Halo Infinite Xbox Series X limited edition is prachtig - en pre-orders beginnen nu

(Afbeelding tegoed: Xbox | YouTube)

Op Gamescom 2021 liet Microsoft belangrijk Halo Infinite-nieuws vallen, waaronder dat er een limited edition Xbox Series X in de maak is voorafgaand aan de lancering van de game op 8 december.

In een persbericht , Microsoft verklaarde dat de limited edition-console, samen met een Master Chief-thema Xbox Elite Wireless Series 2 controller in beperkte oplage , zijn bedoeld om de 20e verjaardag van de Halo-serie te herdenken. Als zodanig zullen beide op 15 november worden gelanceerd, dezelfde dag dat Halo in 2001 werd gelanceerd.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Gezien de grote vraag naar zowel de PS5 als de Xbox Series X, is het zeer waarschijnlijk dat deze Halo Infinite limited edition moeilijk te vinden zal zijn in de detailhandel. Erger nog, scalpers zullen waarschijnlijk proberen deze systemen op veilingsites zoals eBay om te draaien voor te hoge prijzen.

gaat tempurpedic in de uitverkoop?

Pre-orders voor zowel de Xbox Series X Halo Infinite limited edition console en Xbox Elite draadloze controller serie 2 - Halo Infinite Limited Edition zijn nu live. De console kost $ 549, terwijl de controller $ 199 kost.

  • Xbox Series X recensie
  • Xbox Elite draadloze controller serie 2 recensie
  • Meer:Xbox Series X/S en Xbox One krijgen binnenkort cloudgaming

De console is voorzien van donkere metalen panelen geaccentueerd door iridiumgoud. Voor ons lijkt het erop dat de console Forerunner-ontwerpthema's bevat. Boven het gepantserde ontwerp bevindt zich een sterpatroon dat, volgens Microsoft, dezelfde reeks is als vanaf het oppervlak van Zeta Halo. De bovenste ventilatieopening heeft blauwe accenten in Cortana-thema in plaats van het standaard groen. De console zal ook geluiden met een Halo-thema bevatten. De meegeleverde controller volgt een vergelijkbare ontwerptaal.

iphone 12 mini magsafe-hoesje

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

Voor degenen die mogelijk al een Xbox Series X hebben, heeft Microsoft ook een variant van zijn Elite Series 2 draadloze controller. Het zal een groene metaalachtige glans hebben, die het pantser van Master Chief nabootst, samen met een iridium gouden D-pad. Degenen die de controller kopen, krijgen ook een exclusieve Halo Elite-controllerwapencharme om te pronken tijdens multiplayer.

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

Externe bedrijven doen ook mee aan het plezier van Halo Infinite. Razer zal ook de Halo Infinite Edition Razer Kaira Pro-headset lanceren, met de 'TriForce Titanium 50 mm Drivers' van het bedrijf - een gepatenteerd 3-delig ontwerp pikt elk audiodetail op, zodat je vijanden in de buurt kunt detecteren en vernietigen wanneer je het opneemt tegen de krachten van de Verbannen.'

In onze Razer Kaira Pr o review, we gaven de headset hoge cijfers voor zijn uitstekende comfort en geluid, hoewel hij wat Bluetooth-problemen had.

(Afbeelding tegoed: Microsoft/Razer)

vergelijk peloton met andere fietsen

Een releasedatum voor de Razer Kaira Pro is niet vastgesteld, maar fans kunnen zich aanmelden voor meldingen op Razer's website .

En Seagate zal ook een externe harde schijf van 5 TB in zakformaat hebben, met door de strijd versleten groen pantser te koop. De Halo Infinite Special Edition Seagate Game Drive kan worden gebruikt om oudere Xbox-titels op te slaan, inclusief alle games uit het uitgestrekte Halo-universum.

google wifi of nest wifi

(Afbeelding tegoed: Microsoft/Seagate)

De Halo Infinite Special Edition Seagate Game Drive zal in oktober beschikbaar zijn voor $ 99 voor het 2TB-model en $ 159 voor de 5TB-versie.

De beste Microsoft Xbox Wireless Headset-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagenvijftienuurtwintigminuten36droog Microsoft Xbox draadloos... Walmart $ 99 Visie Aanbevolen Xbox draadloze headset Microsoft VS $ 99,99 Visie Xbox draadloze headset voor... Amazone Prime $ 109,99 Visie Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen