Vermeende benchmarks van Google Pixel 6 Pro hebben zojuist de belangrijkste specificaties getipt

(Afbeelding tegoed: Google)

Google heeft beloofd de Pixel 6 wordt dit najaar gelanceerd, dus de komst van benchmarks op sites zoals Geekbench zou niet geheel verrassend moeten zijn. Allemaal hetzelfde, de Pixel 6 Pro-lijst gespot door Telefoon Arena is om een ​​aantal redenen interessant, ook al moet het met een grotere korrel zout worden genomen dan normaal.

Het middelpunt van de nieuwe telefoon wordt de gloednieuwe telefoon van Google Tensor-chip met rapporten die suggereren dat het in feite zou kunnen zijn een niet eerder uitgebrachte Samsung-chip . Als dat het geval is, is de Geekbench-lijst interessant, omdat het verwijst naar een SoC bestaande uit twee Cortex X1-kernen geklokt op 2,8 Ghz, twee mid-tier kernen op 2,25 Ghz en vier kernen ingesteld op 1,8 Ghz. De vlaggenschipchips van Samsung en Qualcomm hebben ondertussen één hoofdkern, drie middelste kernen en vier zeer efficiënte.zwarte vrijdag aanbiedingen tv 2020
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Toch leek het gelekte Digital Chat Station een back-up van de lijst te maken in een recente tweet, eraan toevoegend dat het zal worden geleverd met de Mali-G78 GPU.

Bekijk meer

Volgens de lijst wordt het apparaat geleverd met Android 12 - niet verwonderlijk, gezien het is gemaakt door Google - en zal het 12 GB RAM bevatten. De feitelijke ruwe prestatiecijfers zijn voorlopig enigszins teleurstellend, met een single-core score van 414 en multi-core prestaties van 2.074.

couch co op-games ps4

Dat is aanzienlijk zwakker dan de Qualcomm Snapdragon 888, die bij dezelfde tests meestal rond de 1.000 en 3.500 scoort, maar daar moet je op dit moment niet te veel over lezen. Pre-release telefoons op Geekbench presteren vaak ondermaats, voordat ze zijn afgesteld voor betere prestaties: een voorbeeld hiervan is de Samsung Galaxy S21 FE , die verscheen voor het eerst in mei met teleurstellende cijfers , maar heeft gestaag verbeterd bij elke volgende verschijning .

De nieuwe Tensor-chip zal, volgens Google, een game changer zijn, met een speciale focus op machine learning en AI, wat zich zal vertalen in wat het bedrijf beschrijft als een getransformeerde ervaring voor de camera, spraakherkenning en andere Pixel 6-functies.

oefeningen die gericht zijn op buikvet

We zouden heel snel moeten weten hoe goed deze beweringen bestand zijn tegen nauwkeurig onderzoek, met rapporten die over het algemeen suggereren dat de Pixel 6 volgende maand zal worden onthuld.

Productieve leaker Jon Prosser heeft voorspelde dat de handsets op 19 oktober worden onthuld en op 28 oktober te koop zijn , en die eerste date heeft extra geloofwaardigheid gekregen, zoals dinsdag 19 verschijnt op foto's van het apparaat die deze week door Google zelf zijn gepubliceerd .

Alle ogen zijn dan gericht op een evenement in oktober voor Google, en wie weet, misschien zien we zelfs het langverwachte Pixelvouw laat ook eens zien...

    Meer:Google Pixel 6 versus Pixel 6 Pro
De beste pixel 5-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen03uur06minuten44droog Google Pixel 5 Google winkel $ 699 Visie Korting Google Pixel 3 - Smartphone -... Walmart $ 799,99 $ 710,90 Visie Google Pixel 5 5G 128GB 8GB... Amazone $ 764,79 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen