Vergeet Galaxy Z Fold 2 - de volgende telefoon van Samsung zou kunnen rollen

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Samsung's Galaxy Z Fold 2 is momenteel de meest geavanceerde opvouwbare telefoon, maar een toekomstige Galaxy-telefoon zou nog een stap verder kunnen gaan met een oprolbaar ontwerp.

Apple Watch functionele krachttraining

We hebben dit ontdekt dankzij een nieuw verleend octrooi , ingediend door de technici van Samsung en gespot door Patently Apple . Het beschrijft hoe het bedrijf een apparaat met een oprolbaar scherm zou kunnen ontwerpen, en vermeldt specifiek smartphones als een mogelijke use-case.Octrooien garanderen nooit dat een bepaald idee uiteindelijk zal uitgroeien tot iets dat je kunt kopen. Maar het feit dat een bedrijf een idee herhaalt, betekent hopelijk dat gebruikers op zijn minst een klein voordeel uit het werk zullen halen.

(Afbeelding tegoed: USPTO)

Het plan zoals uiteengezet in dit patent, rechttoe rechtaan getiteld 'Rollable display device', beschrijft een flexibel scherm dat is gemonteerd op een klein rechthoekig frame, ofwel gewikkeld rond een rol in het frame of rond het frame zelf. Gebruikers kunnen vervolgens de magnetische rand van het scherm losmaken en zoveel als ze nodig hebben uittrekken, met de belangrijkste bedieningselementen, vingerafdrukherkenning en stroombron op het frame. Als ze klaar zijn, kan de gebruiker het scherm zelf weer oprollen of een mechanisme activeren om het in te trekken, afhankelijk van de versie van het patent waar je naar kijkt.

geweldige familiefilm op netflix

(Afbeelding tegoed: USPTO)

Het scherm zelf is gemaakt van een OLED- of LCD-schermoppervlak en een onderliggende draagstructuur. Deze structuur is er om dingen stevig te houden en om de schakelingen te bevatten die nodig zijn om het paneel van stroom, touchscreen-receptoren en gegevens te voorzien. Het octrooi claimt dat dit zou kunnen oprollen tot een cilindrische of veelhoekige vorm, afhankelijk van de exacte constructie van de steunstukken.

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

In de tekst van het patent geven de ontwerpers toe dat dit geen alomvattend ontwerp is, omdat er mogelijk andere elementen nodig zijn om het te laten werken. Evenmin zijn de afmetingen of schaal van de tekeningen bedoeld om nauwkeurig te zijn. Dit is bedoeld als een schets in plaats van een specifiek product, maar het is toch spannend.

We hebben gezien dat oprolbare schermen levensechte prototypes zijn geworden dankzij LG's oprolbare tv van CES 2019, of Het groeiende en krimpende smartphoneconcept van TCL . We weten dat LG ook onderzoekt naar het maken van een oprolbare smartphone , net als Apple . Misschien wordt de oprolbare telefoon een toekomstig hightech slagveld voor smartphonebedrijven, net zoals opvouwbare telefoons dat momenteel zijn.

Apple Watch 6 nieuwe functies
De beste Samsung Galaxy Buds Live-deals van vandaagCyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen09uur01minuten53droogKorting Samsung Galaxy Buds Live,... Amazone Prime $ 169,99 $ 79 Visie Korting Samsung - Galaxy Buds Live... Beste koop $ 169,99 $ 99,99 Visie Samsung Galaxy Buds Live,... Walmart $ 169 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen