GTA 6 releasedatum naar verluidt vastgesteld voor 2025 - met een 'evoluerende' kaart

Krediet: Rockstar

beste luchtreiniger voor thuis 2020

Verwacht niet te spelen GTA 6 binnenkort, aangezien de langverwachte game mogelijk pas in 2025 wordt uitgebracht.

Dat is volgens betrouwbare insider uit de branche Tom Henderson , die ook beweert dat de volgende inzending in de razend populaire Grand Theft Auto-serie een moderne Vice City-omgeving en meerdere speelbare hoofdrolspelers zal hebben, en dat de wereld van de game in de loop van de tijd zal veranderen. Henderson, die de GTA 6-claims maakt in een Youtube video , heeft een goede staat van dienst en heeft een scala aan informatie onthuld over: Slagveld 2042 eerder dit jaar.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Een releasedatum in 2025 zou zeker prikken - de tijdsduur tussen de oorspronkelijke lancering van GTA V en GTA 6 zou 12 jaar zijn. Alles wijst er echter op dat de game nog ver weg is, dus deze informatie komt helaas overeen met eerdere geruchten en logische speculaties.

iphone se versus iphone 7

Dat gezegd hebbende, Henderson vermeldt zijn releasedatum-informatie als een voorspelling in de video, dus het lijkt erop dat zelfs insiders niet echt weten wanneer we GTA 6 daadwerkelijk gaan spelen.

Henderson beweert ook dat GTA 6 zich zal afspelen in een moderne Vice City (in wezen GTA's kijk op Miami). Er werd gespeculeerd dat de game zich in de jaren tachtig zou afspelen, maar Henderson merkt op dat ontwikkelaar Rockstar heeft gekozen voor een moderne setting om ervoor te zorgen dat het meer vrijheid heeft om content voor GTA Online te creëren.

Misschien wel de grootste onthulling in deze video is dat de game naar verluidt een evoluerende kaart zal hebben. Henderson beweert dat de kaart in de loop van de tijd zal veranderen, waarbij DLC en online evenementen nieuwe locaties toevoegen of bestaande wijzigen. Rockstar speelde hiermee in Red Dead Redemption 2 , maar het zou geweldig zijn om te zien dat ze dit in GTA 6 naar een hoger niveau tillen.

Andere weetjes zijn onder meer beweringen dat de game meerdere speelbare hoofdrolspelers zal hebben, net als GTA V (en dat een van hen een vrouw zal zijn, een primeur voor de serie), en dat de game exclusief zal worden uitgebracht op PS5, Xbox Series X en pc . Dit is niet zo verwonderlijk, aangezien de PS4 en Xbox One in 2025 meer dan tien jaar oud zouden zijn en dus weinig of geen ondersteuning zullen krijgen.

Alle informatie in de video van Tom Henderson klinkt zeker aannemelijk, en er zijn genoeg details om enthousiast over te worden. Het is echter belangrijk om alles wat gezegd wordt met een grote korrel zout te nemen. Henderson heeft een solide staat van dienst als het gaat om shooters zoals Battlefield en Call of Duty, maar hij is niet getest als het gaat om GTA 6-lekken, dus zijn informatie kan onjuist of verouderd zijn.

iphone mini versus iphone 8 "

Ervan uitgaande dat GTA 6 inderdaad exclusief voor de next-gen console is, wil je een PS5 of Xbox Series X kopen om het te spelen (tenzij je een stevige pc-rig hebt). Het kopen van een van deze consoles is op dit moment gemakkelijker gezegd dan gedaan, dus bekijk zeker onze PS5 bijvullen en Xbox-serie X restock hubs voor de laatste voorraadinformatie. Misschien zijn deze machines tegen 2025 wat makkelijker aan te schaffen.

De beste Grand Theft Auto V-deals van vandaag 795 Amazon-klantrecensies Cyber ​​Monday Sale eindigt over01dagentwintiguur38minuten44droogKorting Grand Theft Auto V Premium... Amazone Prime $ 29,99 $ 13,99 Visie Korting Grand Theft Auto 5 (GTA V)... Walmart $ 24,42 $ 16,28 Visie Korting Grand Theft Auto V 5 (GTA 5)... CDKeys $ 68,48 $ 16,39 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen