Vergeet de Apple Watch: dit slimme horloge van $ 1.200 is voor echte designsnobs

Voor

  • Ziet er geweldig uit
  • Optionele LTE

Tegen

  • Duur

Pluspunten

  • +Ziet er geweldig uit
  • +Optionele LTE

nadelen

  • -Duur

Een horloge is altijd al evenzeer een sieraad geweest als iets om de tijd bij te houden. De nieuwe Montblanc Summit 2+ lijkt op beide punten te scoren, want hij is voorzien van LTE mobiele connectiviteit, GPS en een hartslagmeter, allemaal ondergebracht in een luxe koffer.

waarom staat halo niet op pc?

Maar ben je bereid om meer dan $ 1.100 uit te geven aan een Wear OS-smartwatch? We gingen hands-on met de Montblanc Summit 2+ om erachter te komen.

Montblanc Summit 2+ prijs en beschikbaarheid

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De Montblanc Summit 2+ begint bij .170. Hoewel alle behuizingen van staal zullen zijn, is deze verkrijgbaar in vier afwerkingen: zwart DLC-staal, roestvrij staal, roségoud en brons. Ze waren allemaal behoorlijk opvallend in persoon, hoewel ik het brons met de groene riem wel mooi vond.LTE-connectiviteit kost $ 10 extra per maand en zal beschikbaar zijn via Verizon in de VS en Orange en Vodaphone in Europa.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Montblanc Summit 2+ ontwerp

De Montblanc Summit 2+ is min of meer een herhaling van de huidige Summit 2, die in februari 2018 gelanceerd werd: De 'plus' verwijst naar het feit dat het nieuwste model LTE heeft ingebouwd, een primeur voor Montblanc. Meer specifiek gebruikt de Summit 2+ een eSIM, die nieuw is voor Wear OS, dus verwacht dat deze functie dit jaar in meer smartwatches zal verschijnen.

De Summit 2+ is ook iets groter dan zijn voorganger — 43,5 mm versus 42 mm voor de Summit 2 — waardoor hij wat steviger is en degenen met kleinere polsen mogelijk afschrikken.

Zoals met bijna alle huidige Wear OS-smartwatches, draait de Summit 2 op Qualcomm's 3100 Snapdragon-processor, 1 GB RAM, 8 GB aan opslag aan boord en heeft hij een 1,28 inch AMOLED-display. Het scherm wordt beschermd door saffierglas, dat iets afgerond is, waardoor het een extra premium uitstraling heeft. De Summit 2+ is echter niet zo waterbestendig, met een IPX8-classificatie, in tegenstelling tot de 5ATM-classificatie van de Summit 2.

Met een roterende digitale kroon, geflankeerd door twee programmeerbare knoppen, kun je de functies van de Summit 2+ bedienen. Hoewel de kroon niet nodig is als je een touchscreen hebt, is het een functie die ik altijd heb gewaardeerd op smartwatches, waardoor ze meer als een traditioneel uurwerk aanvoelen.

De Summit 2+ heeft ook een ingebouwde luidspreker, zodat je het horloge kunt gebruiken om te bellen en de Google Assistent vanaf je pols te gebruiken. Ik had echter niet de kans om te zien hoe luid de luidspreker was.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Montblanc Summit 2+ gezondheids- en fitnessfuncties

Hoewel ik niet zeker weet of ik hem voor een marathon zou gebruiken, heeft de Montblanc Summit 2+ een behoorlijk aantal fitness- en gezondheidskenmerken. Om te beginnen heeft het GPS, een hartslagmeter, snelheidsmeter, hoogtemeter, barometer en een kompas.

Het horloge kan VO2Max meten, een weerspiegeling van de hoeveelheid zuurstof in je bloedbaan, en een steeds vaker voorkomende maatstaf die te vinden is op de beste fitnesstrackers. Een slimme virtuele fitnessassistent kan oefeningen aanbevelen en aanpassen op basis van je prestaties.

beste beveiliging voor Windows 10

Op dezelfde manier kan het horloge ook uw stressniveaus volgen, zoals wanneer u te laat komt voor een bestuursvergadering of uw ouder-leraarconferentie op de Spence-school.

Montblanc Summit 2+ reis-apps

Montblanc voegt ook verschillende op reizen gerichte apps toe om u op de hoogte en verfrist te houden terwijl u met uw Gulfstream naar Davos vliegt.

Een Timeshifter-app en wijzerplaat zullen 'persoonlijk advies geven om jetlag te minimaliseren op basis van het slaappatroon, het chronotype en het vluchtplan van de reiziger', aldus Montblanc.

Zodra je op je bestemming bent aangekomen, biedt een nieuwe Montblanc Travel Info-app relevante lokale informatie en kan je ook vertalingen uit vreemde talen direct op het horloge leveren. Vermoedelijk zal dit worden gedaan via Google Assistant.

alienware aurora r10 gaming-desktop

Montblanc Summit 2+ batterijduur

De levensduur van de batterij is vrij typerend voor een Wear OS-smartwatch: Montblanc schat dat de Summit 2+, die een batterij van 440 mAh heeft, tot een dag meegaat bij gebruik van de altijd ingeschakelde kleuromgevingsmodus, twee dagen zonder LTE en 3-5 dagen in niet-smartwatch-modus.

De Summit 2+ ondersteunt helaas geen draadloos opladen. In plaats daarvan wordt de oplader aangesloten op vier kleine pinnen aan de achterkant van de telefoon.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Montblanc Summit 2+ vooruitzichten

Vrijwel alle Wear OS smartwatches hebben dezelfde of vergelijkbare kenmerken: dezelfde processor, dezelfde batterijduur, NFC en een hartslagmeter. De belangrijkste manier voor makers van smartwatches om zich te onderscheiden, is dus het ontwerp van de behuizing, de prijs en enkele exclusieve apps.

De Montblanc Summit 2+ is een van de mooiste smartwatches die ik heb gezien, en ziet er zeker goed uit. Voor een prijs ten noorden van $ 1.100 is het meer dan twee keer zo duur als de meeste andere Wear OS-smartwatches; De belangrijkste competitie van de Summit 2+ lijkt de nieuwe verbonden smartwatch van Tag Heuer te zijn, die naar verwachting op 20 maart zal worden onthuld.

De beste Apple Watch 5-deals van vandaag 516 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over10uur14minuten16droogKorting Zo goed als nieuwe Apple Watch Series 5... Walmart $ 499 $ 279,99 Visie Apple Watch-serie 5 Amazone $ 384,98 Visie Apple Watch Series 5 GPS,... Walmart $ 429,97 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen