GameStop Black Friday PS5 en Xbox Series X restock uitverkocht - waar vind je de volgende voorraad?

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Bijwerken: GameStop is nu uitverkocht op consoles. Echter, een Walmart PS5 wordt aangevuld is bevestigd voor Cyber ​​Monday. Volg zeker onze PS5 bijvullen en Xbox-serie X hubs voor nieuws over de volgende update. Volg ook de dekking van onze Cyber ​​Monday-deals voor eventuele onverwachte aanvullingen.

GameStop biedt deze week een breed scala aan Black Friday-deals, maar het heeft zijn beste promotie bewaard voor Thanksgiving-dag. Hoewel het technisch gezien geen deal is, host GameStop een PS5 bijvullen en Xbox-serie X vandaag vanaf 17.00 uur in de winkel. tot 21.00 uurDeze drop in de winkel is bevestigd via Twitter en komt na een niet zo cryptische post eerder in de week dat geplaagde next-gen console-drops deze week zouden plaatsvinden. We hadden oorspronkelijk verwacht dat deze voorraden op Black Friday zelf zouden worden gehouden, maar het lijkt erop dat GameStop heeft besloten dat de ideale Thanksgiving-traktatie de kans is om in de rij te gaan staan ​​voor een fysieke winkel.

koffer voor noot 20 ultra
Bekijk meer

GameStop heeft bevestigd dat deze drop alleen in bepaalde winkels zal worden gehouden, en je kunt zijn website-tool om uw dichtstbijzijnde winkel met voorraad te vinden. Het lijkt erop dat zowel de PS5-aanvulling als de Xbox Series X-aanvulling gelijktijdig worden gehouden met het uitdelen van de voorraad vanaf 17.00 uur. ET. De herbevoorrading duurt tot 21.00 uur. ET, hoewel we verwachten dat de toewijzing van de retailer al lang voor die tijd zal worden opgepakt.

Als de kans op PS5 of Xbox Series X niet genoeg was, heeft GameStop ook een beperkte voorraad van de Nintendo Switch Black Friday-bundel . Dit pakket van $ 299 wordt geleverd met een Switch-console, een digitale kopie van Mario Kart 8 Deluxe en drie maanden Nintendo Switch Online. Deze bundel was eerder online verkrijgbaar bij Best Buy, Walmart en Amazon, maar is sindsdien uitverkocht.

De nieuwste kans van GameStop om een ​​next-gen console te kopen komt op het perfecte moment. Op dit moment is er een verleidelijk aanbod van Black Friday PS5-deals , Black Friday Xbox Series X-deals en Nintendo Switch Black Friday-deals loopt over meerdere retailers. Deze aanbiedingen geven je de kans om een ​​hele reeks games en accessoires voor deze veelgevraagde consoles te krijgen tegen aanzienlijk lagere prijzen.

Als het je niet lukt om een ​​next-gen console te bemachtigen in de GameStop-restock van vandaag, zorg er dan voor dat je een bladwijzer maakt voor onze PS5 bijvullen en Xbox Series X-aanvulling hubs voor de laatste updates tijdens de feestdagen. We kunnen niet garanderen dat ze je een machine zullen bezorgen, maar ze zullen het opsporen van een herbevoorrading zeker veel gemakkelijker maken.

PS5 restock tracker - winkels om te controleren

Koop onmisbare PS5-accessoiredeals Sony - PlayStation 5 - Media ... Sony PS5 Media-afstandsbediening Beste koop $ 29,99 Visie Bekijk alle prijzen PS5 DualSense™ Middernachtzwart... Sony PlayStation 5 DualSense draadloos Walmart $ 69 Visie Bekijk alle prijzen Playstation DualSense... Sony PlayStation 5 DualSense opladen Amazone $ 29,99 Visie Bekijk alle prijzen Sony HD-camera voor... Sony PlayStation 5 HD-camera Adorama $ 59,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting WD 5TB Mijn Paspoort Draagbare... WD 5TB MyPassport draagbaar Amazone $ 149,99 $ 99,99 Visie Bekijk alle prijzen Sony PULSE 3D draadloze hoofdtelefoon Sony PlayStation Pulse 3D draadloos Amazone $ 99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen