Halo 5 komt officieel niet naar pc - je zult moeten wachten op Halo Infinite

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

Er is slecht nieuws voor alle Halo-fans die liever games spelen op een van onze beste gaming-pc's, want ontwikkelaar 343 Industries heeft verklaard dat er geen plannen zijn om Halo 5 naar pc te brengen.

Deze verduidelijking kwam tot stand dankzij een gelekte lijst uit de Nvidia GeForce Now-database, die suggereerde dat Halo 5 in de nabije toekomst op Windows-pc's zou komen. Maar dat is blijkbaar niet het geval, ondanks dat elke andere Halo-game beschikbaar is op de pc dankzij de uitstekende Halo: The Master Chief Collection. Kortom, het lijkt erop dat de volgende Halo pc-game de aankomende Halo Infinite zal zijn.iphone 12 mini batterijgrootte
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Volgens Nvidia is het GeForce Now-lek eigenlijk legitiem, maar hier wordt het raar. Het bedrijf vertelde Wccftech dat de titels op die lijst alleen zijn uitgebracht en/of speculatieve titels die alleen worden gebruikt voor interne tracking en testen.' Sterker nog, op die lijst staan ​​is geen bevestiging of aankondiging van een game.'

Onder de games die in het GeForce Now-document worden vermeld, bevonden zich behoorlijk verre games zoals Half Life 2 remastered, Bioshock 2022, Titanfall 3 en remasters van de Grand Theft Auto-trilogie uit het PS2-tijdperk: GTA 3, Vice City en San Andreas. Zelfs een Steam-versie van Alan Wake Remastered, wat vreemd zou zijn aangezien die game wordt uitgegeven door Epic Games, die een eigen online winkel en platform heeft.

Wat Halo 5 betreft, heeft 343i Community Director Brian Jarrad: bevestigd dat Halo 5 niet naar pc komt. Hij speculeert dat de vermelding mogelijk iets te maken heeft met Halo 5: Forge, dat in 2016 op pc werd gelanceerd, maar niet met de volledige game.

beste laptop cyber maandag deals
Bekijk meer

Jarrad voegde er ook aan toe dat de ontwikkelaar momenteel volledig gefocust is op Halo Infinite en de Master Chief Collection, maar zeg nooit nooit.'

beste goedkope drone met camera

Het zou logisch zijn als 343i Halo 5 uiteindelijk naar pc zou brengen, aangezien alle andere Halo-games direct beschikbaar zijn op Steam of de Microsoft Store. Maar aangezien de campagne van Halo 5 niet erg goed werd ontvangen, zal het zeker geen bijzonder hoge prioriteit krijgen.

Multiplayer is misschien een ander verhaal, maar met Halo Infinite die op 8 december naar pc komt en het feit dat de Master Chief Collection al beschikbaar is, betekent dat er waarschijnlijk ook niet veel nodig is voor de multiplayer van Halo 5 om de sprong te wagen.

Met andere woorden, als iemand binnenkort Halo 5 wil spelen, moet hij eropuit gaan en een Xbox-console kopen. Gelukkig, omdat het een Xbox One-titel is, die vrij gemakkelijk te verkrijgen is, hoef je niet de moeite te nemen om te volgen Xbox Series X wordt aangevuld .

    Meer:Ik ben boos over de Halo Infinite Xbox Series X
De beste XBOX-serie Halo Infinite-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen14uur05minuten05droog Halo Oneindige Standaard... Amazone $ 59,99 Visie Halo Oneindige Standaard... Beste koop $ 59,99 Visie Microsoft Xbox Halo Oneindig... Adorama $ 59,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen