Fitbit Charge 5 recensie

Ons oordeel

Met een helder scherm, ingebouwde GPS en geavanceerde trackingstatistieken is de Fitbit Charge 5 een briljante tracker voor de meeste gebruikers.

Voor

 • Helder, altijd aan-scherm
 • Snel aansluitende GPS
 • Toevoeging van een ECG-monitor

Tegen

 • Gebrek aan knoppen op de Fitbit maakt bruikbaarheid frustrerend
 • Geen Spotify-compatibiliteit

TemplateStudio Oordeel

Met een helder scherm, ingebouwde GPS en geavanceerde trackingstatistieken is de Fitbit Charge 5 een briljante tracker voor de meeste gebruikers.

Pluspunten

 • +Helder, altijd aan-scherm
 • +Snel aansluitende GPS
 • +Toevoeging van een ECG-monitor
 • +

nadelen

 • -Gebrek aan knoppen op de Fitbit maakt bruikbaarheid frustrerend
 • -Geen Spotify-compatibiliteit
 • -

Ik wilde echt dol zijn op de Fitbit Charge 5 - het is de meest geavanceerde tracker van Fitbit tot nu toe en heeft een aantal functies die meestal zijn gereserveerd voor zijn duurdere trackers. Het heeft het potentieel om briljant te zijn, maar op dit moment schiet het tekort. Lees de volledige Fitbit Charge 5 review hieronder om erachter te komen waarom.

Fitbit Charge 5: Specificaties

Prijs: $ 179,95
Levensduur batterij: 7 dagen
Weergave: AMOLED
Schermgrootte: 0,86 X 0,58 inch
Resolutie: 326 PPI
Ingebouwde GPS: Ja
Hartslagmeter: Ja
SpO2-monitor: Ja
ECG-monitor: Ja
Fitbit betalen: Ja
Muziekopslag aan boord: Nee
Gewicht: 0.98oz
Grootte: 1,4 inch L x 0,89 inch B x 0,44 inch D

Met $ 179,95 is de Fitbit Charge 5 $ 29,95 meer dan de Fitbit Charge 4 toen hij op de markt kwam. Net als de Charge 4 heeft hij ingebouwde GPS, maar voor het nieuwere model heeft Fitbit een helder, altijd ingeschakeld kleurenaanraakscherm, een elektrodermale activiteitssensor (EDA), een elektrocardiogramsensor (ECG) en een nieuwe metrische 'Dagelijkse gereedheidsscore' genoemd. Op het moment van testen waren de Daily Readiness Score en de ECG-hartbewaking niet echt ingeschakeld, terwijl Fitbit zei dat ze 'binnenkort beschikbaar zullen komen'.

 • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Voorbehoud, ik zeg zeker niet dat de Fitbit Charge 5 geen goede activity tracker is - dat is het wel. Het heldere display is goed afleesbaar, zelfs in direct zonlicht. Het ziet er geweldig uit en het is comfortabel om te dragen, en net als de Charge 4 is het een van de beste fitnesstrackers op de markt, maar op dit moment brengt het niets nieuws op tafel - het ziet er gewoon hipper uit en voelt aan.

Fitbit Charge 5 review: prijs en releasedatum

De Fitbit Charge 5 kost $ 179,95, inclusief een Fitbit Premium-lidmaatschap van zes maanden. Het is verkrijgbaar in drie kleuren: staalblauw/platina, zwart/grafiet en maanwit/goud. Degenen die de Charge 5 kopen, krijgen ook een gratis Fitbit Premium-lidmaatschap van zes maanden, waarmee ze toegang krijgen tot extra functies, zoals een Health Metrics-dashboard, begeleide video- en audioworkouts en slaap- en mindfulness-tools.

De Fitbit Charge 5 ging in de verkoop op 27 september 2021 en is nu te koop.

De beste Fitbit Charge 5-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen09uur32minuten3. 4droog Fitbit Charge 5 Geavanceerd... Amazone Prime $ 179,95 $ 129,95 Visie Korting Fitbit - Charge 5 Geavanceerd... Beste koop $ 179,95 $ 129,95 Visie Korting Fitbit Charge 5 Activiteit... DICK'S Sportartikelen $ 129,95 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen