amerika (MACUSA) en de uiteindelijke vrouw van Newt.
 • Dan Fogler als Jacob Kowalski, een No-Maj vriend van Newt en bakkerij-eigenaar
 • Alison Sudol als Queenie Goldstein, Tina's zus en een machtige Legilimens die de kant van Grindelwald kiest
 • Ezra Miller als Credence Barebone / Aurelius Perkamentus, het gestoorde geadopteerde kind van Mary-Lou Barebone en verloren broer van Albus
 • Callum Turner als Theseus Scamander, de oudere broer en werknemer van Newt in het Britse Ministerie van Toverkunst. Voormalig verloofde van Leta Lestrange
 • William Nadylam als Yusuf Kama, een Frans-Senegalese tovenaar
 • Kevin Guthrie als Abernathy, een voormalig werknemer bij MACUSA
 • Poppy Corby-Tuech als Vinda Rosier, een trouwe volgeling van Grindelwald
 • Jessica Williams als Professor Eulalie 'Lally' Hicks, een professor van Ilbermorny School of Witchcraft and Wizardry
 • Victoria Yeates als Bunty, Newt's assistent
 • Oliver Masucci als hoofd van de International Confederation of Wizards

Fantastic Beasts 3 Mads Mikkelsen als Grindelwald

Fantastic Beasts 3 heeft de rol van Gellert Grindelwald herschikt. De duistere tovenaar wordt nu gespeeld door Mads Mikkelsen, een Deense acteur en voormalig turnster die het meest bekend is in de VS vanwege de hoofdrol in de serie Hannibal. Hij verdiende onlangs een BAFTA-nominatie voor Another Round, waarmee hij de Oscar voor beste internationale film in 2021 won.

Mikkelsen vervangt Johnny Depp, die door Warner Bros. werd gevraagd af te treden nadat hij een rechtszaak wegens smaad verloor. Hij had het Britse tabloid The Sun aangeklaagd wegens het noemen van hem een ​​'vrouwenklopper', in de controversiële gevolgen na zijn scheiding van Amber Heard.

Depp nam ontslag bij Warner Bros.' verzoek na één scène als Grindelwald te hebben gefilmd. Volgens The Hollywood Reporter , zal hij echter nog steeds zijn volledige salaris ontvangen om aan de voorwaarden van zijn contract te voldoen.

Mikkelsen sprak twee GamesRadar over het overnemen van de rol 'Natuurlijk heb ik er maar de helft van de tijd deel van uitgemaakt als de rest van de bende. Het was een mooie ervaring', zei hij. 'Ik vind dat ze een heel goed script hadden; een mooi, solide verhaal.'

Mikkelsen weet het een en ander over het zich eigen maken van een personage door een andere acteur te volgen. Het is tenslotte niet makkelijk om Hannibal na Anthony Hopkins te spelen.

'Dit is natuurlijk een directere vergelijking, want het is de volgende film', legt Mikkelsen uit. 'Dus we hebben een paar bruggen geslagen waarmee we het kunnen herkennen, maar we hebben ook gezegd dat we het ons eigen moeten maken. Ik ben een fan van Johnny Depp sinds ik hem als jonge man zag, en om te proberen zijn intensiteit en zijn manier van doen in mijn werk te brengen, is een no-go. Ik moet die van mij vinden, want die van hem is uniek, en dat moet ik laten, en een ander pad vinden.'

Fantastic Beasts 3: The Secrets of Perkamentus plot en tijdlijn

Er is niet veel bekend over de plot Fantastic Beasts 3, maar een interview , onthulde castlid Dan Fogler dat de film zich deels in Brazilië afspeelt. Hij ook geplaagd dat het zich afspeelt in 1939 voor de Tweede Wereldoorlog.

De eerste film speelde zich af in 1926 in New York, terwijl de tweede film zich afspeelde in 1927, voornamelijk in Parijs. Als Fantastic Beasts 3 zich in 1939 afspeelt, is dat een behoorlijke tijdsprong. Maar de franchise moet wel 1945 bereiken, het jaar van het beruchte duel tussen Grindelwald en Perkamentus.

De misdaden van Grindelwald eindigden toen de duistere tovenaar de angst voor een wereldoorlog gebruikte om meer volgelingen voor zijn zaak te verzamelen. Twee van die volgers zijn Queen en Credence (om verschillende redenen). Daarbij komt nog dat een van Newts Niffler-vrienden het bloedverbond tussen Perkamentus en Grindelwald heeft gestolen.

Fantastic Beasts 3 zou hierop kunnen voortbouwen en laten zien dat Grindelwald in vijf tot zes jaar behoorlijk wat macht heeft vergaard en angsten heeft aangewakkerd tot het punt van WO II. Misschien zit hij achter de opkomst van Hitler en de nazi's. Ondertussen kunnen we Newt en zijn vrienden de wereld zien afzoeken naar het bloedverbond, zodat Perkamentus ervan wordt verlost en uiteindelijk kan duelleren met Grindelwald.

  Volgende:De beste streaming-apparaten om films en shows te kijken
De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 88 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen05uur16minuten33droogKorting Roku-première | HD/4K/HDR... Amazone Prime $ 39,99 $ 24,99 Visie Roku Streaming Stick + BHPhoto $ 29,99 Visie Van het premièrejaar | 4K / HDR ... Walmart $ 33,85 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen