Halo Infinite releasedatum, gameplay-trailer, multiplayer en laatste nieuws

(Afbeelding tegoed: 343i/IGN)

Halo Infinite heeft eindelijk een releasedatum en die staat gepland voor 8 december. De releasedatum is onthuld in een vooraf gerenderde trailer voor de multiplayer van de game en betekent dat we iets meer dan een jaar sinds de Xbox Series X een grote exclusieve Xbox en pc krijgen. en Xbox-serie S werden vrijgelaten.

En naast de lancering van de game en het 20-jarig jubileum van Halo, onthulde Microsoft de Halo Infinite Xbox Series X limited edition-console , compleet met een aangepaste afwerking en geluiden. Het zal waarschijnlijk erg snel verkopen, ook al is het pas op 15 november verkrijgbaar, dus hier is waar te koop Xbox Series X Halo Infinite Limited Edition .  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Met dat in gedachten, hier is alles wat we tot nu toe weten over Halo Infinite, inclusief de releasedatum, trailer en wat we verwachten van de grote terugkeer van Master Chief.

Halo Infinite laatste nieuws (bijgewerkt op 20 november)

Halo Oneindige releasedatum

Na een vertraging van een release vorig jaar, zal Halo Infinite eindelijk op 8 december uitkomen op Xbox One, Xbox Series X, Series S en pc. We hebben niet veel nieuwe beelden van de campagnemodus gezien, maar verwachten meer te zien naarmate de game dichter bij de release komt.

We hebben Halo Infinite echter in actie gezien. We gingen hands-on met de eerste technische preview voor meerdere spelers en vonden het geweldig.

Nog, wanneer Halo Infinite eindelijk arriveert, heeft het geen coöp-campagne . Dat zal voor sommigen teleurstellend zijn, want een Halo-game spelen met een vriend is een van de beste ervaringen in first-person shooters die er zijn.

Halo Infinite nieuwste trailer

Halo Oneindige gameplay

Halo Infinite lijkt terug te keren naar de grote open gebieden die te zien waren in de eerste Halo, evenals Halo 3 en Halo Reach, maar het zal groter zijn dankzij een open-wereldelement.

Van de trailers tot nu toe, waaronder: recente hands-on video's die echt enig licht werpen op de semi-open-wereld actie van de game , zien we Master Chief het opnemen tegen klassieke vijanden zoals Grunts, Elites en Brutes. Maar Forerunner-vijanden zijn geplaagd, evenals snellere buitenaardse wezens om Spartan 117 in de weg te staan.

(Afbeelding tegoed: 343i)

Er zal een reeks nieuwe en klassieke wapens beschikbaar zijn, van het iconische aanvalsgeweer tot nieuwe op energie gebaseerde wapens. Er zullen betreurenswaardige schilden, een reeks voertuigen en upgrades zoals verhulling beschikbaar zijn, zodat spelers op verschillende manieren vijandelijke installaties kunnen aanpakken.

draagbare mobiele telefoon signaalversterker

Een van de opvallende kenmerken lijkt een grijphaak te zijn die de Master Chief niet alleen een grotere mate van mobiliteit geeft, maar hem ook in staat stelt objecten en vijanden naar zich toe te trekken. Verwacht dat dit een aantal hectische en grappige actie zal opleveren.

Al met al lijkt Halo Infinite een game te worden die sterk teruggrijpt op de actie van de eerste drie Halo-games en Halo Reach, maar ook een aantal moderne wendingen en next-gen graphics met zich meebrengt. Het zal misschien geen revolutie teweegbrengen in first-person shooters voor 2021 en 2022, maar een klassieke actie met een frisse laag grafische verf zou ook niet misstaan.

Halo Oneindige multiplayer

De klassieke actie is overgedragen naar de multiplayer, die nu beschikbaar is voor download en speel voor de volledige release van Halo Infinite . Je hebt er toegang toe op de Xbox Series X en Series S, maar ook op Xbox One en pc.

Er zijn een paar multiplayer-testvoorbeelden (ook wel bèta's genoemd) voor Halo Infinite. We mochten de eerste proberen en we waren behoorlijk onder de indruk. Dus we zullen zien wat er is overgedragen aan deze volledige versie van de multiplayer.

Het enige zorgwekkende probleem lijkt het battle pass-systeem te zijn, zoals: PC-gamer merkt op, waar door een druppeltoevoer van ervaringspunten progressie in de niveaus van multiplayer-niveaus zal betekenen en dus ontgrendelbare kit lang lijkt te duren.

Een cool ding over de multiplayer is dat dankzij Xbox Cloud Gaming kun je spelen op beide generaties Xbox , evenals smartphones via streaming op de Xbox Game Pass app.

Halo Infinite co-op

Coöp was een van de beste dingen van Halo Infinite, waardoor jij en maximaal drie vrienden samen door de hoofdcampagnes van de game kunnen schieten. Helaas, Halo Infinite wordt niet gelanceerd met een coöpmodus op 8 december .

En nog teleurstellender is dat de Halo Infinite co-op-modus is verder vertraagd , zonder exacte geschatte tijd als aankomst. Maar dat zou moeten betekenen dat 343i meer tijd besteedt aan het oppoetsen van de modus om er een gelikte en leuke coöp-ervaring van te maken.

Op het moment dat we het hadden over campagne-co-op en Forge, zei ik dat het ons doel is om campagne-co-op te verzenden in seizoen 2 en ons doel is om Forge met seizoen 3 uit te brengen, vertelde Halo Infinite's hoofd van creatieve Joseph Staten Eurogamer . Ja, we verlengen seizoen 1. Ons doel blijft dus wat ik eerder zei, namelijk om campagne-co-op te leveren met seizoen 2 en Forge met seizoen 3.

Halo Infinite Xbox Series X- en pc-vereisten

(Afbeelding tegoed: 343i)

Halo Infinite komt dag één aan Xbox Game Pass en zal speelbaar zijn op pc, Xbox Series X en Xbox One.

Afgaand op een trailer van 343i, zou de pc een van de beste plekken kunnen zijn om het spel te spelen, met een reeks opties om Halo Infinite aan te passen aan de voorkeuren van een speler.

Maar de Xbox Series X ondersteunt ook 4K-resolutie en 60 frames per seconde; wees niet verbaasd als er nog andere verbeterde grafische functies zijn.

Minimale pc-vereisten zijn:

Aanbevolen specificaties zijn:

Halo Oneindig verhaal

(Afbeelding tegoed: 343i)

Halo Infinite zal doorgaan na de gebeurtenissen van Halo 5: Guardians, dus spoilers volgen.

Dat betekent dat Master Chief zich in een melkwegstelsel zal bevinden waar AI Cortana de controle heeft over de raadselachtige Guardians en ernaar streeft de melkweg veilig te houden onder een zware vuist van superwapenkracht.

De trailers tot nu toe hebben echter laten zien dat Master Chief is gestrand op de Zeta Halo-installatie en strijd voert met de Banished, een groep ex-Covenant-soldaten, schijnbaar op zoek naar verschillende Forerunner-artefacten en -technologie. Het lijkt erop dat Spartan 117 niet alleen zal proberen de Banished te dwarsbomen, maar ook Forerunner-vijanden aan te pakken, maar ook UNSC-mariniers te redden die zijn gestrand op Zeta Halo.

Halo Oneindige vooruitzichten

De eerste blik op de Halo Infinite-gameplay liet ons niet onder de indruk, maar toen nam 343i de beslissing om de game met meer dan een jaar uit te stellen om hem op te poetsen. En dat blijkt een slimme zet te zijn geweest.

Van de trailers tot nu toe en de multiplayer-bèta, lijkt Halo Infinite zowel een terugkeer naar de klassieke Halo-actie die de serie legioenen fans won, als een modernisering van de open-area actieformule. Het ziet er veelbelovend uit.

En met nieuwe hardware om in te rappen, zou Halo Infinite de Halo-game kunnen zijn waar we na een aantal jaren op hebben gewacht en twee minder dan boeiende Halo-games. Rol in december.

De beste Xbox Game Pass-deals van vandaag 306 Amazon-klantrecensies Xbox Game Pass voor console |... Amazone £ 47,49 Visie Xbox-gamepas van 3 maanden... CDKeys £ 29,99 Visie Troosten Decathlon VK £ 34,99 Visie Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen