The Flight Attendant seizoen 2: Alles wat we tot nu toe weten

Krediet: de stewardess / HBO Max

Bereid je voor op het opstijgen, want The Flight Attendant seizoen 2 vliegt naar HBO Max. Het eerste seizoen van de donkere komedie/thriller was niet alleen een hit voor de streamingdienst, het leverde ook een hoop Golden Globe- en Emmy-nominaties . Star Kaley Cuoco vierde haar allereerste Emmy-nominatie, na jarenlang te zijn afgewezen voor Big Bang Theory.

Het tweede seizoen van Flight Attendant introduceert een grote verandering wanneer het terugkeert naar HBO Max - een verhuizing naar Los Angeles! De serie kreeg een belastingvoordeel uit Californië, dus verschuift het van New York naar het zonnige L.A.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

The Flight Attendant volgt het titulaire personage Cassie Bowden, een harddrinkende, vrolijke meid die voor Imperial Airlines over de hele wereld vliegt. Op een vlucht naar Bangkok ontmoet en flirt ze met een knappe passagier, Alex Sokolov (Michiel Huisman). Na de landing maken ze verbinding, maar Cassie wordt de volgende ochtend wakker en ontdekt dat Alex dood in het bed naast haar ligt.

Doodsbang en met een kater besluit ze de politie niet te bellen. Het is de eerste in een reeks slechte beslissingen die haar in de problemen brengt. Cassie's hachelijke situatie trekt uiteindelijk haar advocaat-vriendin Annie (Zosia Mamet) aan.

The Flight Attendant werd aanvankelijk aangekondigd als een miniserie, maar vanaf het begin stond een tweede seizoen in het manifest.

'Ik hoop dat het niet te eigenwijs klinkt, maar we hebben altijd al een visie gehad op een seizoen 2', zei Cuoco. We hebben een heel duidelijk pad voor hoe een seizoen 2 eruit zou zien en we weten precies hoe het eruit zal zien.'

Hier is alles wat we tot nu toe weten over The Flight Attendant seizoen 2.

The Flight Attendant seizoen 2 releasedatumvenster

Dit vliegtuig taxiet nog steeds. HBO Max heeft geen specifieke releasedatum vastgesteld voor The Flight Attendant seizoen 2. Dat gezegd hebbende, we hebben wel een releasedatum.

De streamer bestelde seizoen 2 op 18 december, een dag nadat de eerste seizoensfinale was uitgezonden. In maart kondigde Jason Kilar, CEO van WarnerMedia, aan dat Flight Attendant de meest bekeken serie van HBO Max was en dat seizoen 2 in het voorjaar van 2022 zou debuteren.

De cast van de stewardess seizoen 2

De cast van The Flight Attendant wordt geleid door: Kaley Cuoco als Cassie Bowden , een medewerker van Imperial Airlines.

Andere castleden die zouden kunnen terugkeren voor seizoen 2 zijn onder meer:

    Zosia Mamet als Annie Mouradian, Cassie's beste vriend en een advocaatTR Knight als Davey Bowden,broer van CassieRosie Perez als Megan Briscoe,een stewardess van Imperial Airlines nu op de vluchtGriffin Matthews als Shane Evans, een stewardess en geheim CIA-agentDeniz Akdeniz als Max,Annie's vriendjeMichelle Gomez als Miranda Croft, een huurmoordenaarMerle Dandridge als Kim Hammond, FBI-agentNolan Gerard Funk als Van White,FBI-agent

Het is onwaarschijnlijk dat we andere grote castleden zien, zoals Michiel Huisman als Alex Sokolov en Colin Woodell als Buckley Ware, aangezien hun personages dood zijn. Zeg echter nooit nooit. Alex stierf immers in aflevering 1, maar verscheen het hele seizoen in Cassie's 'geestpaleis'. Zowel hij als Buckley konden terugkomen als visioenen/spoken of in flashbacks.

The Flight Attendant seizoen 2 verhaal en plot

Voordat we ingaan op mogelijke verhalen voor seizoen 2, laten we het einde van seizoen 1 van The Flight Attendant bekijken.

Cassie en Miranda's plan om naar Rome te vliegen en Buckley (ook bekend als Felix) in de val te lokken, stortte in elkaar en Cassie stond uiteindelijk alleen tegenover hem. Ze werd uiteindelijk gered door Shane, die een CIA-agent bleek te zijn. Ondertussen haalde Miranda Alex' boek (met de bankrekeningnummers) terug en verdween met het geld. Toen haar naam gezuiverd was, werd Cassie nuchter en ging ze weer aan het werk bij Imperial Airlines. Ze kreeg ook een aanbod van Shane om een ​​'aanwinst' voor de CIA te zijn.

Dat is waar The Flight Attendant seizoen 2 zou kunnen oppakken - met Cassie die de wereld rond blijft vliegen, naar buiten toe als medewerker van een luchtvaartmaatschappij maar op geheime missies voor de CIA. Omdat ze niet is opgeleid, verwachten we dat haar taken van de 'zachte' variëteit zullen zijn (afluisteren, relaties aangaan, enz.).

Seizoen 2 zou ook een vervolg kunnen geven op wat er gebeurt met Megan, die op de vlucht sloeg nadat ze regeringsgeheimen aan Noord-Korea had verkocht. En we zouden graag zien wat Annie zal doen nadat ze haar prestigieuze advocatenkantoor heeft verlaten en een kijkje krijgt in de verblijfplaats van Miranda (en al dat geld).

Zoals showrunner Steve Yockey vertelde Verscheidenheid , 'Ik denk dat de weg vooruit, echt, voor ons als we besluiten er nog een te doen, is dat het een ander avontuur voor Cassie zou zijn, net als een Hitchcock-personage: hoe kwam ze in een ander ongeluk terecht en raakte erin verstrikt? '

Hij voegde eraan toe: 'Het ziet er misschien een beetje anders uit omdat ze echt probeert een nuchter leven te leiden en betere keuzes te maken, maar je zag in de show dat ze vaak voor het gekke kiest en dat heeft niet alles te maken met alcohol.'

Tijdens een Deadline panel, gaf Cuoco een preview van wat we kunnen verwachten van Flight Attendant seizoen 2. Een ding dat fans niet zullen zien, is dat Cassie een Sydney Bristow op Alias ​​trekt.

'Toen we besloten dat we een tweede seizoen wilden maken, was het me heel duidelijk dat ik niet wilde dat Cassie ineens een geweldige FBI-agent zou worden,' legde ze uit. We gaan die kleine CIA-aanwinst erbij doen. [Cassie] verhuist naar L.A., eerstejaars nuchter, en ze neemt de verkeerde beslissingen over wat je niet mag doen als je nuchter wordt en ze zal heel snel leren dat het niet zo gemakkelijk is als ze dacht.

De stewardess op TBS

Op 19 mei kondigde TBS aan dat het seizoen 1 van Flight Attendant in 2022 wordt uitgezonden, voorafgaand aan de première van het tweede seizoen op HBO Max.

En het is niet het enige HBO Max-origineel dat opnieuw wordt afgespeeld op het kabelnetwerk; de rom-com Love Life, met Anna Kendrick in de hoofdrol, wordt ook uitgezonden op TBS.

    Volgende:De beste streamingapparaten om je favoriete programma's te bekijken
De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 88 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over19uur12minuten43droogKorting Roku-première | HD/4K/HDR... Amazone Prime $ 39,99 $ 24,99 Visie Roku 4K-streamingapparaat met... Lowe's $ 29,99 Visie Van het jaar van première | 4K / HDR ... Walmart $ 33,85 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen