Vergeet MacBook Pro M1: het 2021-model brengt deze functie terug

(Afbeelding tegoed: Apple)

Het is zes jaar geleden. Zes jaar geleden heb je een geheugenkaart uit je camera kunnen halen en gewoon in de MacBook Pro hebben kunnen plaatsen. Maar het lijkt erop dat deze functie een achterstallige comeback maakt voor de MacBook Pro 2021 .

Volgens een rapport in Bloomberg , Apple blaast het SD-kaartslot voor de MacBook Pro 2021 nieuw leven in. Ja, je hebt een USB-C-kabel op je camera kunnen aansluiten voor overdrachten, maar een SD-kaartslot is gewoon eenvoudiger. Elke DSLR-camera en spiegelloze camera heeft nog steeds SD-kaartsleuven, dus we hebben geen idee waarom Apple er zo lang over heeft gedaan om het licht te zien.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Maar er zijn nog andere grote veranderingen op komst.

Bloomberg meldt ook dat de MacBook Pro de Touch Bar zal verliezen, die eerlijk gezegd niet veel waarde heeft toegevoegd aan de Mac-ervaring. Hoewel het contextueel relevante snelkoppelingen biedt, zit de Touch Bar meestal alleen maar in de weg en maakt het moeilijker om dingen te doen die gemakkelijk zouden moeten zijn, zoals het aanpassen van de helderheid of het dempen van het volume.

Er is echter slecht nieuws. Het ziet er niet naar uit dat Face ID de MacBook Pro 2021 zal halen, wat het veel gemakkelijker en sneller zou maken om in te loggen. Momenteel gebruiken MacBook Pro's een Touch ID-knop in de rechterbovenhoek van het toetsenbord. Ondertussen bieden de beste laptops met Windows al jaren Windows Hello-gezichtsontgrendeling aan, hoewel het niet zo veilig is als Face ID.

Nog een domper. Verwacht geen 5G-connectiviteit op de MacBook Pro 2021. Bloomberg zegt dat hoewel Apple heeft gewerkt aan de mogelijkheid om via smartphonenetwerken verbinding te maken met internet, deze functie niet snel beschikbaar zal zijn.

samsung s21 5g telefoonhoesje

Op basis van andere geruchten en lekken bereidt Apple naar verluidt zowel een 14-inch MacBook Pro 2021 en een 16-inch MacBook Pro 2021 model. Ze zullen nog snellere Apple Silicon-chips krijgen en waarschijnlijk MagSafe opladen , die naar verluidt ook naar een nieuwe MacBook Air voor 2021 komt.

We hebben ook lekken gezien waar Apple naartoe zou kunnen verhuizen mini-LED-schermen voor de MacBook Pro 2021, die rijkere kleuren en diepere zwarttinten zou bieden en tegelijkertijd energiezuiniger zou zijn.

Maar zelfs met al deze upgrades, denk ik dat MacBook Pro-fans het meest blij zullen zijn met de terugkeer van de SD-kaartsleuf.

Bekijk voor al het laatste nieuws, geruchten en updates onze Macbook Pro 2021-pagina.

De beste airpods pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over08uur57minuten05droogKorting AirPods Pro Walmart $ 197 $ 159 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen