Google Chrome vernietigt naar verluidt de Mac-prestaties - hier is hoe het te repareren

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Het lijkt erop dat Google Chrome achter uw Mac-machine zit die langzamer werkt dan normaal, dankzij het opvreten van CPU-bronnen. Maar wees niet bang, er zijn oplossingen voor het probleem.

De gefrustreerde Chrome-gebruiker en softwareontwikkelaar Loren Brichter ontdekte dat het automatische updatemechanisme van Chrome Keystone de oorzaak was van de vertraging. En de ontwikkelaar creëerde de Chrome is slecht website om het probleem uit te leggen en hoe u het kunt oplossen. • Hier is de gids voor de beste Chromebooks van 2020
 • Meer:Hoe je The Expanse seizoen 5 kunt bekijken — het is bijna zoverNet binnen:Disenchantment Seizoen 3 releasedatum bekend!
 • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Brichter legde uit dat ondanks het kijken naar de masOS Activity Monitor op zijn MacBook Pro 16-inch , begreep hij niet waarom zijn machine langzamer ging werken. Maar toen hij in Chrome dook, ontdekte hij dat de Keystone-functie trage prestaties veroorzaakte.

Bekijk meer

Nadat hij Chrome had verwijderd en vervolgens alle Keystone-gerelateerde bestanden op zijn MacBook Pro had verwijderd, merkte Brichter op dat zijn Mac-machine aanvoelde als 'een gloednieuwe computer'.

En Brichter heeft een manier uitgewerkt om dit Google Chrome-vertragingsprobleem aan te pakken. Hier leest u hoe u het kunt sorteren.

Google Chrome en Keystone verwijderen

Als u problemen ondervindt met Chrome, kan het wissen van uw cachegeheugen, cookies en sitegegevens een goede eerste stap zijn om de prestaties van uw Mac te verbeteren. Maar als u nog steeds vertraging ondervindt, moet u Chrome en Keystone verwijderen.

Het slechte nieuws is dat het proces niet zo eenvoudig is als het slepen van het pictogram naar de prullenbak. Maar hier zijn enkele stappen die u moet volgen om Chrome in macOS te verwijderen.

 1. Ga naar je map /Applicaties en sleep Chrome naar de Prullenbak
 2. Klik in de Finder op het menu Ga (boven in het scherm) en klik vervolgens op 'Ga naar map...'.
 3. Typ /Bibliotheek en druk op enter.
 4. Controleer de volgende mappen: LaunchAgents, LaunchDaemons, Application Support, Caches, Preferences.
 5. Verwijder alle Google-mappen en al het andere dat begint met com.google... en com.google.keystone...
 6. Ga nogmaals naar 'Ga naar map...'.
 7. Typ ~/Bibliotheek en druk op enter. (Let op de '~')
 8. Controleer de volgende mappen: LaunchAgents, Application Support, Caches, Preferences.
 9. Verwijder alle Google-mappen en al het andere dat begint met com.google... en com.google.keystone...
 10. Leeg de prullenmand en start uw computer opnieuw op.

Als alternatief voor Chrome stelt Loren voor om Mac's native browser Safari te gebruiken, maar als je erop staat een op Chromium gebaseerde browser te gebruiken, kun je ook Moedig of Vivaldi .

De beste deals voor Chromebook-laptops van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02uur52minuten12droogKorting Acer Chromebook Spin 311... Amazone Prime $ 209,99 $ 189.99 Weergave Acer Spin 311 11.6'... Walmart $ 210 Weergave Acer Chromebook Spin 311... Beste koop $ 248,99 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen