Wacht nog even met het kopen van een Nintendo Switch - dit is waarom

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Apple Watch Series 5 functies

Als je hebt gedebatteerd of het de moeite waard is om een Nintendo-schakelaar in het licht van de op handen zijnde vrijlating van de Nintendo Switch OLED , we hebben goed nieuws voor je: de originele Switch is getipt om een ​​prijsverlaging te krijgen voorafgaand aan de release van het verbeterde model op 8 oktober.

Dat is volgens vaste tipster Nintend'Alerts , die tweette dat de prijsverlaging volgende week in Frankrijk van kracht wordt, waardoor de kosten van Nintendo's vier jaar oude console van € 329 naar € 270 worden verlaagd.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Helaas is het nog niet te zeggen wanneer en of dezelfde prijsverlagingen zich over de hele wereld zullen verspreiden. Het zou echter niet verwonderlijk zijn als andere retailers hetzelfde patroon zouden volgen. Het is tenslotte niet bepaald ongebruikelijk dat het vorige product goedkoper wordt voor de aanstaande release.

airpods pro of powerbeats pro

Dit zou een enorme deal zijn, aangezien het de eerste keer zou zijn dat de console officieel door dit soort prijsverlagingen gaat sinds de lancering in 2017, waardoor klanten in totaal bijna $ 60 kunnen besparen.

Bekijk onze interne prijschecker voor de Nintendo Switch hieronder, want die laat je de beste Switch-deals zien die momenteel beschikbaar zijn.

De beste Nintendo Switch-deals van vandaag 680 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over10uur56minuten29droogAanbevolen keuze van de redactie Nintendo Switch Lite-console,... Walmart $ 287.30 Visie +Mario Kart 8 Deluxe +3 maanden Nintendo Online Nintendo Switch - Neon... Beste koop $ 299,99 Visie Nintendo Switch - Dieren... Amazone Prime $ 353 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen