Google Pixel 6 Pro review: de beste prijs voor vlaggenschip

Ons oordeel

Google heeft opnieuw zijn Android-fotografiekroon teruggewonnen en neemt het op tegen de beste van Apple. De Pixel 6 Pro is een krachtige en capabele telefoon en Tensor, hoewel enigszins gematigd in benchmarks, heeft een aantal serieus uitstekende toepassingen.

Voor

 • Ongelooflijke camera's
 • Tensor presteert goed
 • Prachtig nieuw ontwerp
 • Voordeliger dan andere vlaggenschepen

Tegen

 • Kortere batterijduur dan concurrenten
 • Kieskeurige in-display vingerafdruklezer

TemplateStudio Oordeel

Google heeft opnieuw zijn Android-fotografiekroon teruggewonnen en neemt het op tegen de beste van Apple. De Pixel 6 Pro is een krachtige en capabele telefoon en Tensor, hoewel enigszins gematigd in benchmarks, heeft een aantal serieus uitstekende toepassingen.

Pluspunten

 • +Ongelooflijke camera's
 • +Tensor presteert goed
 • +Prachtig nieuw ontwerp
 • +Voordeliger dan andere vlaggenschepen

nadelen

 • -Kortere batterijduur dan concurrenten
 • -Kieskeurige in-display vingerafdruklezer
Pixel 6 Pro: specificaties

Prijs: Vanaf $ 899
Android-versie: 12
Weergave: 6,71-inch OLED (3120 x 1440)
Vernieuwingsfrequentie: 10-120Hz
PROCESSOR: tensor
RAM: 12GB
Opslag: 128 GB, 256 GB, 512 GB
Achter camera's: 50 MP (f/1.85) hoofdcamera, 12 MP (f/2.2) ultragroothoeklens, 48 ​​MP (f/3.5) telefoto met 4x optische zoom
Voor camera: 11MP (f/2.2)
Video: Tot 4K 60 fps (HDRnet)
Batterij: 5.000 mAh
Levensduur batterij (uur:min): 7:49 (adaptief) / 7:55 (60 Hz)
Opladen: 23 W bedraad (oplader niet inbegrepen), 23 W draadloos (Pixel Stand), 12 W Qi
Maat: 6,5 x 3,0 x 0,4 inch
Gewicht: 7,4 ons
kleuren: Stormy Black, Cloudy White, Sorta SunnyDe Pixel 6 Pro is er en het is een serieuze stap voorwaarts voor Google. Met verbeterde camera's, een groot dynamisch 120Hz-scherm en de geheel nieuwe Tensor-chip is dit een telefoon die zaken betekent. Beter nog, het begint bij slechts $ 899, onder andere vlaggenschiptelefoons die $ 1.000 of meer kosten.

Tensor is vooral spannend, omdat het enorme mogelijkheden biedt voor computationele fotografie, spraakherkenning en vertaling op het apparaat en andere handige functies. Maar de Pixel 6 Pro worstelt met de levensduur van de batterij in onze tests, en klokt ruim onder andere vlaggenschiphandsets, ondanks zijn grote 5.000 mAh-powerpack.

 • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als je geen 120Hz-scherm of telezoom nodig hebt, bekijk dan zeker onze Google Pixel 6 recensie . De kleinere telefoon is betaalbaarder met een startprijs van $ 599, maar heeft nog steeds dezelfde Tensor-chip en verbeterde hoofdcamerasensor.

Maar als u de voorkeur geeft aan een groter scherm en een van de beste telefoons voor de geldperiode is de Pixel 6 Pro een winnaar. Zoals je zult zien in deze volledige Pixel 6 Pro-recensie, verdient dit vlaggenschip het om naast het beste van Apple en Samsung te worden beschouwd.

Pixel 6 Pro review: prijs en releasedatum

Google heeft de kosten van de Pixel 6 Pro onder die van andere vlaggenschip-handsets gehouden. Vanaf $ 899 voor het 128 GB-model, biedt de Pixel 6 Pro veel hardwarewaarde bovenop het uitstekende softwareontwerp en de ondersteuning van Google.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De Pixel 6 Pro, aangekondigd op 19 oktober, is beschikbaar vanaf 28 oktober. Je kunt de jouwe kopen in de Google Store of Google Fi, plus AT&T, T-Mobile, Verizon en Xfinity Mobile. Houd er rekening mee dat sommige koeriersprijzen hoger zijn dan de adviesprijs van Google, die verband lijkt te houden met 5G-mogelijkheden (sommige Pixel 6 SKU's hebben bijvoorbeeld geen mmWave 5G).

De beste Google Pixel 6 Pro-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over17uur26minuten40droog Google Pixel 6 Pro Google winkel $ 899 Weergave Google Pixel 6 Pro 128 GB in... Verizon Draadloos $ 899,99 Weergave Google Pixel 6 Pro - 5G... Amazone Prime $ 1.320 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen