Fortnite seizoen 3-kaart, gevechtspas, skins, trailer en meer

(Afbeelding tegoed: epische spellen)

Fortnite Seizoen 3 markeert een van de grootste veranderingen tot nu toe in Epic's razend populaire Battle Royale-game, waarbij de kaart tot zinken wordt gebracht en de gamewereld verandert in een epische aquatische arena. Naast de enorme kaartverandering introduceert Fortnite Seizoen 3 nieuwe wapens, functies en skins, en, passend, brengt DC-superheld Aquaman in de mix

beste 65 inch je bent tv

Hier is alles wat je moet weten over Fortnite Seizoen 3, inclusief alle grote veranderingen en wat je krijgt van de Battle Pass.Fortnite Seizoen 3 releasedatum

(Afbeelding tegoed: epische spellen)

Galaxy Watch 3 releasedatum

Fortnite seizoen 3 werd gelanceerd op 17 juni om 02.00 uur E.T., dus je zou nu in moeten kunnen springen en genieten van al het nieuwe lekkers. Het seizoen volgt op 15 juni De apparaatgebeurtenis , die een groot deel van de Fortnite-kaart onder water zag zinken nadat Midas zijn Doomsday Device had geactiveerd.

Fortnite Seizoen 3 trailer

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Bekijk de Fortnite Season 3 Splashdown-trailer, die de nieuw verzonken gamekaart belicht, enkele haaienmechanica plaagt en het debuut markeert van DC-superheld Aquaman in de game.

Fortnite Seizoen 3 gameplay verandert

(Afbeelding tegoed: epische spellen)

Fortnite Seizoen 3 brengt een verscheidenheid aan gameplay-veranderingen die grotendeels verband houden met de nieuwe onderwaterkaart. De gamewereld heeft nu haaien die je items kunnen stelen, maar je kunt ze ook berijden door je hengel te gebruiken en over de kaart te ritselen. Er zijn ook nieuwe Marauder-vijanden geïntroduceerd om elke battle royale chaotischer te maken. Je kunt ook de Build-a-Brella-functie gebruiken om je eigen aangepaste paraplu te maken.

Fortnite seizoen 3 kaart

Vroege lekken wezen op delen van Rickey Reels, Frenzy Farm, Lazy Lake, Misty Meadows, The Shark, The Rig en een aantal andere aan het water grenzende plekken die onder water stonden of op andere manieren drastisch veranderden. Die lekken bleken waar te zijn, aangezien het grootste deel van de gamekaart zich nu onder water bevindt, waarbij waterdoorstroming nu een belangrijk mechanisme is.

Samsung smart tv app verwijderen

(Afbeelding tegoed: epische spellen)

Galaxy Fold 3 levensduur van de batterij

Epic zegt dat het water op de kaart van seizoen 3 na verloop van tijd zal verdwijnen, waardoor in de loop van de tijd meer locaties worden blootgelegd. Verwacht dus dat de gamewereld er van week tot week heel anders uit zal zien.

Fortnite Seizoen 3 Battle Pass en Aquaman

(Afbeelding tegoed: epische spellen)

De Fortnite Season 3 Battle Pass bevat een verscheidenheid aan nieuwe outfits, waaronder The Celestial Sonia en de Eternal Knight. Je krijgt ook een verscheidenheid aan bling- en wapenskins met een zomerthema en leuke nieuwe dans-emotes.

De Battle Pass kost opnieuw 950 V-Bucks, maar je kunt tot 1500 in ruil daarvoor verdienen door uitdagingen te voltooien. Dat geeft je genoeg geld om de nieuwe Aquaman-outfit te kopen, geïnspireerd op de Jason Momoa-versie van het personage uit de DC-film uit 2018

De kleinste bundel V-Bucks die je kunt kopen is nog steeds 1.000 V-Bucks, wat neerkomt op $ 9,99 USD. Het op één na hoogste pakket is 2.800 V-Bucks, ter waarde van $ 24,99.

De beste Fortnite-deals van vandaag 223 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen22uur29minutenVier vijfdroog Fortnite - 6000 (+1500 bonus)... CDKeys $ 61,59 Visie Fortnite - 6000 (1500 bonus)... CDKeys $ 62,99 Visie Fortnite Diepvriesbundel -... Amazone $ 186,97 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen