Vergeet Oculus Quest 2 — Facebook plaagde zojuist killer Quest 3-upgrades

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De Oog Quest 2 is misschien onze keuze voor de beste VR-headsets die je nu kunt kopen, maar de Oog Quest 3 het lijkt erop dat het een aantal serieuze upgrades zal opleveren.

In een interview met De informatie (gemarkeerd door UploadVR ), legde Facebook's CEO Mark Zuckerberg uit hoe de volgende Oculus Quest zou kunnen komen met gezichts- en eye-tracking, zodat gebruikers een meer realistische aanwezigheid in een virtuele omgeving kunnen hebben. Zuckerberg bevestigde ook in feite dat er in de niet zo verre toekomst ook een Oculus Quest 4 zou zijn.vw elektrische bus release datum
  • Hier leest u hoe u uw Oculus Quest 2 instelt en gebruikt
  • Waar te koop Oculus Quest 2 : Laatste voorraadupdates
  • Net binnen:Vergeet AirPods: Cambridge Audio-oordopjes hebben een geweldige hifi-modus
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Vanwege de manier waarop hardware wordt ontwikkeld, moet je eigenlijk weten hoe je volgende drie producten er allemaal tegelijk uit gaan zien, zei Zuckerberg. We hebben productteams die nu werken aan de volgende generaties virtual reality en hoe Quest 3 en 4 eruit gaan zien.

Geef de eetlust rond het vinden waar koop je de Oculus Quest 2 , het is geen verrassing dat Facebook zou profiteren van het succes dat zijn VR-headset heeft ervaren en toekomstige generaties zou uitstippelen.

Maar hoewel de Quest 2 uitstekend is voor VR-ervaringen en gamen, lijkt het erop dat er meer werk nodig is om er een platform van te maken voor een echt samenstellende virtuele aanwezigheid. En een manier om dat te doen, volgens Zuckerberg, zou kunnen zijn met eye-and-face-tracking. Het zou beter de uitdrukkingen van een persoon kunnen vastleggen en dat vertalen naar een virtuele avatar, waardoor ze een meer realistische aanwezigheid in een virtuele omgeving krijgen.

demon slayer film gratis

Een van de dingen waar ik erg enthousiast over ben voor toekomstige versies, is het krijgen van eye-tracking en face-tracking, want als je echt enthousiast bent over sociale aanwezigheid, wil je ervoor zorgen dat het apparaat alle sensoren heeft om echt realistische avatars te animeren zodat je goed kunt communiceren, legt Zuckerberg uit.

De uitblinker van sociale netwerken legde verder uit dat er technische uitdagingen zijn om dit te doen, gezien het aantal sensoren dat nodig zou zijn in een VR-headset. Het is de moeite waard om te onthouden dat de Oculus Quest en Quest 2 beide alles-in-één-systemen zijn, dus geen externe sensoren en relatief beperkte rekenkracht. Meer geavanceerde tracking is over het algemeen het domein van dure VR-headsets die zijn aangesloten op een krachtige pc, zoals de Klepindex .

beste gratis Android-reiniger 2021

Aan de VR-kant denk ik dat de grootste dingen waar we ons nu op focussen zijn: hoe pak je meer sensoren in om een ​​betere sociale ervaring te creëren, in het apparaat? Om elke sensor te laten werken, is meer CPU-vermogen nodig en dat genereert meer warmte en creëert al deze verschillende problemen, zei Zuckerberg.

Hij bleef erop wijzen dat betere gezichts- en eye-tracking meer realistische avatars zal opleveren. Facebook heeft al avatars op zijn hoofdplatform - bekijk onze hoe maak je je eigen Facebook-avatar gids - maar ze hebben een zeer cartoonachtige esthetiek.

Hoe snel Facebook met een Oculus Quest van de volgende generatie komt, is niet duidelijk. Maar dit geeft ons een voorproefje van wat we kunnen verwachten van de volgende Quest-headset, en dat is veelbelovend.

De beste Oculus Quest 2-deals van vandaag Aanbevolen verkoper Oog Quest 2 Oog $ 299 Visie Oculus Quest 2 — Geavanceerd... Amazone Prime $ 299 Visie Lage voorraad Oculus Quest 2 - Geavanceerd... Walmart $ 359,95 Visie Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen