Halo Infinite op E3 ​​— komende vakantie 2021 met gratis multiplayer

(Afbeelding tegoed: Xbox)

Op Microsoft's E3 2021-showcase voor Xbox-serie X en Xbox-serie S , gaf het bedrijf een bijgewerkte kijk op de langverwachte Halo Infinite . In tegenstelling tot eerdere Halo-titels, zal multiplayer deze keer een aparte free-to-play-modus zijn, waarbij de hoofdcampagne beschikbaar is als een afzonderlijke aankoop. Voor de goede orde, Microsoft heeft vorig jaar zelfs een gratis te spelen multiplayer onthuld.

Halo Infinite wordt in 2021 gelanceerd in Holiday, hoewel Microsoft geen exacte datum heeft gegeven. Het zal ook beschikbaar zijn voor Xbox Game Pass abonnees, waaronder pc- en Xbox Cloud Gaming-platforms.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Nadat Halo Infinite vorig jaar werd uitgesteld, lijkt het erop dat Microsoft enkele van de waargenomen tekortkomingen van de game heeft verholpen. De campagne ziet er niet alleen uit als een enorm avontuur voor Master Chief terwijl hij op zoek gaat naar zijn AI-assistent Cortana, maar er is ook een nieuwe AI voor de rit.

Maar de grote aankondiging was multiplayer. Het zal niet alleen gratis te spelen zijn, maar veel van de populaire kaarten die de serie hebben gedefinieerd, zullen terugkeren. Spelers krijgen een paar nieuwe wapens die de actie moeten doorbreken, zoals de spies, een harpoengeweer dat voertuigen kan omdraaien. Er is ook een sjieke enterhaak die dingen kan grijpen en naar vijanden kan gooien.

Helaas weten we niet hoeveel de volledige Halo Infinite-game gaat kosten. Op dit moment kunnen spelers de game pre-orderen voor $60. Toegegeven, het zal deel uitmaken van het abonnementspakket voor Xbox Game Pass-abonnees.

    Meer:E3 2021 grootste aankondigingen: laatste nieuws, trailers, gameplay en meer
De beste XBOX-serie Halo Infinite-deals van vandaag Halo Oneindige Standaard... Amazone $ 59,99 Visie Halo Oneindige Standaard... Beste koop $ 59,99 Visie Microsoft Xbox Halo Oneindig... Adorama $ 59,99 Visie Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen