Fortnite BTS-concert: starttijd, datum en hoe je het nieuwe Dynamite-muziekvideodebuut kunt bekijken

Krediet: Big Hit Labels/YouTube

Fortnite BTS-concerttijd

Het is bijna tijd voor het Fortnite BTS-concert, dat om 20.00 uur begint. ET / 17.00 uur PT vandaag (vrijdag 25 september).
De heruitzendtijden vindt u hieronder.

In minder dan een uur brengt het Fortnite BTS-concert ons de meest ambitieuze cross-over in de popcultuur. Ja, de ultra-hot popgroep en ze naar Party Royale brengen. Dit evenement staat in het teken van de wereldpremière van de videoclip-choreografieversie van de single 'Dynamite' van de groep.'Dynamite' is het eerste volledig Engelstalige nummer van de Koreaanse groep en heeft links en rechts platen uitgewist. De originele 'Dynamite'-muziekvideo haalde 101.1 . binnen miljoen aantal views in de eerste 24 uur, een record dat zo groot is dat zelfs je ouders waarschijnlijk googelden op 'Wie is BTS?'

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

BTS landde ook een nieuw eerstedagsrecord op Spotify, waarbij Dynamite op 21 augustus meer dan 12,6 miljoen streams kreeg.

Zin om te dansen op de beat van de nieuwe track? Fortnite heeft twee nieuwe Emotes ontgrendeld die zijn gechoreografeerd door BTS. Ze zijn sinds woensdagavond ontgrendeld, dus je bent nu vrij om ze te halen.

beste notitie 10+ hoesje

Hoe het Fortnite BTS-concert te bekijken

Zorg er om te beginnen voor dat u zich ongeveer een half uur van tevoren aanmeldt voor het Fortnite BTS-concert en controleer eerder op de dag of Fortnite is bijgewerkt.

Als dit je eerste keer is, wil je wat eerder beginnen om alles te installeren. Je kunt Fortnite downloaden voor ramen , Mac en Android . Zoek op PS4, Xbox One en Switch naar 'Fortnite' in de game store.

Het Fortnite BTS-concert begint om 20.00 uur. ET / 17.00 uur PT vandaag (25 september).

Degenen die de originele uitzending missen - of er geen genoeg van kunnen krijgen - kunnen het allemaal opnieuw bekijken op zaterdag (26 september) om 8 uur ET.

1. Selecteer in het Lobby-scherm Wijzigen in de rechterbenedenhoek.

2. Selecteer vervolgens Party Royale en klik op Accepteren.

(Afbeelding tegoed: epische spellen)

mac air vs mac pro

3. Druk op Afspelen!

(Afbeelding tegoed: epische spellen)

4. Ga naar het hoofdpodium aan de oostkant van het eiland

(Afbeelding tegoed: epische spellen)

Zoek met name de SOFDEEZ-ijssalon in de Plaza en neem de weg naar rechtsachter in de winkel. Een discobord bevestigt dat je op weg bent naar het hoofdpodium.

beste Nintendo Switch Lite-games

Het Fortnite BTS-concert volgt op andere succesvolle evenementen in de Fortnite Party Royale-modus, waaronder concerten met in de hoofdrollen Diplo, Anderson .Paak, Young Thug en Marshmello. Zelfs Christopher Nolan deed mee met het plezier en debuteerde met een nieuwe Tenet-trailer in Fortnite.

Verwacht dat er nog meer grote Fortnite-evenementen zullen volgen, aangezien deze BTS-samenwerking tekenen laat zien dat de enorme online game zijn invloedssfeer in de popcultuur alleen maar vergroot. Zelfs als het niet meer op iPhones staat, en binnenkort ook Macs verlaat.

De beste Fortnite-deals van vandaag 223 Amazon-klantrecensies Cyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen18uur47minuten53droog Fortnite - 6000 (+1500 bonus)... CDKeys $ 61,59 Visie Fortnite - 6000 (1500 bonus)... CDKeys $ 62,99 Visie Fortnite Diepvriesbundel -... Amazone $ 186,97 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen