Vergeet OnePlus 9 - Sony Xperia 1 III-lek onthult verbluffend ontwerp en hoofdtelefoonaansluiting

Krediet: GSMArena

We zijn er nu vrij zeker van dat de Sony Xperia 1 III wordt volgende week gelanceerd - en een nieuw lek heeft ons een goed beeld gegeven van de opvallende kenmerken.

Renders ontworpen door koffermaker Olixar (via GSMArena ) hebben het volgende vlaggenschip van Sony onthuld voorafgaand aan het geruchtendebuut op 14 april. En hoewel de telefoon niet de enige focus van deze afbeeldingen is, lijkt het erop dat veel van de geruchten over de Xperia 1 III de definitieve versie van de telefoon hebben gehaald.xbox serie x te koop
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De door Olixar geleverde renders laten een bekend beeld zien: Sony houdt schijnbaar vast aan een 6,5-inch scherm met een uniek hoge 21:9-beeldverhouding en een 4K-resolutie, zoals op de Sony Xperia 1 II . Dat is geen slechte zaak, want het scherm en de vorm van de vorige Xperia 1 behoorden tot de meest interessante specificaties.

Helaas lijkt het erop dat ook de bovenrand (met daarin een selfiecamera) terugkeert. Hoewel gewone randen het scherm niet op dezelfde manier verstoren als een inkeping of een gaatje, maken ze de telefoon aanzienlijk groter dan hij anders zou moeten zijn, en ziet hij er ook ouderwets uit. Sony zou dit deel van het beeldschermontwerp idealiter hebben achtergelaten bij de laatste generatie.

Krediet: GSMArena

Een ouderwetse functie die we kunnen waarderen, is de koptelefoonaansluiting aan de onderkant, die aansluit op de modernere stereoluidsprekers van de telefoon. Hoewel de hoofdtelefoonaansluiting geen functie is die je op veel vlaggenschiptelefoons zult vinden, is de opname hier goed nieuws voor iedereen die nog moet investeren in een paar van de beste draadloze hoofdtelefoons of de beste draadloze oordopjes.

tegel mate vs tegel pro

De andere belangrijkste details aan de buitenkant die door de behuizing worden onthuld, zijn de camera's aan de achterkant van de Xperia 1 III: er zijn er drie gerangschikt in een lange, verticaal georiënteerde langwerpige, allemaal met Zeiss-afgestemde lenzen zoals op eerdere Sony-telefoons. Een daarvan zou een periscoop-telelens zijn, een flinke opsteker ten opzichte van de standaard telelens op de Xperia 1 II. Hoewel het maar één factor is om te overwegen, brengt de periscooplens deze telefoon in lijn met andere apparaten die in onze gids voor beste cameratelefoons staan.

Als we naar de zijkanten van de telefoon kijken, zien we de terugkeer van een aan / uit-knop met vingerafdruksensor, net als bij het oudere model. Nieuw is een sneltoets erboven, iets wat Sony eerder dit jaar al op de Xperia Pro gebruikte; dit geeft je een snelle manier om direct een app naar keuze te openen.

Actiefilms uit 2021 op netflix

Krediet: GSMArena

We weten nog niet welke chipset de Xperia 1 III gebruikt, verder zal het een 5G-compatibele chipset zijn. De Xperia 1 II gebruikte een Snapdragon 865-chip, het beste vlaggenschip van silicium dat destijds beschikbaar was, dus misschien zullen we zien dat de nieuwe Xperia een Leeuwebek 888 zo in de Samsung Galaxy S21 serie, OnePlus 9 serie en vele andere recente Android-telefoons.

Het RAM-geheugen en de opslag van de Xperia zijn op dit moment ook een mysterie. De vorige generatie bood 8 GB of 12 GB RAM met 256 GB opslag, evenals de mogelijkheid tot uitbreiding via een microSD-kaart. Het gerucht gaat echter dat de SD-kaartsleuf terugkeert, wat goed nieuws is voor gebruikers die de interne opslag van telefoons snel vol raken.

De telefoon wordt naar verwachting over iets meer dan een week gelanceerd, wat betekent dat we snel zeker zullen weten wat de Xperia 1 III de wereld te bieden heeft. Het enige dat overblijft is om te beoordelen of het een van onze beste Android-telefoons verdient of zelfs maar een van de beste telefoons . Aangezien er momenteel geen apparaten op beide lijsten staan, heeft Sony zijn werk echter niet gedaan.

De beste Sony WF-1000XM3-deals van vandaag 70 Amazon-klantrecensies Cyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen12uur58minuten22droogKorting Sony WF-1000XM3 Industrie... Amazone Prime $ 199,99 $ 128 Visie Sony WF-1000XM3 Echt draadloos... krukveld $ 128 Visie Korting Sony WF-1000XM3 Echt Draadloos... Walmart $ 228 $ 129,99 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen