Fitbit Ace 3 zou wel eens de beste fitnesstracker voor kinderen kunnen zijn

(Afbeelding tegoed: Fitbit)

Fitbit heeft zijn nieuwe Fitbit Ace 3 fitnesstracker onthuld, die een verbeterde levensduur van de batterij, nieuwe geanimeerde wijzerplaten en een band met de Minions-franchise naar de pols van kinderen brengt.

Kinderen hebben het het afgelopen jaar zwaar gehad, veel scholen zijn gesloten en activiteiten zijn afgelast. De Fitbit Ace 3 lost dat allemaal niet op, maar het kan kinderen helpen actief te blijven, dankzij een reeks functies die zijn ontworpen om beweging en gezond gedrag aan te moedigen.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hier is alles wat je moet weten over de Fitbit Ace 3.

Fitbit Ace 3 prijs en releasedatum

De Fitbit Ace 3 is vandaag beschikbaar voor pre-order , met verzending vanaf 15 maart. Het kost $ 79,95 in de VS en £ 69,99 in het VK.

Fitbit Ace 3 ontwerp en riemen

(Afbeelding tegoed: Fitbit)

Qua ontwerp heeft de Fitbit Ace 3 enkele subtiele veranderingen ten opzichte van het vorige model - hij is ronder dan voorheen en het lijkt erop dat hij meer comfort biedt voor kleine polsen, hoewel we zullen moeten wachten tot we het hebben geprobeerd om zeker te zijn op dat.

De Fitbit Ace 3 is bij de lancering verkrijgbaar in twee gedurfde kleurenschema's, waarbij kinderen kunnen kiezen tussen zwart en rood of blauw en groen. We vinden het leuk dat Fitbit niet alleen de roze of blauwe keuzes biedt waar sommige op kinderen gerichte apparaten naar neigen; ja, we kijken naar jou, Amazon Fire Kids-tablets.

Je kunt ook nieuwe banden toevoegen, waaronder de twee nieuwe banden met een Minions-thema die in de zomer verschijnen in de kleuren Despicable Blue en Mischief Black. Fitbit belooft ook dat er binnenkort 'meer boeiende Minions-functies en -aanbiedingen' zullen komen.

Het is ook goed om te weten dat de Ace 3 waterdicht is tot 50 meter, zodat je kind ermee kan zwemmen of zich gewoon geen zorgen hoeft te maken dat er onvermijdelijk een drankje op wordt gemorst.

Fitbit Ace 3-scherm

Fitbit heeft geen specificaties voor het scherm vrijgegeven, maar de Fitbit Ace 2 had een 0,72-inch OLED-aanraakscherm met een resolutie van 128 x 72. Een lek in het weekend suggereerde het nieuwe model heeft een resolutie van 240 x 240 , maar dat lijkt niet correct gezien het rechthoekige ontwerp. We zullen dit verhaal bijwerken zodra we bevestiging hebben.

Fitbit Ace 3-functies

Op een basisniveau houdt de Ace 3 de stappen en actieve minuten van uw kind bij zoals elk van de beste fitnesstrackers. Maar het zijn de geanimeerde wijzerplaten die hier echt helpen, met karakters die veranderen en groeien naarmate kinderen hun dagelijkse doelen bereiken.

De Fitbit Ace 3 heeft in totaal meer dan 20 wijzerplaten, waarvan er zes geanimeerd zijn - inclusief nieuwe opties voor konijnen, katten, marsmannetjes en ruimteschepen. Houd er rekening mee dat het gebruik ervan een negatief effect heeft op de levensduur van de batterij.

Slaaptracking is opnieuw inbegrepen, samen met bedtijdherinneringen en stille alarmen die kinderen wekken met een zacht gezoem. Het maakt allemaal deel uit om ervoor te zorgen dat kinderen elke avond een gezonde dosis gesloten ogen krijgen.

Je krijgt echter geen hartslagmeting: de Fitbit Ace 3 heeft wel een hartslagsensor, maar deze is niet geactiveerd.

Batterijduur van Fitbit Ace 3

(Afbeelding tegoed: Fitbit)

De levensduur van de batterij is de opvallende verbetering van de Fitbit Ace 3. Terwijl de Fitbit Ace 2 vijf dagen goed was, verhoogt de derde generatie Fitbit's op kinderen gerichte wearables dat cijfer tot een indrukwekkende acht dagen.

beste smartwatch voor Android-telefoon

Fitbit Ace 3-app en functies voor ouders

De Fitbit-app, in combinatie met een gezinsaccount, bevat zowel ouder- als kindweergaven om de ervaring voor elke leeftijdsgroep aan te passen. Dat betekent dat ouders de voortgang van hun kind kunnen volgen, vriendschapsverzoeken kunnen goedkeuren en kunnen beheren wat hun kind ziet in de kindversie van de app - terwijl kinderen alleen toegang hebben tot de gegevens waarvan ouders zich prettig voelen dat ze ze zien.

De Ace 3 maakt het ook makkelijker voor ouders om in contact te komen met hun kind: als het kind een smartphone heeft, kunnen ze belmeldingen op hun polsen krijgen.

Fitbit Ace 3 vooruitzichten

De Fitbit Ace 3 lijkt een sterke kanshebber te zijn voor de titel van beste fitnesstracker voor kinderen. De Ace 2 van de tweede generatie was al een goed product en de Ace 3 verbetert het in verschillende opzichten - niet in de laatste plaats met die batterijduur van acht dagen.

Het is ook goed geprijsd, en de koppeling met de Minions-franchise zal zeker veel jongeren verrukken, vooral met de nieuwe Minions: The Rise of Gru-film komt uit in 2022.

We laten je weten wat we ervan vinden als we het hebben geprobeerd.

De beste fitbit-deals van vandaag Bekijk vergelijkbare Amazon US Amazone Geen prijsinformatie Controleer Amazon We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen