De Fitbit Luxe is net gelekt - en het is de meest gestroomlijnde fitnesstracker tot nu toe

(Afbeelding tegoed: WinFuture)

De Fitbit Charge 4 staat momenteel bovenaan onze lijst met de beste fitnesstrackers die je kunt kopen, maar het lijkt erop dat Fitbit binnenkort iets luxers gepland heeft.

WinToekomst heeft de primeur voor een aankomende wearable genaamd de Fitbit Luxe. Zoals je op de bovenstaande foto's kunt zien, is het een fitnessband om naast de Inspire 2 en Charge 4 bands van het bedrijf te zitten, in plaats van een smartwatch die kan wedijveren met de Versa 3 en Sense wearables, maar het ziet er zeker aantrekkelijk uit voor degenen die de ingetogen stijl van de beëindigde Alta-familie missen.Galaxy horloge 4 vs 3
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

In één oogopslag lijkt de Fitbit Luxe behoorlijk op de Inspire 2 van $ 99, met een langwerpig scherm en vervangbare riemen, maar er zijn enkele veelbetekenende verschillen. Om te beginnen zien de riemen zelf er een stuk steviger uit dan het type waarmee je gemiddelde Fitbit wordt geleverd, en er is een roestvrijstalen rand rond de tracker zelf.

Wat nog belangrijker is, het scherm is een kleurenmodel, in tegenstelling tot het monochrome aanbod van zowel de Inspire 2 als Charge 4, hoewel het blijkbaar nog steeds OLED zal zijn. Hopelijk heeft dit niet te veel invloed op de levensduur van de batterij, aangezien de zeven tot tien dagen die worden aangeboden door Fitbit's andere trackers een van hun belangrijkste verkoopargumenten is.

lenovo legion 5 pro recensie

WinFuture zegt dat Fitbit een uitgebalanceerde gezondheid wil bieden in een elegant ontwerp en dat het daarom de gebruikelijke functies zal hebben die je van de apparaten van het bedrijf mag verwachten. Dit omvat slaap- en stressmeting via de ingebouwde hartslagmeter van de wearable. Dankzij de waterdichte behuizing houdt het ook de training bij, inclusief zwemmen, en het hele apparaat trilt blijkbaar wanneer je de gewenste hartslagzone bereikt.

Maar iedereen die hoopt dat dit ingebouwde GPS betekent, heeft waarschijnlijk pech. Hoewel sommige verkooppunten hebben gemeld dat de band GPS zal bevatten, denken we dat dit te wijten kan zijn aan een verkeerde vertaling, aangezien de (vertaalde) tekst van WinFuture duidelijk vermeldt dat het kan worden gebruikt om runs te volgen via de GPS-module van de smartphone die is aangesloten op de tracker. Met andere woorden, de Fitbit Luxe is waarschijnlijk een nauwere verwant van de Inspire 2 (en de stopgezette Alta HR) dan de met GPS gevulde Charge 4.

games om te spelen op ps4

Dat maakt het raden van de startprijs een beetje moeilijker, maar we kunnen ons voorstellen dat het ergens tussen de $ 99 Inspire 2 en $ 150 Charge 4 zal komen. Als het echter echt een spirituele opvolger is van de Alta HR, zou het aan de hogere kant kunnen zijn , zoals die Fitbit voor $ 150 werd verkocht toen het in 2017 werd gelanceerd.

We moeten niet te lang wachten om erachter te komen. Hoewel het rapport van WinFuture geen releasedatum vermeldt, lijken de afbeeldingen officiële persfoto's te zijn, die niet zouden bestaan ​​tenzij het apparaat bijna klaar was voor lancering.

    Meer:De beste Fitbit die je nu kunt kopen
De beste Fitbit Inspire 2-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen02uurvijftienminuten52droogKorting Fitbit Inspire 2 Gezondheid &... Amazone Prime $ 99,95 $ 59,95 Visie Korting Fitbit Inspire 2 Desert Rose Walmart $ 99,95 $ 72,27 Visie Fitbit Inspire 2 - Zwart -... Dell $ 99,95 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen