Ginny en Georgia seizoen 2: Alles wat we tot nu toe weten

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Blijf zitten, perziken - Ginny en Georgia seizoen 2 komt eraan, maar niet op korte termijn. Netflix kondigde eerder aan dat de hitshow terugkomt met een schattige aankondigingsvideo met de cast, inclusief sterren Brianne Howey en Antonia Gentry. Maar het is nog niet bekend wanneer de opnames van seizoen 2 van Ginny en Georgia beginnen. Gelukkig is de controverse over Taylor Swift voorbij. We houden van Tay en we houden van Ginny en Georgia; laten we niet meer vechten, oké?

De dramedy, die is vergeleken met Gilmore Girls, debuteerde op 26 februari en werd al snel een van de meest populaire en beste Netflix-shows . De serie is half een coming of age-verhaal, half thriller. Het volgt een 30-jarige moeder, Georgia (Brianne Howey), die een alleenstaande moeder is van de 15-jarige Ginny (Antonia Gentry) en de 9-jarige Austin (Diesel La Torraca). Ze verhuizen naar een landelijke stad in New England om opnieuw te beginnen nadat de meest recente ex-man van Georgië onder verdachte omstandigheden is overleden. • Black Friday-deals: bekijk hier de beste vroege aanbiedingen.

Ginny, wiens vader Black is, wil niets liever dan wortel schieten en een plek vinden om thuis te horen. Haar wensen lijken in vervulling te gaan wanneer ze bevriend raakt met buurvrouw Max (Sara Waisglass) en dan begint te daten met een populaire jongen op school, Hunter Chen (Mason Temple). Maar de zaken worden gecompliceerd door Ginny's gevoelens voor Max' tweelingbroer, Marcus (Felix Ballard).

Wat Georgië betreft, ze zet haar zinnen op de knappe burgemeester van de stad, Paul Randolph (Scott Porter). Maar geheimen uit haar verleden dreigen naar buiten te komen en het nieuwe leven dat ze probeert op te bouwen voor haar familie te vernietigen. Seizoen 1 eindigt met een enorme cliffhanger, terwijl Georgia een geweldige overwinning viert terwijl Ginny het dieptepunt bereikt.

Hier is alles wat we tot nu toe weten over Ginny en Georgia seizoen 2.

Ginny en Georgia seizoen 2 releasedatum speculatie

Vanaf nu heeft Ginny en Georgia seizoen 2 geen release gegeten.

Op 19 april heeft Netflix eindelijk officieel bevestigd dat het de show voor een tweede seizoen verlengt.

Dus dat is het goede nieuws. Het slechte nieuws is dat het nog even kan duren voordat seizoen 2 in première gaat. Het filmen van seizoen 1 duurde vier maanden, maar toen het eenmaal was voltooid, werd de show meer dan een jaar niet uitgezonden.

Gezien alle vertragingen in de productie als gevolg van de aanhoudende pandemie van het coronavirus, is het onduidelijk wanneer Ginny en Georgia seizoen 2 zelfs maar beginnen te filmen. Dat doet ons afvragen of de releasedatum pas in de zomer of zelfs in de herfst van 2022 zal zijn.

Ginny en Georgia seizoen 2 teaser trailer

Hoewel Netflix nog geen trailer met beeldmateriaal heeft uitgebracht, kwam de aankondiging van seizoen 2 met de schattigste video met castleden Antonia Gentry, Brianne Howey, Felix Mallard, Scott Porter en meer.

Ginny en Georgia's Taylor Swift-controverse

Er was minstens één persoon die geen fan was van Ginny en Georgia seizoen 1 en het is een heel beroemd persoon.

Taylor Swift sloeg de show en Netflix voor een grap over haar. In één scène ergert Ginny zich aan haar moeder omdat ze vragen stelt over haar liefdesleven. 'Wat maakt jou dat uit? Je gaat sneller door mannen dan Taylor Swift', zegt ze tegen Georgia.

Swift's fans gingen naar sociale media om de regel als vrouwonvriendelijk te bekritiseren en de megasterzangeres zelf reageerde ook op Twitter . In Swifts post riep ze specifiek Netflix, die begin 2020 haar documentaire Miss Americana streamde.

Noch Netflix, noch de makers van de show gaven commentaar op de controverse.

Na het bericht van Swift begon 'Respect Taylor Swift' te trenden op Twitter. Sommige commentatoren begonnen de sterren van de show lastig te vallen, waaronder de 23-jarige Antonia Gentry (die Ginny speelt). Anderen verdedigden haar door te zeggen: 'Ik hou van Taylor sm, maar jullie moeten stoppen met het lastigvallen van Antonia', schreef een volger onder een van Gentry's posts. 'Ze heeft die regel niet geschreven, laat haar alsjeblieft met rust. Ze verdient dit niet.'

Gentry plaatste haar eigen Instagram-bericht, hoewel ze niet rechtstreeks inging op de Swift-sage.

'Bedankt voor de liefde en steun die je mij en onze show 'Ginny and Georgia' de afgelopen week hebt getoond. Ik had zoiets als dit nooit gedacht als een jong meisje - dat wil zeggen, een stem hebben die impact kan hebben', schreef Gentry.

Een bericht gedeeld door Antonia (@_antoniagentry_)

Een foto geplaatst door op

Ginny en Georgia seizoen 2 cast

Hoewel er nog niets officieel is, kunnen we aannemen dat de twee titelpersonages zullen terugkeren als Ginny en Georgia seizoen 2 groen licht krijgt. Dat is Brianne Howey als Georgia Miller en Antonia Gentry als Ginny Miller.

Nikki Roumel zal waarschijnlijk terugkeren als tiener Georgia in flashbacks.

Samsung Galaxy S21 Ultra aanbiedingen

Wat de rest van seizoen 2 van Ginny en Georgia betreft, kunnen we waarschijnlijk het volgende verwachten:

 • Diesel La Torraca als Austin Miller, de 9-jarige zoon van Georgia
 • Scott Porter als Paul Randolph, burgemeester van Wellsbury
 • Sara Waisglass als Maxine 'Max' Baker, Ginny's beste vriendin
 • Felix Mallard als Marcus Baker, Ginny's love interest en Max's tweelingbroer
 • Jennifer Robertson als Ellen Baker, de buurman van de Millers en de moeder van Marcus en Max
 • Raymond Ablack als Joe, eigenaar van Blue Farm Cafe
 • Nathan Mitchell als Zion Miller, Georgia's ex en Ginny's biologische vader
 • Kyle Bary als tiener Zion Miller
 • Mason Temple als Hunter Chen, Ginny's vriendje
 • Katie Douglas als Abby, Ginny's vriend
 • Chelsea Clark als Norah, Ginny's vriend
 • Sabrina Grdevich als Cynthia Fuller, een moeder en makelaar
 • Connor Laidman als Zach, Austin's schoolpestkop en Cynthia's zoon
 • Chris Kenopic als Clint Baker, Ellen's echtgenoot
 • Daniel Beirne als Nick, Paul's assistent in het kantoor van de burgemeester
 • Alex Mallari Jr. als Gabriel Cordova, een privédetective

Ginny en Georgia seizoen 2 plot en seizoen 1 einde

De finale van Ginny and Georgia seizoen 1 eindigt met een enorme cliffhanger: Ginny rijdt Wellsbury uit op een motorfiets, met Austin in de stad. Maar wat brengt de kinderen van Georgië ertoe om zo'n drastische beslissing te nemen? Hier is een korte samenvatting van wat er gebeurt in aflevering 10 van Ginny en Georgia:

Het duistere plan van Georgië is bijna ontmaskerd wanneer Cynthia haar beschuldigt van het verzilveren van campagnecheques (die ze ontdekte terwijl ze op kantoor rondsnuffelde). Maar Georgia zette het geld net op tijd terug. Of bijna - Nick zag dat er geld ontbreekt. Hij lijkt er voorlopig over te zwijgen.

Joe realiseert zich dat hij Georgia als tiener heeft ontmoet , na een verdwaalde opmerking van Ginny. Maar net als hij op het punt staat zijn gevoelens voor haar te bekennen, ontdekt hij dat ze verloofd is met Paul.

Max beëindigt haar vriendschap met Ginny tijdens de schoolmusical. Wanneer Ginny haar probeert te bereiken, onthult Max dat ze weet dat Ginny seks heeft gehad met Marcus.

Vervolgens, Ginny gooit Abby per ongeluk onder de bus , die MANG volledig opbreekt. Ginny is met iedereen op de vuist, inclusief ex-vriend Hunter.

Nadat hij nog een racistische opmerking heeft gemaakt, Ginny chanteert haar leraar Engels om haar een gloeiende aanbevelingsbrief te schrijven.

Austin moet terug naar de klas en confronteer zijn pestkop wanneer zijn leraar hem buiten ontmoet. Georgia realiseert zich dat hij spijbelt.

Prive-detective Gabriel Cordova confronteert Ginny met de info dat... Georgia heeft mogelijk haar man Kenny Drexel . vermoord door hem te vergiftigen.

Op het herverkiezingsfeest van Paul vraagt ​​Cordova aan Georgia wat ze met Kenny's vermiste lichaam heeft gedaan. Ze impliceert dat ze gebruikte het feestelijke vuurwerk om 'de as te verstrooien'.

Ginny en Austin verbranden de giftige plant van hun moeder en rijden vervolgens de stad uit. Bestemming Onbekend.

Ginny's volgende stop bevestigd? Ster Antonia Gentry onthulde enkele grote details over de finale, wat een fantheorie bevestigt over waar Ginny het volgende seizoen zal beginnen.

Als het gaat om wat de toekomst biedt voor Netflix, is er weinig groter dan Stranger Things seizoen 4 . Deze winter brengt The Witcher seizoen 2 en Jij seizoen 3 , terwijl Emily in Parijs seizoen 2 , Seksuele voorlichting seizoen 3 en Virgin River seizoen 3 zijn in de maak, maar een beetje verder weg.

Ander groot dramanieuws omvat de laatste roddels over The Crown seizoen 5 , die koninklijk vermakelijk moet zijn. Oh, en we houden onze ogen open voor Elite seizoen 5 .

 • Volgende: De beste streamingapparaten om je favoriete programma's te bekijken
De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 88 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over03dagen10uur03minuten48droogKorting Roku-première | HD/4K/HDR... Amazone Prime $ 39,99 $ 24,99 Weergave Roku Streaming Stick + BHPhoto $ 29,99 Weergave Van het jaar van première | 4K / HDR ... Walmart $ 34,86 Weergave Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen