Google Pixel 6-evenement vandaag — alles wat je moet weten

(Afbeelding tegoed: Google)

We zijn nog maar een paar uur verwijderd van het eindelijk in handen krijgen van de Google Pixel 6 , hoewel er op dit moment niet veel mysterie overblijft. Voordat Google's Pixel Fall Launch-evenement vandaag (19 oktober) van start gaat, hebben we al veel geleerd over het aankomende Google-vlaggenschip.

Dankzij lekken over belangrijke details - waarvan vele al door Google zijn bevestigd - hebben we een redelijk goed beeld van hoe de Pixel 6 eruit zal zien en wat voor soort specificaties hij zal hebben. Toch zou de lancering van de nieuwe Pixel 6 en Pixel 6 Pro een spannende tijd moeten zijn voor Android-fans en Pixel-liefhebbers. Niet alleen zijn de nieuwe telefoons een significante afwijking van eerdere Pixels, ze introduceren Google's eerste poging tot zijn eigen silicium. Genaamd tensor , is het nieuwe door Google gebouwde system-on-chip ingesteld om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is met mobiele machine learning en AI-applicaties.hoe maak je een Facebook-avatar
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Eerdere jaren werden gehouden in het kader van het Made with Google-evenement, waar we hoorden over andere Google-producten zoals Chromebooks of leden van de Nest-familie. Afgaande op de naam van de productlancering van 19 oktober – ‘Pixel Fall Launch’ en niet iets breder – lijkt de focus dit jaar helemaal op de Pixel 6 en Pixel 6 Pro te liggen. Toch is er altijd ruimte of een paar verrassingen.

Lees verder om meer te weten te komen over Google's Pixel Fall Launch op 19 oktober en wat er op het evenement zou kunnen verschijnen.

Pixel Fall Launch-evenement: wanneer is het?

(Afbeelding tegoed: Google)

Google heeft het Pixel Fall Launch 2021-evenement gepland voor vandaag (19 oktober) om 10.00 uur PT / 13.00 uur. ET / 18.00 uur BST. Google zegt dat je het op verschillende platforms kunt bekijken, maar het heeft wel een speciale site nu meteen voor u uit te checken (en opnieuw om het evenement live). U kunt ook kijken op onze gids op hoe om te kijken naar de Pixel Fall Launch event voor verschillende livestream-opties - of beter nog, je zou het allemaal met ons kunnen volgen op ons Google Pixel 6-evenement liveblog. We zijn al in de lucht en brengen je alle last-minute lekken en pre-evenement opbouw als het gebeurt, dus bekijk het nu voor het laatste nieuws.

Google's Pixel Fall lancering vindt plaats in het midden van een drukke strook van high-profile tech evenementen. Gisteren (18 oktober), Apple gastheer voor een Apple Unleashed vallen event , Waar hij kondigde de nieuwe MacBook Pro 14-inch 2021 MacBook Pro 16-inch 2021 , plus de Apple AirPods 3 . Morgen host Samsung een nieuwe Galaxy Unpacked-evenement En dat kan onder meer nieuwe mobiele producten.

Dit overschot aan technische lanceringen rond het evenement van Google verhoogt alleen maar de inzet voor Google, omdat het probeert wat aandacht te trekken voor zijn nieuwe telefoons.

Pixel Fall-lancering: Pixel 6 en Pixel 6 Pro

ps4 in winkel bij mij in de buurt

(Afbeelding tegoed: Toekomst/TechRadar)

De sterren van de show zullen in feite de Pixel 6 en Pixel 6 Pro zijn. We hebben de afgelopen maanden veel over deze twee telefoons gehoord, waarbij Google zelfs enkele details volledig heeft bevestigd. We weten bijvoorbeeld dat de nieuwe Tensor-chip beide apparaten van stroom zal voorzien. Google heeft gezegd dat Tensor zich voornamelijk zal richten op AI en machine learning, en gelekte Pixel 6-benchmarks maak een foto van een telefoon die in de buurt komt van die van Snapdragon 888-smartphones, maar die bij lange na niet overeenkomt met de iPhone 13.

Anders zijn de Pixel 6 en Pixel 6 Pro enorme afwijkingen van de typische spartaanse ontwerptaal van Google, die pas recentelijk werd gezien als de uitstekende Pixel 5a . Er is een camerabalk die de breedte van de telefoons overspant, met een driekleurig ontwerp op sommige kleurstellingen. Voorbij is de aan de achterkant gemonteerde vingerafdruksensor, waarschijnlijk verplaatst naar onder het scherm. De perforatoruitsparing voor de camera aan de voorzijde is nu gecentreerd in plaats van in de linkerhoek.

De reguliere Pixel 6 heeft een 6,4-inch FHD + -scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz. Het zal een 50 MP hoofdcamera en een 12 MP ultrawide hebben. De Pixel 6 Pro verhoogt de ante met een 6,71-inch QHD + -scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz en een derde 48 MP-telelenscamera met 4x optische zoom. Het gerucht gaat dat de kleinere Pixel een batterij van 4.614 mAh heeft, terwijl de grote jongen een enorm powerpack van 5.000 mAh zou moeten hebben.

Zoek naast de verbeteringen aan de camerahardware naar Google om te pronken met nieuwe functies voor fotosoftware. Pixel 6 camera lekt verwijzen naar een Magic Eraser-functie die mensen en objecten van de achtergrond van opnamen verwijdert en een Face Unblur-tool om gelaatstrekken te verscherpen.

hoe de notebook te bekijken?

Zelfs na de aankondiging van het evenement van 19 oktober, Pixel 6-lekken blijven komen , met meer cameradetails, informatie over een nieuwe Pixel Stand voor opladen en een blik op een zogenaamde 'Live Spaces'-widget die toegang lijkt te vereenvoudigen tot mobiele betalingen en passen. EEN gelekt Pixel 6 promo video omvat alle hoogtepunten.

Een overblijvend mysterie waren de kosten van de nieuwe telefoons, hoewel een nieuw lek dat detail mogelijk ook heeft onthuld. Gelukkig is het goed nieuws - de Pixel 6 zou $ 599 kunnen kosten met de Pixel 6 Pro geprijsd op $ 898, volgens een tipgever die de prijzen in een winkel zag.

De Pixel 6 en Pixel 6 Pro worden de vlaggenschipapparaten voor Android 12, die ook een grote visuele ontwerpwijziging heeft ondergaan.

Pixel Fall-lancering: Pixel Pass

Google zou een ongebruikelijke manier kunnen bedenken om zijn nieuwe telefoons te kopen, via iets dat de Pixelpas . Het geruchtmakende Pixel Pass-programma zou niet alleen een Pixel 6-apparaat bevatten, maar ook abonnementen op premiumservices zoals YouTube Premium, Play Pass en Google One. Het pakket zou beschikbaar zijn via Google Fi, de draadloze dienst van het bedrijf.

Zoals beschreven in het gerucht, zou Pixel Pass het antwoord van Google zijn op de Apple One-bundel, waarin je abonnementen op de diverse diensten van Apple kunt combineren voor een lager totaaltarief dan wanneer je voor elke dienst afzonderlijk zou betalen.

Pixel Fall Launch: Hoe zit het Pixelbook 2?

Er doen geruchten de ronde over de opvolger van het geliefde Pixelbook, een premium Chromebook. Gezien de naam van het evenement van 19 oktober, zouden we onze adem niet inhouden als Google een nieuwe Chromebook of iets dergelijks aankondigt. Toch zou het bedrijf ons kunnen verrassen, maar we gissen en hopen op dit moment.

Pixel Fall Launch: hoe zit het met de Pixel Fold?

De Pixel 6 is niet de enige telefoon waar Google naar verluidt aan werkt. Geruchten hebben gesuggereerd een opvouwbaar apparaat genaamd de Pixelvouw is in de maak. Bovendien hebben sommige telefoonlekken erop aangedrongen dat de Pixel Fold dit jaar zal debuteren - mogelijk naast de Pixel 6.

We weten niet zeker hoe waarschijnlijk dat is, aangezien er maar weinig Pixel Fold-details zijn uitgelekt - zeker niet in de mate dat de Pixel 6 gedetailleerd is. Dat is meestal een teken van een telefoon die nog niet helemaal klaar is voor de schijnwerpers.

Toch schroomt Google niet om een ​​preview van nieuwe hardware te bekijken lang voordat deze wordt uitgebracht. Het is dus mogelijk dat we tijdens het evenement van vandaag een Pixel Fold-teaser kunnen krijgen. Of dit kan een situatie zijn waarin mensen die wachten op een opvouwbare telefoon van Google, tot volgend jaar moeten wachten.

Dit is ons argument voor: waarom Google ons zou kunnen geven een Pixel Fold teaser vandaag, zelfs als het nog niet klaar is om de volledig opvouwbare telefoon aan te kondigen.

Pixel Fall Launch: Andere potentiële producten

Het gerucht gaat al lang dat Google een eigen smartwatch in de maak heeft die gebruikmaakt van de Wear OS-software van het bedrijf. Dat gezegd hebbende, de geruchten waren vrij stil op de Google Pixel-horloge vooraan, waardoor we aannemen dat er weer een Google-evenement zal komen en gaan zonder dat er een horloge verschijnt.

Een internetlekker die twittert als @AppleLe257 deelt onze scepsis niet en beweert veel producten zullen verschijnen bij de Pixel Fall Launch . Naast de Pixel 6 en Pixel 6 Pro (zeker), beweert die leaker ook dat de Pixel Fold, Pixel Watch en Nest Speakers vandaag zullen verschijnen. De mogelijkheid van een Pixel Tablet wordt ook gesuggereerd.

herdenkingsdag verkoop op matrassen

Gezien het gebrek aan trackrecord voor deze specifieke leaker en het feit dat we de laatste tijd heel weinig over een Pixel Watch hebben gehoord, zullen we dit opschrijven als een gerucht dat waarschijnlijk niet zal uitkomen. Dat gezegd hebbende, zullen we blij verrast zijn - omdat een Google Horloge Pixel kon wegblazen Galaxy Horloge 4 .

Pixel Fall lanceringsvooruitzichten

Google heeft eerder gezegd dat het de zaken serieus neemt met de Pixel 6. Hoewel eerdere Pixels allemaal niche- en enthousiaste apparaten waren, is de hoop onder velen dat de Pixel 6 eindelijk de telefoonfamilie mainstream zal maken. Of dat gebeurt of niet, valt nog te bezien.

We verwachten geweldige dingen van de Pixel 6 en Pixel 6 Pro, van de camera's tot Tensor. Hoewel we net zo enthousiast zijn als u om de nieuwe telefoons in handen te krijgen, vragen we ons af wat Google ons nog moet vertellen tijdens het Pixel Fall Launch-evenement, behalve een officiële prijs en releasedatum.

De beste Google Pixel Buds A-serie-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagen10uur05minuten16droogKorting Google Pixel Buds A-Serie -... Walmart $ 99 $ 79 Visie Google Pixel Buds A-Serie... BHPhoto $ 79 Visie Korting Google - Pixel Buds A-serie... Beste koop $ 99,99 $ 79,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen