Vierde stimuluscontrole: 2,3 miljoen teken petitie voor maandelijkse betalingen

(Afbeelding tegoed: Getty Images)

oculus quest 2 games prijs

Populaire vraag naar een vierde stimuluscontrole lijkt sterk te blijven. EEN Change.org petitie Het Congres opriep om maandelijks .000 aan cheques te verstrekken voor elke Amerikaan, plus .000 per maand voor elk kind, zorgde op 3 juni voor 2,3 miljoen handtekeningen, na meer dan een jaar online te zijn geweest.

'Het beste wat onze regering nu kan doen, is maandelijks noodgeld naar de mensen sturen', staat in de petitie, die is gestart door Stephanie Bonin, die in Vermont woont maar samen met haar man een restaurant in Denver heeft.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

'Ik roep het Congres op om gezinnen onmiddellijk te steunen met een betaling van $ 2.000 voor volwassenen en een betaling van $ 1.000 voor kinderen, en door te gaan met regelmatige controles voor de duur van de crisis.'

De petitie van Bonin werd in maart 2020 gestart toen de toenmalige president Donald Trump en het Congres de CARES-wet aan het opstellen waren, die $ 1.200 naar de meeste Amerikaanse belastingbetalers stuurde. De petitie duurde ongeveer een maand om 1 miljoen handtekeningen te krijgen, en bijna een jaar om de tweede miljoen te krijgen.

Maar media-aandacht, zowel van lokale winkels in Denver en verre publicaties , verhoogt de ondertekeningssnelheid - de afgelopen twee weken zijn er meer dan 300.000 nieuwe handtekeningen aan de petitie toegevoegd.

'Stimuluscontroles zijn effectief, billijk en dringend, en dat zijn drie dingen die we nu hard nodig hebben', vertelde Bonin aan de alternatieve krant Denver-area Westworld in december, toen wetgevers de rekening aan het opstellen waren die de tweede ronde van stimuleringscontroles mogelijk maakte.

Kunnen maandelijkse controles van $ 2.000 plaatsvinden?

Het voorstel van Bonin is een lange kans, hoeveel mensen haar petitie ook ondertekenen. President Biden en de Democratische leiders in het Congres hebben hun aandacht gericht op de wederopbouw van de Amerikaanse infrastructuur en het bieden van meer steun aan Amerikaanse gezinnen.

Het laatste voorstel, genaamd de Amerikaans gezinsplan , zou ouders en wettelijke voogden tot 2025 elke maand geld sturen voor elk kind. Dat is niet hetzelfde als wat Bonin wil, namelijk een maandelijkse stimuleringscheque voor elke Amerikaan, ongeacht het inkomen.

Zelfs het plan van Biden kan het moeilijk krijgen om door de Senaat te komen, die gelijk verdeeld is tussen Democraten en Republikeinen. Er is weinig kans dat gematigde Democratische senatoren voor het voorstel van Bonin zouden gaan.

In mei, Democratische leden van het House Ways and Means Committee stuurde een brief aan president Biden de administratie vragen om terugkerende stimuluscontroles toe te voegen aan het American Families Plan. Maar zoals het er nu uitziet, is er waarschijnlijk niet genoeg steun van wetgevers om meer controles te doorstaan.

Niet opgeven

Dat schrikt de mensen die Bonins petitie ondertekenen niet af.

'We hebben voortdurende financiële steun nodig om te voorkomen dat mensen failliet gaan', schreef een ondertekenaar.

'Ik ben een eeninkomensgezin met een kind. Dit zou me kunnen helpen om weer boven op de rekeningen te komen,' voegde een ander eraan toe.

Het doel van Bonin is om tot drie miljoen handtekeningen te komen, wat gezien de plotselinge versnelling van de ondertekeningssnelheid haalbaar lijkt.

'We hebben onmiddellijke controles en terugkerende betalingen nodig om het hoofd boven water te houden', besluit de petitie. 'Het congres moet ervoor zorgen dat we niet financieel geruïneerd worden omdat we ons steentje bijdragen om het land gezond te houden.'

De beste bureaustoelen deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over16uurtwintigminuten46droog Furmax Bureaustoel Middenrug... Amazone $ 54,99 Visie Bureaustoel voor kinderen Wayfair $ 79,99 Visie Korting HON Blootstelling Mesh Hoge Rug... Walmart $ 616 $ 323,84 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen