Google Pixel 5a versus Pixel 4a: de grootste upgrades die u kunt verwachten

Krediet: TemplateStudio/Steve Hemmerstoffer, Stem)

beste 2-in-1 chromebook

Een vergelijking tussen Google Pixel 5a en Pixel 4a lijkt misschien voorbarig, maar de Pixel 5a is zeker onderweg, ook al debuteerde het niet tijdens de Google I/O-conferentie van vorige maand. Google heeft ons immers al laten weten dat de Pixel 5a 5G dit jaar naar de VS (en Japan) komt.

Hoewel er niet veel details zijn, zijn er een paar Pixel 5a-geruchten opgedoken die ons een idee geven van wat we kunnen verwachten van de Pixel 5a en hoe deze verbetert ten opzichte van zijn voorganger, de Pixel 4a. Die telefoon heeft echt indruk op ons gemaakt, zoals je kunt zien in onze Google Pixel 4a review. In feite heeft de Pixel 4a onze beste goedkope telefoons lijst voor maanden, dankzij een lage prijs van $ 349 en een camera die duurdere handsets met meerdere lenzen overtreft.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Van de mogelijke toevoeging van 5G en betere camera's aan de Pixel 5a tot een snellere verversingsweergave, onze Google Pixel 5a versus Pixel 4a-preview kijkt naar de geruchten over de aankomende telefoon van Google en hoe deze het vorige model zouden kunnen verbeteren.

Google Pixel 5a versus Google Pixel 4a: specificaties

Pixel 5a (geruchten) Pixel 4a
Scherm grootte 6,2 inch5,81 inch
CPU Leeuwebek 765GLeeuwebek 730G
5G? JaNee
Achter camera's Hoofdlens + ultragroothoek12.2MP-camera
Maat 6,1 x 2,9 x 0,3 inch5,7 x 2,7 x 0,3 inch

Google Pixel 5a versus Google Pixel 4a: prijs

De Pixel 4a trok veel wenkbrauwen op met zijn prijskaartje - op een goede manier. Voor $ 349 leverde de telefoon van Google een aantal zeer indrukwekkende specificaties tegen een betaalbare prijs. Google onderbood Apple's iPhone SE met $ 50, en terwijl de OnePlus Nord N10 5G vervolgens voor een nog lagere prijs arriveerde, moest de budgettelefoon van OnePlus terugschroeven op sommige functies, zoals de processor- en camerakwaliteit.

De beste Google Pixel 4a-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over00uur29minuten29droog Google Pixel 4a Google winkel $ 349 Visie Google Pixel 4a (4G) G025N ... Amazone $ 595 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen