Vergeet Samsung Galaxy S21 - de Galaxy Z Fold 3 zou het moordende vlaggenschip van 2021 kunnen zijn

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De Samsung Galaxy Z Fold 3 is bijna een heel jaar verwijderd van de verwachte lanceringsdatum. Maar er is zojuist een korte maar opwindende lijst met functies onthuld.

Galaxy horloge 2 vs 3

Regelmatige leaker IJs Universum , twitterde hoe Samsung gaat voortbouwen op de Galaxy Z Fold 2 en zijn positie als de beste fabrikant van opvouwbare apparaten gaat verstevigen. En dat omvat het aanpassen van enkele van de beste telefoonfuncties van Samsung en het slim omgaan met camera's.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Ten eerste, een Camera Under Panel (of CUP zoals de tweet van IU het verkort). Dit klinkt heel erg als de selfie-camera onder het scherm waar we al een paar jaar naar uitkijken bij de lancering van een grote telefoon. We hadden gehoopt dat dit zou verschijnen op de Samsung Galaxy S21 ook, maar dat lijkt niet te gebeuren op basis van de laatste geruchten en renders.

Bekijk meer

In plaats van een inkeping of gaatje om de camera aan de voorkant te huisvesten, zorgt deze technologie ervoor dat een deel van het scherm transparant wordt wanneer dat nodig is, waardoor de camera aan de voorkant zichtbaar wordt. Er zijn vragen over hoe dit van invloed zal zijn op de kwaliteit van foto's en weergavebeelden, maar dit lijkt nog steeds de volgende grote grens te zijn voor Android-telefoons om te veroveren.

beste malwaresoftware voor Android

Er gingen ook al geruchten over S Pen-compatibiliteit, en het werd hoog tijd. Met zijn enorme interne display (7,6 inch op de Z Fold 2) schreeuwt de Z Fold-lijn om stylusondersteuning. Plus als geruchten over de dood van de Galaxy Note-lijn nauwkeurig zijn, zou het voor Samsung logisch zijn om een ​​stylus-compatibele opvouwbare te positioneren als zijn nieuwe aanbod voor productiviteitsgerichte smartphonegebruikers.

We zullen ook de nieuwe versie van Samsung's Ultra-Thin Glass (UTG) zien op het nieuwe Z Fold-model. Dit kunststof / glaslaminaatmateriaal maakt deel uit van wat de Galaxy Z Flip en de Galaxy Z Fold 2 betrouwbare en veerkrachtige apparaten, waardoor ze kunnen worden opgevouwen zonder te worden beschadigd. Hoewel we geen taaiheid mogen verwachten die wedijvert met normaal smartphone-displayglas, zal deze nieuwe generatie hopelijk merkbaar sterker zijn.

Ervan uitgaande dat Samsung zich aan het schema houdt dat het dit jaar heeft opgesteld, zullen we de lancering van de Galaxy Z Fold 3 in het najaar van 2021 zien plaatsvinden. Als dat te lang is om op een nieuwe Samsung-telefoon te wachten, dan is de Galaxy S21 (en waarschijnlijk de Z Flip 2 ook) komt in januari.

De beste Samsung Galaxy Buds Live-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen13uur14minuten48droogKorting SAMSUNG Galaxy Buds Live True... Amazone Prime $ 169,99 $ 99,99 Visie Korting Samsung - Galaxy Buds Live... Beste koop $ 169,99 $ 99,99 Visie Lage voorraad Verlaagde prijs Samsung Galaxy Buds Live... Walmart $ 169,99 $ 119,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen