Fitbit rolt snurk- en ruisdetectie uit - zo schakel je het in

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Fitbit rolt zijn nieuwe snurkdetectiefunctie uit, waardoor deze beschikbaar is voor Fitbit Versa 3 of een Fitbit Sense smartwatch-gebruikers met en een Premium-abonnement.

De Snore & Noise Detect, eerder dit jaar aangekondigd, wordt uitgebracht als een update van de slaapscore-functies die al beschikbaar zijn op de Fitbit-smartwatches. Het doel is om Fitbit diepere slaapanalysegegevens te geven.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Om dit te doen, registreert Snore & Noise Detect de geluidsintensiteit 's nachts en analyseert hoe hard of stil de geluidsniveaus in de kamer zijn. Het zoekt ook naar snurkspecifieke geluiden, zodat u 's ochtends kunt zien of uw eigen gesnurk, of dat van uw partner, u 's nachts heeft gestoord.

De microfoon op de Sense en Versa 3 verzamelt om de paar seconden informatie over het geluid in je omgeving zodra de tracker heeft vastgesteld dat je slaapt. Fitbit is momenteel de enige smartwatch op de markt die snurkdetectie gebruikt als slaapstatistiek, en men denkt dat dit een functie zal zijn die beschikbaar zal zijn op hun nieuwe Fitbit Charge 5 , die later dit najaar te koop zal zijn.

Snurk- en ruisdetectie inschakelen op je Fitbit

Om snurken en ruisdetectie op je Fitbit in te schakelen, open de Fitbit-app en ga naar de Slaap-pagina . Op de slaappagina zie je een ' Controleer op snurken ' optie. Als u klikt op ' Leer meer ,' wordt u naar een pagina geleid die u vertelt over de snurk- en ruisdetectiefunctie.

Als u op volgende klikt, vervolgens akkoord gaat en doorgaat met het privacybeleid, kunt u: het horloge in staat stellen om uw geluidsniveau 's nachts op te nemen . Je kunt de ruisdetectie op elk moment uitschakelen in je slaapinstellingen.

Fitbit heeft zijn gebruikers gewaarschuwd dat de bewaking van snurken de levensduur van de batterij gebruikt, en raadt iedereen die de functie gebruikt aan om ervoor te zorgen dat hun tracker ten minste 40% is ingeschakeld voordat ze in slaap vallen.

Het is ook vermeldenswaard dat deze functie net wordt uitgerold, dus je ziet hem misschien nog niet in je instellingen, zelfs als je het juiste lidmaatschap en de juiste uitrusting hebt.

Hoewel we nog moeten zien hoe de snurkfunctie van Fitbit in de praktijk werkt, is het opwindend om te zien dat Fitbit nieuwe functies toevoegt aan zijn slaapregistratiestatistieken. Het merk voelde zich altijd een stap voor op zijn concurrenten op het gebied van slaaptracking en was een van de eersten die diepgaande slaapanalyse in zijn producten opnam. Fitbit zou ook al heel lang bezig zijn met slaapapneu-detectie, dus of dit de eerste is in een reeks nieuwe slaapupdates valt nog te bezien.

De beste Fitbit Versa 3- en Fitbit Sense-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dageneenentwintiguur35minuten56droogKorting Fitbit Versa 3 Gezondheid &... Amazone Prime $ 229,95 $ 179,95 Visie Korting Fitbit Versa 3 - Zwart, Marine,... Walmart $ 229,95 $ 179,95 Visie Korting Fitbit - Versa 3 Gezondheid &... Beste koop $ 229,95 $ 179,95 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen