De releasedatum van de Google Pixel 5 is zojuist gelekt - en het zou de donder van de iPhone 12 kunnen stelen

(Afbeelding tegoed: Google)

De Google Pixel 5 zal worden onthuld tijdens het Google-evenement op 30 september, maar de daadwerkelijke releasedatum kan vóór Apple's nieuwe iPhone 12 .

Het verzendschema komt met dank aan: Jon Prosser , waarvan de op Twitter geplaatste lekken vaker wel dan niet juist zijn gebleken. Prosser beweert de verzendgegevens te hebben voor zowel de Pixel 5 en Pixel 4a 5G , en de laatste kan een behoorlijk lange wachttijd vergen.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Pre-orders beide nieuwe Google-telefoons beginnen volgens Prosser op dezelfde dag als het Google-evenement, en de Pixel 5 wordt ongeveer twee weken later op 15 oktober verzonden.

Appels iPhone 12 evenement het gerucht gaat dat het op 13 oktober zal plaatsvinden en de releasedatum kan 23 oktober zijn. Dus de Pixel 5 zou de iPhone 12 op de markt kunnen verslaan.

De tweet van Prosser bevat nog wat andere informatie over de Pixel 5, namelijk dat deze beschikbaar zal zijn in Just Black en Subtle Sage. Die laatste kleur bevestigt schijnbaar de groene versie van de Pixel 5 eerder deze week door anderen getweet.

Bekijk meer

We weten al genoeg over wat we kunnen verwachten met de Pixel 5, dankzij een verscheidenheid aan lekken. De telefoon moet een 6-inch scherm hebben met een verversingssnelheid van 90 Hz en een Snapdragon 765G-processor. De Pixel 4a 5G heeft dezelfde chipset met een 6,2-inch scherm, hoewel het scherm wordt vernieuwd met de standaard 60Hz-snelheid.

Er lijkt slecht nieuws te zijn op het Pixel 4a 5G-front. Volgens Prosser wordt een Just Black-versie van de telefoon pas op 19 november verwacht. Dat is anderhalve maand nadat de telefoon is aangekondigd.

Ze maakten een oeps met de 4a, twitterde Prosser.

Dan is er het geval van de duidelijk witte Pixel 4a 5G. Dat wordt blijkbaar pas in 2021 verzonden - als het al aankomt. Prosser is van mening dat de versie van de telefoon gewoon wordt geannuleerd.

Het verschil in verzendtijden voor de Pixel 4a 5G is raadselachtig, hoewel het kan zijn dat de budget 5G-telefoon van Google is getroffen door de coronaviruspandemie die de lancering van andere telefoons dit jaar heeft vertraagd. De standaard Pixel 4a werd pas in augustus gelanceerd nadat hij maanden eerder was verwacht.

Google heeft ons al verteld dat we kunnen verwachten dat de Pixel 4a 5G $ 499 gaat kosten. De prijs van de Pixel 5 is onbekend, hoewel geruchten suggereren dat hij voor $ 699 zal worden verkocht.

Alles wordt onthuld tijdens het Google-evenement van 30 september om 14.00 uur. EDT, waar we ook verwachten de Nest-audio spreker en nieuwe Chromecast met Google TV .

De beste Google Pixel 4a-deals van vandaagCyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen18uur48minuten25droog Google Pixel 4a Google winkel $ 349 Visie Google Pixel 4a (4G) G025N ... Amazone $ 595 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen