Fitbit Versa 2 versus Fitbit Versa Lite: wat is er anders?

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Probeer je te kiezen tussen de Fitbit Versa 2 versus de Versa Lite? Het is een beslissing waar velen mee worstelen als ze naar de twee smartwatches van Fitbit kijken.

Op het eerste gezicht lijkt de Fitbit Versa 2 en de Fitbit Versa Lite zien er bijna identiek uit, maar er zijn meer dan een paar verschillen tussen de twee apparaten, te beginnen met de prijs. De Versa Lite is te vinden voor slechts $ 99 en is de helft van de prijs van de Versa 2 van $ 199. De Versa 2 wordt echter geleverd met een paar meer functies, waaronder een helderder AMOLED-scherm en ingebouwde Alexa.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

We zullen de Versa 2 en Versa Lite met elkaar vergelijken om u te helpen beslissen welke het beste voor u is.

Opmerking van de uitgever : Fitbit stopt de Versa 2 voor de nieuwe Fitbit Versa 3 ($ 229), met een groter en scherper scherm, ingebouwde GPS, Alexa en Google Assistant en een batterijduur van zes dagen. Blijf ons volgen voor onze vergelijking.

  • Beste smartwatches
  • Beste fitnesstrackers

Fitbit Versa 2 versus Versa Lite: specificaties


Fitbit Versa Lite Fitbit Versa 2
Prijs
$ 99,95- $ 159,99$ 199,99- $ 229
Batterijduur
4+ dagen
6+ dagen
GPS
NeeWanneer verbonden met smartphone
Wifi
NeeJa
kleuren
Marina Blue, Mulberry, Silver (met lila band of witte band)Zwart/carbon aluminium, steen/grijs mist aluminium, bloemblaadje/koper rozet aluminium, bordeaux/koper rozet aluminium,
Muziekopslag aan boord
NeeJa
Fitnessfuncties
Gezondheidstracking voor vrouwen, slaapanalyse, hartslagmeterGezondheidsregistratie voor vrouwen, slaapanalyse, hartslagmeter, begeleide trainingen, vloer- en ronderegistratie
Ontwerp
Een knop aan de rechterkantTwee knoppen aan de rechterkant, één aan de linkerkant
Apps 500+ apps en wijzerplaten in Fitbit's App Gallery500+ apps en wijzerplaten in Fitbit's App Gallery
Alexa NeeJa
Fitbit Pay NeeJa

Fitbit Versa 2 versus Versa Lite: prijs

De meeste modellen van de Fitbit Versa 2 kosten $ 199,99, maar er zijn twee speciale edities van het horloge met geweven (in plaats van rubberen) banden, die normaal $ 229 kosten.

De Fitbit Versa Lite kost doorgaans $ 159, maar een volledig Mulberry-kleurenversie van het horloge is $ 99. Als je de kleur niet erg vindt, is dat een goede prijs. Bekijk zeker onze beste Fitbit-dealspagina voor de laatste aanbiedingen en kortingen.

De beste Fitbit Versa 2- en Fitbit Versa Lite-deals van vandaag Verlaagde prijs Fitbit Versa 2 Smartwatch Fitbit Versa 2 Walmart $ 199,95 $ 118,99 Visie Bekijk alle prijzen Fitbit Versa Lite-smartwatch,... Fitbit Versa Lite Amazone $ 244,99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen