GTA 6 releasedatum, lekken, personages en nieuws

Krediet: Rockstar Games

Het lijkt nog lang te duren voordat GTA 6 verschijnt, of zelfs officiële details bekend worden gemaakt. Er zijn echter nog genoeg lekken en geruchten die de ronde doen om ons bezig te houden.

We kregen te horen dat GTA V binnenkort opnieuw wordt uitgebracht op consoles van de volgende generatie, en meer recentelijk de Grand Theft Auto: de trilogie remaster is aangekondigd voor november. Deze beide lijken erop te wijzen dat het onwaarschijnlijk is dat we een nieuwe GTA-game zullen zien, vooral vroeg in de levenscyclus van de PS5 of Xbox Series X, aangezien het zijn bestaande gebruikersbestand, met name GTA Online-spelers, naar de nieuwe consoles overzet. Maar dat betekent misschien dat we nog maar een jaar of twee verwijderd zijn, aangezien er maar zo lang is dat deze oudere titels fans tevreden zullen stellen, zelfs met remastering.koop ontgrendelde iphone 12 pro
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Wanneer GTA 6 eindelijk uitkomt, kunnen we verwachten dat de gameplay dezelfde mix van rijden, schieten en overvallen zal blijven, maar veel andere dingen zullen waarschijnlijk zijn veranderd. We hebben hoogstwaarschijnlijk een nieuwe cast van personages op een nieuwe locatie, misschien zelfs in een andere tijdsperiode. Maar er zijn nog veel leemten te vullen als het gaat om details. Daarom hebben we alles verzameld wat we tot nu toe weten om het antwoord te vinden op enkele van de vragen die we hebben over GTA6.

GTA 6 releasedatum

Het is eigenlijk een gegeven dat GTA 6 in ontwikkeling is. De enige vraag is wanneer precies ontwikkelaar Rockstar Games zal besluiten om de nieuwe aflevering te lanceren. En tot nu toe heeft Rockstar alleen maar gezegd: blijf kijken '.

Het nieuwste gerucht zegt dat GTA 6 in 2023 zou kunnen worden uitgebracht, wat is gebaseerd op het grote verwachte marketingbudget van uitgever 2K voor de periode van 12 maanden eindigend op 31 maart 2024, gedetailleerd in een recent financieel overzicht . Rockstar heeft dit gerucht echter weerlegd en vertelt: Gamesindustry.biz dat die prognoses verband houden met verbintenissen van derden.

Deze piek in uitgaven was eerder een jaar eerder verwacht, maar het extra jaar zal ongetwijfeld helpen 2K en Rockstar Games zich voor te bereiden op de lancering in de nasleep van een verstoring veroorzaakt door de coronaviruspandemie, of van verder terug in de ontwikkeling van de game toen het personeel naar verluidt overgeplaatst van het werken aan GTA naar het helpen afmaken van Red Dead Redemption 2 uit 2016

Bij de PS5-onthullingsevenement , GTA V en GTA Online werden aangekondigd voor PS5 en vervolgens voor Xbox in 2021 - waarbij Online gratis te spelen is. Dit nieuws laat zien dat Rockstar duidelijk geen haast heeft om de games voor dit tijdstip te vervangen, maar het werk dat ze doen om de games over te dragen naar de nieuwe consolegeneratie zal het ontwikkelteam zeker helpen als het gaat om het werken aan een nieuwe GTA-aflevering.

iwatch se vs iwatch 6

Mogelijk zien we in 2021 een soort aankondiging, aangezien dat aantal onlangs is gevonden op deuren rond Los Santos Airport (via Rechts ). Aangezien andere deuren in het gebied het nummer 2013 dragen - het jaar waarin GTAV werd uitgebracht, is het redelijk om te denken dat dit Rockstar zou kunnen zijn die zijn gebruikers plaagt over de volgende generatie GTA-games. Evenzo kan het betrekking hebben op een geheel andere Rockstar-game, een nieuwe uitbreiding voor GTA Online, of gewoon een wrede grap zijn ten koste van fans die wanhopig op zoek zijn naar de volgende game.

(Afbeelding tegoed: Dexerto)

Het laatste gerucht is vervelender nieuws. Leaker Yan2295, die in het verleden veel te zeggen heeft gehad over GTA 6, heeft onlangs op Twitter gezegd dat de game ' komt niet snel '.

Een recente vacature op de carrièrepagina van Rockstar voor een ' Filmische Gameplay Capture Artiest ' kan worden geïnterpreteerd als een goed teken voor aankomend nieuws. Deze positie, in wezen een persoon die gameplay-trailers zal opnemen, zou erop kunnen wijzen dat Rockstar plannen heeft om in de nabije toekomst wat GTA 6-gameplay te onthullen.

Het meest bizarre potentiële lek komt van niemand minder dan Snoop Dogg (via Rollende steen ), die beweerde dat zijn oude creatieve partner Dr. Dre aan muziek werkt voor een aanstaande GTA-game. Dit kan zijn voor de onlangs aangekondigde geremasterde Grand Theft Auto Trilogy, of de PS5/Xbox Series X-editie van GTAV, maar zonder verdere bevestiging is het mogelijk dat Dre helpt met GTA 6.

GTA 6-platforms: PS4, PS5 en meer

Wat betreft de consoles waarop je het kunt spelen, de potentiële 2023/4-release betekent dat we stevig in de PS5/Xbox Series X-generatie zullen zitten, maar het is mogelijk dat Rockstar een versie uitbrengt voor de PS4 en Xbox One als het genereus aanvoelt. Rockstar heeft zowel GTA V als Red Dead Redemption 2 naar pc geport na hun respectievelijke console-releases, dus een eventuele pc-poort lijkt ook waarschijnlijk.

sluit xbox-controller aan op xbox

GTA 6-personages en verhaallekken

Krediet: Rockstar Games

De GTA-serie volgt niet één bepaalde reeks personages of zelfs maar één locatie door al zijn games. Dus iedereen die hoopt meer van Michael, Franklin en Trevor te zien, moet hun verwachtingen temperen.

Hetzelfde geldt ook voor de stad en omgeving van Los Santos. Maar aangezien Los Santos in eerdere games in de serie speelde (GTA: San Andreas om precies te zijn), zou dit kunnen betekenen dat we opnieuw een bezoek moeten brengen aan Liberty City (vanaf GTA IV), Vice City (GTA: Vice City), San Fierro of Las Venturas in GTA 6, of misschien een geheel nieuwe, op de echte wereld geïnspireerde stad in de game-adaptatie van de Verenigde Staten.

Er gaan geruchten dat Rockstar interesse had in Tokio, maar sindsdien Rockstar's vice-president Dan Houser heeft gezegd dat hij geloofde dat 'GTA Amerika is' , is het onwaarschijnlijk dat we de game op die manier virtuele grenzen zullen zien overschrijden.

Wat de beats van het verhaal betreft, je zult ongetwijfeld genieten van de gebruikelijke mix van misdaden en overvallen met een vreemde blik in de vreemde levens van de helden en schurken.

Een lek van vorig jaar beweerde dat we een verhaal zouden krijgen dat lijkt op dat van de Netflix-serie Narcos, sterk gericht op de operaties van bendes en kartels aan beide zijden van de grens tussen de VS en Mexico door de ogen van een spelerpersonage genaamd Ricardo.

De zogenoemde ' Project Amerika ' lekken hadden fans erg enthousiast gemaakt met claims van een game die al bijna acht jaar in ontwikkeling is, met drie steden om te verkennen; namelijk Liberty City, Vice City en een nieuwe door Rio de Janeiro geïnspireerde locatie, die zich afspeelt in de jaren 70-80. Het is echter vrij duidelijk geworden dat de leaker niet kon onderbouwen wat ze zeiden, dus hoewel het leuk is om je voor te stellen hoe deze game zou zijn geweest, is het niet wat we uiteindelijk zullen krijgen.

GTA 6-instelling

Men dacht dat GTA 6 in de jaren 80 zou kunnen plaatsvinden, waardoor de game in feite terugkeert naar Vice City, wat in feite Rockstar's kijk is op Miami uit de jaren 80. Maar die theorie zal misschien niet uitkomen.

Een nieuwe vacature bij Rockstar India hints naar een moderne setting voor GTA 6 , verder ondersteund door speculatie over de nogal betrouwbare tipgever Tom Henderson. Welke vorm deze hedendaagse setting zal aannemen, moet nog duidelijk worden; we hopen op een Londense setting.

Zoals het er nu uitziet, staat veel open voor speculatie in plaats van harde feiten en solide lekken. Hoe dan ook, je kunt grote gebieden verwachten om te verkennen en veel satire.

GTA 6 online

Krediet: Rockstar Games

oculus te koop bij mij in de buurt

GTA V heeft een lang leven gehad na de oorspronkelijke release in 2013 dankzij de regelmatig bijgewerkte GTA Online-modus. Hierdoor kun je een grote verscheidenheid aan spelmodi spelen of gewoon met andere spelers over de kaart dwalen, geld verdienen dat je vervolgens kunt uitgeven aan auto's, kleding, wapens en spelershuisvesting.

Het is daarom zeer waarschijnlijk dat we naast GTA 6 een vervolg zullen zien verschijnen. Het is echter mogelijk dat de twee ervaringen gescheiden zullen worden. GTA Online kwam oorspronkelijk een maand nadat het singleplayer-gedeelte van de game werd gelanceerd, en met consoles die nu specifieke delen van een game kunnen installeren in plaats van het hele pakket, is het mogelijk dat Rockstar besluit om de twee uit elkaar te halen.

Hoe dan ook, hopelijk is er een manier voor oude spelers van GTA Online om hun in-game inkomsten en items over te dragen naar de nieuwe game. Rockstar heeft enorm veel geld verdiend met spelers die geld uitgeven aan microtransacties in GTAO, en ongetwijfeld willen sommige spelers niet dat dit allemaal verdwijnt met de overstap naar een nieuwe generatie.

De beste Grand Theft Auto V-deals van vandaag 795 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen07uur12minuten54droogKorting Grand Theft Auto V Premium... Amazone Prime $ 29,99 $ 13,99 Visie Korting Grand Theft Auto 5 (GTA V)... Walmart $ 24,42 $ 16,28 Visie Korting Grand Theft Auto V 5 (GTA 5)... CDKeys $ 68,48 $ 16,39 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen