Harley Quinn seizoen 3: Alles wat we tot nu toe weten

(Afbeelding tegoed: DC)

Harley Quinn seizoen 3 komt volgend jaar, en de grootste vraag is waar DC deze gekke serie mee weg zal laten komen. Ja, de gekke geanimeerde show Harley Quinn verdient de krantenkoppen voor een potentiële scène die DC probeerde te veto, ook al past het helemaal.

Harley Quinn, een van de beste HBO Max-shows, is een van onze meest verwachte programma's van de komende seizoenen sinds we de eerste twee seizoenen op HBO Max hebben bekeken. Het begint als Harley en Mr. J (opnieuw) uit elkaar gaan, en dan volgt Ms. Quinn door de beproevingen die je moet doorstaan ​​om naam te maken in Gotham's superschurk gelederen. • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Al je favoriete Gotham-stamgasten komen opdagen, maar in zeer ... gestoorde versies van hun stripboekpersonages. Commissaris Gordon valt op tussen velen, terwijl we nog steeds veel vragen hebben voor Bane. Een must-watch voor elke HBO Max-abonnee, dit is wat we weten over Harley Quinn seizoen 3. Oh, en (natuurlijk) verwacht spoilers voor Harley Quinn seizoenen 1 en 2 hieronder.

En daar, als je eenmaal in de serie bent gedoken, zul je ontdekken dat deze Harley anders is (en veel volwassener) dan de versie die te zien is in Batman: The Animated Series, waar ze debuteerde. Om te beginnen heeft ze haar eigen groep onverstandige wanna-be schurken, waaronder de enigszins vrouwenhatende Doctor Psycho. Maar het zijn King Shark en Clayface die hebben bewezen de echte scene-stelers van het stel te zijn.

ps5 nog steeds niet op voorraad

Natuurlijk zal het derde seizoen van Harley Quinn waarschijnlijk draaien om het grote nieuws van de finale van seizoen 2. Toen we mevrouw Quinn voor het laatst verlieten, waren zij en Poison Ivy op de vlucht... voor Ivy's eigen bruiloft. Ja, de relatie die gedurende het hele seizoen werd geplaagd, is eindelijk uitgekomen. We zijn benieuwd hoe Ivy's inmiddels ex-verloofde Kite Man het nieuws opneemt.

Laatste Harley Quinn seizoen 3 nieuws (bijgewerkt op 16 oktober)

 • We hebben een heel ... ruw beeldmateriaal bij... DC Fandome 2021
 • We zouden een hele aflevering in de geest van de Joker moeten krijgen
 • DC probeert te voorkomen dat Harley Quinn Batman een bepaalde seksuele handeling laat zien

Harley Quinn seizoen 3 sneak peek

Dit is geen aanhanger. Maar het is wat we voor Harley Quinn hebben gekregen op DC Fandome 2021. Het is een ruwe set storyboards en een mooie visuele aanwinst van Ivy en Harley. Bekijk het zelf en lach om Gordons aanhoudende chaos.

Een bericht gedeeld door Harley Quinn van DC Universe (@dcharleyquinn)

Een foto geplaatst door op

Geruchten over de releasedatum van Harley Quinn seizoen 3

Zelfs de mensen achter Harley Quinn seizoen 3 hebben geen duidelijk antwoord. Showrunner Justin Halpern vertelde de Meesters van niemand podcast die 'ik denk dat het waarschijnlijk helemaal aan het einde van dit jaar of begin volgend jaar uitkomt, alleen omdat animatie zo lang duurt.' Dus dat is ofwel eind 2021 of begin 2022 .

Hij merkte ook op dat we in seizoen 3 een op zichzelf staande Joker-aflevering krijgen en dat we nog een aflevering in het brein van een personage zullen doorbrengen.

Oh, en verwacht Harley Quinn op HBO Max, en alleen HBO Max. Zoals gemeld door Deadline, zal de show niet op de DC Universe-service zijn waar hij debuteerde. Die service wijkt af van de oorspronkelijke programmering.

Harley Quinn seizoen 3 cast

De galerij van schurken en helden van de schurken in Harley Quinn is net zo dicht als in elke show, en vaak is dat het punt. Alan Tudyk vertolkt niet alleen Clayface en Joker, hij is ook Calendar Man, Doctor Trap en Condiment King geweest.

85 inch tv's in de aanbieding

We hebben de verwachte galerij met mensen die terug worden verwacht voor Harley Quinn seizoen 3 hieronder, maar er is ook nieuws over nieuwe namen achter de microfoons. Patrick Schumacker (schrijver/producent van de show) kondigde op zijn Twitter dat Sam Richardson (Veep) meedoet aan de show. Hij heeft het personage weggelaten dat Richardson zal uiten.

En wie zou er nog meer gehoord kunnen worden? Halpern is op zoek naar een drietal schurken, ingesproken door Nathan Fielder, John Wilson en Joe Pera. Kortom, 'schurken die echt zachtmoedige, oude mannenstemmen hebben.' Direct nadat hij dat zei, bevestigde hij dat The Mad Hatter in seizoen 3 van Harley Quinn zal zijn.

Wat betreft Kite Man, Halpern en Schumacker vertelden: DIE dat het personage geen bedreiging zal vormen voor de romance van Ivy en Quinn. Dat interview onthulde ook dat Gotham vastzit aan Bane, omdat dat personage nooit zal worden gedood. Halpern specificeerde dat 'We zullen bijna elk personage doden dat niet Harley of Ivy is, maar we zullen Bane nooit vermoorden.'

 • Kaley Cuoco als Harley Quinn
 • Lake Bell als Poison Ivy en Cheryl
 • Alan Tudyk als Clayface, Joker en vele andere personages
 • Matt Oberg als vliegerman
 • Tony Hale als Dokter Psycho
 • Ron Funches als King Shark
 • Jason Alexander als Sy Borgman
 • JB Smoove als Frank de plant
 • Diedrich Bader als Batman
 • James Adomian als Bane
 • Giancarlo Esposito als Lex Luthor
 • Sanaa Lathan als Catwoman
 • Christopher Meloni als commissaris James Gordon
 • Jacob Tremblay als Robin

Harley Quinn seizoen 3: Nightwing bevestigd?

Het brein achter Harley Quinn dompelt zich onder in het spelen van het soort decoder-ringgames dat je normaal gesproken zou verwachten van andere Batman-schurken. Schrijver en producer Patrick Schumacker plaatste een tweet met foto's van M. Night Shamalayan en een kippenvleugel, met het onderschrift 'Zo opgewonden dat jullie erachter komen welke nieuwe personages verschijnen [voor] seizoen 3.'

Krediet: Patrick Schumacker/Twitter

Het kostte The Riddler niet om erachter te komen dat hij zinspeelt op Dick Graysons alter-ego Nightwing. Geen woord over wie het personage zal uitspreken.

Harley Quinn seizoen 3 controverse

Zoals gemeld door Verscheidenheid , probeerden de mensen van DC Comics te voorkomen dat een bepaalde gewaagde act zou verschijnen in Harley Quinn seizoen 3. Halpern zegt: 'we hadden een moment waarop Batman Catwoman neerhaalde. En DC zei: 'Dat kun je niet doen. Dat kan je absoluut niet.' Ze zeggen: 'Helden doen dat niet.'

Het team van DC probeerde te rationaliseren door te zeggen 'we verkopen consumentenspeelgoed voor helden. Het is moeilijk om speelgoed te verkopen als Batman ook op iemand afgaat.' Het is niet duidelijk of de scène het heeft gehaald.

  Lees volgende:De beste streaming-apparaten, gerangschikt
De beste televisieaanbiedingen van vandaag 478 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagenelfuur35minuten03droogKorting TCL 43' Klasse 4-Serie 4K UHD... Walmart $ 399,99 $ 279 Visie Korting TCL 43-inch 4K UHD Smart LED... Amazone $ 349,99 $ 279,99 Visie Korting TCL – 50 Klasse 4 Serie 4K... Beste koop $ 449,99 $ 359,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen