Google Pixel 5 heeft een geweldige verborgen functie die iPhone 12 niet kan evenaren

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De Google Pixel 5 beschikt over tal van slimme softwarefuncties en gemakken, maar Google zwijgt over één handige truc die het omgekeerde draadloze opladen kan doen.

Zoals te zien op een Google-ondersteuningspagina door 9to5Google Als u de Pixel 5 aansluit op een USB-C-oplader, wordt Battery Share automatisch geactiveerd, zodat u draadloze oordopjes of soortgelijke accessoires onmiddellijk kunt opladen door ze op de achterkant van de handset te plaatsen. Het is een kleine functie, maar nog een bewijs van waarom we zo genieten van de gebruikerservaring van de Pixel-telefoons.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

U hoeft de Pixel 5 echter niet aan te sluiten om Battery Share te gebruiken. Je kunt het handmatig activeren via de Batterij-opties in het menu Instellingen, hoewel de batterij van je telefoon tussen 10% en 50% vol moet zijn om dit te laten werken, afhankelijk van het minimum dat je hebt geselecteerd.

Hier zijn grenzen aan. Omgekeerd draadloos opladen wordt automatisch uitgeschakeld als er niets aan de achterkant van de Pixel wordt opgeladen, de telefoon te heet wordt, het accessoire volledig is opgeladen of als het moeite heeft om het op te laden vanwege 'slechte plaatsing, een dikke hoes of andere problemen'. En natuurlijk kan de Pixel 5 niet tegelijkertijd draadloos opladen en draadloos opladen tegelijkertijd omkeren.

beste prijs voor iphone 11

In onze Google Pixel 5 recensie , hebben we de software van de telefoon en uitstekende fotografische vaardigheden aangevuld, evenals de geweldige batterijduur, perfect om te doneren via Battery Share. De zwakke punten van de telefoon zitten in de prestaties en de kosten. Ondanks dat hij $ 700 kost, wordt de Snapdragon 765-chipset en 8 GB RAM van de Pixel 5 gemakkelijk overtroffen door telefoons zoals de OnePlus Nord, die ongeveer $ 200 minder kost. Dus hoe onder de indruk we ook zijn van deze slimme automatische functie voor het delen van batterijen, we geven nog steeds de voorkeur aan andere telefoons zoals de iPhone 12 of Google's eigen Pixel 4a.

De beste Google Pixel Buds 2-deals van vandaag Google Pixel-knoppen 2 Google winkel $ 179 Visie Google Pixel Buds Gen 2 True... Walmart $ 238 Visie Bekijk vergelijkbare Amazon US Amazone Geen prijsinformatie Controleer Amazon We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen