Google Pixel 4 XL krijgt een jaar extra garantie vanwege batterijproblemen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

beste xbox-games van 2021

Als je de trotse (of niet zo trotse) eigenaar bent van een Google Pixel 4 XL , is er vandaag een beetje goed nieuws voor u: Google biedt u een extra jaar garantie.

Dit gebeurt niet alleen omdat Google genereus is, maar eerder vanwege het feit dat zoveel gebruikers stroomproblemen hebben gemeld sinds de telefoon werd uitgebracht - inclusief overmatig leegraken van de batterij.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De Pixel 4 XL kwam uit in 2019 en telefoons worden meestal alleen geleverd met een garantie van een jaar van de fabrikant. Daarom heeft iedereen die zijn telefoon vlak voor de lancering heeft gekocht, maar een paar maanden om zijn gratis reparatie bij Google te claimen. Bovendien heeft deze verlengde garantie alleen betrekking op stroomproblemen, dus andere problemen met je Pixel 4 XL worden niet gedekt.

Volgens Google hebben problemen te maken met: het niet kunnen inschakelen van de telefoon, opladen met een adapter, draadloos opladen, overmatig leeglopen van de batterij en willekeurig opnieuw opstarten of afsluiten.

top familiefilms op netflix

Het is ook belangrijk op te merken dat de verlengde garantie alleen van toepassing is op telefoons die zijn gekocht in de Verenigde Staten, Canada, Singapore, Japan en Taiwan; als je je Pixel 4 XL ergens anders hebt gekocht, moet je betalen voor een reparatie als deze nodig is.

Ervan uitgaande dat u in aanmerking komt, kunt u een claim voor een gratis reparatie indienen op: De ondersteuningspagina van Google . U moet er echter voor zorgen dat uw telefoon daadwerkelijk kan worden gerepareerd en geen problemen heeft zoals een gebarsten scherm dat eerst moet worden gerepareerd. Als Google deze onderdelen moet vervangen of u een nieuwe batterij moet geven, moet u hier mogelijk voor betalen.

Natuurlijk, als je de eigenaar bent van een Google Pixel 4 XL, denk je er misschien aan om binnenkort te upgraden. In dat geval wil je misschien het laatste nieuws lezen over de geruchten Google Pixel 6 .

    Meer:Google Pixel 6 versus Pixel 6 Pro: de grootste verschillen die u kunt verwachten
De beste Google Pixel Buds-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagen14uur35minuten38droog Google Pixel-oordopjes in het oor... Walmart $ 159 Visie Google Pixel Buds, duidelijk... Walmart $ 219,99 Visie Bekijk vergelijkbare Amazon US Amazone Geen prijsinformatie Controleer Amazon Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen