HBO Max landt meer dan een jaar na lancering op LG-tv's

Krediet: WarnerMedia

LG maakt enkele van de beste tv's die je kunt kopen, maar webOS smart-tv's hebben eindelijk een behoorlijk opvallende fout verholpen - meer dan een jaar na de lancering van HBO Max , kunt u eindelijk de streamingdienst op uw LG webOS smart TV krijgen.

HBO Max werd gelanceerd in mei 2020. Na een jaar van door lockdown veroorzaakte streaming-releases op dezelfde dag van de eerste blockbuster-films, heeft HBO Max bewezen een van de belangrijkste spelers te zijn in het snel veranderende landschap van betaalde streamingdiensten. Het is het bruggenhoofd van WarnerMedia in de streamingoorlogen, en voor velen is het een onmisbare app op hun smart-tv's. (Bekijk HBO Max vs Netflix: welke streamingdienst is het beste voor jou? voor meer informatie.)  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De beste LG-tv's hebben veel te bieden, zoals prachtige OLED-schermen voor zowel films als gaming. Maar een probleem dat veel LG OLED-bezitters overrompelt, is het feit dat de LG Content Store (de app store voor LG smart TV's) niet de enorme selectie apps en services heeft die je zou vinden op iets met Android TV of een ander platform. Als je meer dan $ 2.000 uitgeeft voor een smart-tv, kan dat een beetje irritant zijn. (Andere opmerkelijke omissies waren BBC News, Philo en de nog steeds ontbrekende Discovery Plus.)

Het opnemen van apps op verschillende softwareplatforms kan soms lastig zijn voor tv-fabrikanten en app-makers. Naast softwareproblemen moeten apps worden geprogrammeerd om te draaien op de onderliggende software die de smart TV gebruikt, net als pc's en Macs. En er zijn vaak licentiekosten waarover moet worden onderhandeld. Maar het lijkt erop dat LG en Warner eindelijk iets hebben uitgewerkt.

LG-bezitters kunnen de HBO Max-app nu vinden in de LG Content Store. Bekijk onze handleiding LG Smart TV-apps installeren (en verwijderen) voor stapsgewijze instructies, of bekijk onze handleiding op Uw LG TV gebruiken voor meer hulp bij instellingen en functies.

Daarvoor hadden gebruikers nog steeds toegang tot HBO Max op hun LG TV door HBO Max te streamen op een ander apparaat, zoals een gameconsole of streamingstick, of door het naar de tv te casten vanaf een smartphone of tablet met behulp van ingebouwde Chromecast en Apple AirPlay 2.

Onze favoriete LG TV's In prijs verlaagd LG OLED G1 Serie 77 Alexa... LG 77 G1 Amazone $ 3.999,99 $ 3.756,99 Visie Bekijk alle prijzenLage voorraad Verlaagde prijs LG OLED55CXPUA Alexa Ingebouwde... LG CX OLED Amazone $ 1.396,99 $ 1,289 Visie Bekijk alle prijzen LG 55 BX 4K Smart OLED-tv ... LG OLED55BX Buydig.com $ 1.369,99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen
  • Categorie Tv